Dop Makelaars

Lelystad

Woningverhuur en woningverkoop in Lelystad en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

DOP MAKELAARS

Dop Makelaars is sinds 1998 binnen Nederland actief met de verkoop van nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten en particuliere woningen. Het betreft hier zowel permanente woningen, beleggingsobjecten en vakantiewoningen. Met name de expertise in het projectmatig verkopen en het begeleiden van nieuwbouwontwikkelingen en second home projecten maakt ons kantoor onderscheidend in de vastgoedbranche.

U kunt bij Dop Makelaars terecht voor een totaalpakket waarbij wij u kunnen adviseren over en begeleiden met de verkoop, de aankoop, de verhuur, de aanhuur, projectmanagement en vastgoedbeheer.

Maar ook over de grenzen zijn wij actief. Henk Dop, oprichter van Dop Makelaars hierover: “Alhoewel de buitenlandse markt overeenkomsten vertoont met de Nederlandse, vraagt de verkoop van (vakantie) woningen in het buitenland toch net weer andere aandachtspunten”. Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze makelaars en bekijk de mogelijkheden.

DOP VERHUUR

Dop Verhuur werkt met een jong en dynamisch team dat het extra beetje geeft om zich te kunnen onderscheiden binnen de verhuurmarkt. Voor ons is het zeer belangrijk dat elke aanvraag een strakke opvolging krijgt. Wij begeleiden u door het gehele (ver)huurtraject en zorgen op die manier dat al uw vragen worden beantwoordt. Flexibiliteit 1 van de kernwaarden van Dop Verhuur.

Wij verzorgen de verhuur en het beheer van zowel vastgoedportefeuilles als particuliere woningen in heel Nederland. Daarnaast zijn wij ook zeer actief in de aanhuur van woonruimte in Amsterdam.

DOP VASTGOEDBEHEER

Investeren in vastgoed blijkt, zo leert de geschiedenis, een zeer solide en waardevolle belegging te zijn. Deze investering wilt u natuurlijk zo rendabel mogelijk maken en behouden. Dit houdt echter in dat u zorg moet dragen voor huurinkomsten, storingen moet oplossen en het pand dient te onderhouden. Gelukkig kunt u vanaf nu, dit beheer uitbesteden aan Dop Vastgoedbeheer en gezamenlijk een solide woningportefeuille samenstellen. Wij nemen al uw zorgen uit handen en lossen alle bijkomende zaken voor u op zodat uw investering waardevol blijft.

Met het uitbesteden van beheer moet u denken aan het contact onderhouden met de gebruiker, het incasseren van de huurpenningen, zorgen dat uw onroerend goed in perfecte staat blijft, dat reparaties worden uitgevoerd en storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Daarnaast kunnen onze professionele adviseurs met u meedenken bij nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.

Neem voor meer informatie over vastgoedbeheer in Nederland vrijblijvend contact met ons op.

Voor vragen kunt u ons 7 dagen per week bereiken. U bent van harte welkom!

Onze nieuwste woningen

Waagstraat 57

€ 1.300 per maand

Pluvierenweg 9 563

€ 662.500 k.k.

Raadhuisstraat 27 6

€ 455.000 k.k.

Raadhuisstraat 27 3

€ 463.000 k.k.

Raadhuisstraat 27 2

€ 439.000 v.o.n.

Noorder Sandt 6 16

€ 449.000 k.k.

Bongerd 60

€ 300.000 k.k.

Birdielaan 60

€ 675.000 k.k.

Pluvierenweg 7 28

€ 135.000 k.k.

Onze vestiging