Pararius Huurwoningen

Dop Makelaars, woningverhuur en woningverkoop in Lelystad en omgeving

Parlaan 2, 8241 BG Lelystad

Toon alle huurwoningen aangeboden door Dop Makelaars

Toon alle koopwoningen aangeboden door Dop Makelaars

Over ons

Dop Verhuur werkt met een jong en dynamisch team dat het extra beetje geeft om zich te kunnen onderscheiden binnen de verhuurmarkt. Voor ons is het zeer belangrijk dat elke aanvraag een strakke opvolging krijgt. Wij begeleiden u door het gehele (ver)huurtraject en zorgen op die manier dat al uw vragen worden beantwoordt. Flexibiliteit 1 van de kernwaarden van Dop Verhuur.

Wij verzorgen de verhuur en het beheer van zowel vastgoedportefeuilles als particuliere woningen in heel Nederland. Daarnaast zijn wij ook zeer actief in de aanhuur van woonruimte in Amsterdam.

Sinds 2013 bieden wij ook exclusief verschillende verhuurprojecten aan. Golf Residentie Harderwold is hier een prachtig voorbeeld van. Deze 29 zeer luxe appartementen zijn gelegen aan het Veluwemeer en de golfbaan Harderwold. De appartementen worden volledig gemeubileerd en turn-key opgeleverd.

In Vinkeveen zijn we gestart met nieuwe appartementen aan het water. Deze zijn per direct te huur en kunnen turn-key worden opgeleverd. De locatie is zeer aantrekkelijk, binnen 15 minuten bent u met de auto in het centrum van zowel Amsterdam als Utrecht.

Voor vragen kunt u ons 7 dagen per week bereiken via telefoonnummer ***********

+ Toon meer

Medewerkers

  • Benjamin Dop
    Benjamin Dop
    Verhuurmakelaar
  • Victor van der Veen
    Victor van der Veen
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Dop Makelaars