Pararius Huurwoningen

Spauwen | Werrij, woningverkoop in Heerlen en omgeving

Dr. Poelsstraat 34, 6411 HH Heerlen

Toon alle koopwoningen aangeboden door Spauwen | Werrij

Over ons

Spauwen | Werrij is een dynamische onderneming ‘Regulated by RICS’ die actief is op alle vlakken van onroerend goed vanuit hun kantoor in Heerlen. Van origine houden wij ons bezig met taxeren, bemiddeling en het beantwoorden van consultancy vraagstukken op het gebied van commercieel vastgoed, binnen een business tot business omgeving.

Sinds april 2018 is de particuliere tak erbij gekomen en zijn we ook een betrouwbare partij op het gebied van aan –en verkoopbemiddeling van woningen.

De onderneming biedt specialisten die deze activiteiten begeleiden, waarbij iedere bedrijfstak zijn eigen werkprocessen heeft. Commercieel vastgoed behoeft namelijk een andere aanpak dan particulier onroerend goed. Centraal staat echter de kwaliteit en gedrevenheid waarmee we te werk gaan en daarmee het optimale resultaat voor u realiseren.

Mede doordat wij lid zijn van NVM (Business), moderne taxatiemodellen (TMI) hanteren, geregistreerd zijn bij het NRVT en werken volgens de hoogste standaarden en ethische normen (RICS) binnen de branche, mogen opdrachtgevers en relaties vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit qua dienstverlening.

Spauwen | Werrij biedt u gedreven teamspelers met ruime ervaring in vele vastgoedsectoren en een onafhankelijke blik. Wij combineren hierbij ambitie, met de wil om betrokken te zijn. Gedreven en kundig, creatief en ondernemend, waarbij de puntjes op de i worden gezet, kortom Uw vaste waarde!

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Spauwen | Werrij