Spauwen | Werrij

Heerlen

Woningverkoop in Heerlen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Spauwen | Werrij is een dynamische onderneming ‘Regulated by RICS’ die actief is op alle vlakken van onroerend goed vanuit hun kantoor in Heerlen. Van origine houden wij ons bezig met taxeren, bemiddeling en het beantwoorden van consultancy vraagstukken op het gebied van commercieel vastgoed, binnen een business tot business omgeving.

Sinds april 2018 is de particuliere tak erbij gekomen en zijn we ook een betrouwbare partij op het gebied van aan –en verkoopbemiddeling van woningen.

De onderneming biedt specialisten die deze activiteiten begeleiden, waarbij iedere bedrijfstak zijn eigen werkprocessen heeft. Commercieel vastgoed behoeft namelijk een andere aanpak dan particulier onroerend goed. Centraal staat echter de kwaliteit en gedrevenheid waarmee we te werk gaan en daarmee het optimale resultaat voor u realiseren.

Mede doordat wij lid zijn van NVM (Business), moderne taxatiemodellen (TMI) hanteren, geregistreerd zijn bij het NRVT en werken volgens de hoogste standaarden en ethische normen (RICS) binnen de branche, mogen opdrachtgevers en relaties vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit qua dienstverlening.

Spauwen | Werrij biedt u gedreven teamspelers met ruime ervaring in vele vastgoedsectoren en een onafhankelijke blik. Wij combineren hierbij ambitie, met de wil om betrokken te zijn. Gedreven en kundig, creatief en ondernemend, waarbij de puntjes op de i worden gezet, kortom Uw vaste waarde!

Wie zijn wij?

Nadia Weertman

Secretaresse

Brenda Spauwen

Assistent makelaar

Marcel Werrij

Register makelaar

Jules Spauwen

Register makelaar taxateur

Onze vestiging