Heemborgh Makelaars Hillegom

Hillegom

Woningverhuur en woningverkoop in Hillegom en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Er breekt een leuke, spannende tijd aan. Je wilt je eigen huis verkopen of bent op zoek naar een nieuw thuis. Wij begrijpen als geen ander dat dit een belangrijke stap is in jouw leven en dat je dit traject met een betrouwbare, professionele en enthousiaste makelaar wilt ondernemen. Met een makelaar die er voor jou is en jouw belangen voorop stelt. Wij zijn er voor jou!

Verkoop:

Gedreven, betrokken, enthousiast en altijd gaan voor het beste resultaat! Daar staat de Heemborgh Makelaar voor. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar altijd klaar staan voor je klant, ook ’s avonds en in het weekend. Een huis verkopen is namelijk een grote stap en brengt regelmatig spannende periodes met zich mee. Dat begrijpt de Heemborgh Makelaar als geen ander.

En door ons grote netwerk en de intensieve samenwerking van onze vier vestigingen zet je jouw woning niet alleen te koop in jouw woonplaats, maar bereik je gelijk alle omliggende regio’s.

Taxatie:

Een taxatie nodig? Wij helpen je aan een deskundig taxatierapport. Ons werkgebied is breed, van de Duin- en Bollenstreek tot in Zuid-Kennemerland en de gehele Haarlemmermeer. Door onze intensieve samenwerking vanuit vier zelfstandige NVM Makelaarskantoren is er altijd een taxateur in je buurt.

Aankoop:

Je wilt een huis kopen. Maar wat voor een type huis, in welke prijsklasse, in welke omgeving en wat zijn nu echt je harde eisen? Het beantwoorden van deze vragen is soms lastiger dan je denkt. En dat begrijpen wij. Een huis koop je misschien maar een of enkele keren in je leven. Het nadenken over je wensen is daarom van essentieel belang en daar nemen we de tijd voor.

Onze nieuwste woningen

Haarlemmerstraat 7

€ 749.000 k.k.

Biljoen 9

€ 650.000 k.k.

Tollenswende 5

€ 375.000 k.k.

Oosteinderlaan 26

€ 385.000 k.k.

Eboralaan 15

€ 215.000 k.k.

Marellaan 13

€ 945.000 k.k.

Colijnlaan 15

€ 369.000 k.k.

Hofstraat 51

€ 429.000 k.k.

Maurick 25

€ 525.000 k.k.

Onze vestiging