Pararius Huurwoningen

City Housing Maastricht, woningverhuur in Maastricht en omgeving

Tongersestraat 25 A, 6211 LL Maastricht

Toon alle huurwoningen aangeboden door City Housing Maastricht

Over ons

City Housing Maastricht zet de werkzaamheden voort van International Guesthouse Maastricht. Een bedrijf dat zich meer dan 10jaar met veel succes op de markt van o. a. short stay verhuur bewoog. City Housing Maastricht is gespecialiseerd in de verhuur van gemeubileerde appartementen aan de zakelijke markt, de universiteit van Maastricht en tal van instellingen. Voornamelijk gelegen in het oude centrum van Maastricht en veelal in karakteristieke herenhuizen. Klein van opzet en hoge kwaliteit. Tevens kunnen wij in voorzien in linnen en een schoonmaak dienst. Werkt u als organisatie veel met expatriates, projectmedewerkers, gastdocenten of medewerkers die zich na verloop van tijd willen vestigen in onze bruisende stad dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in werknemers die met een koffer kleren in deze stad arriveren en een tijdelijk onderkomen zoeken. Door onze buitengewone flexibele en persoonlijke benadering kunnen wij aan vrijwel alle wensen voldoen die onze gasten kenbaar maken.

De prijzen van de accommodaties zijn afhankelijk van de gewenste duur en service. Neem eens contact op en vraag naar de mogelijkheden.

+ Toon meer

Overige vestigingen

City Housing Maastricht shortstay