Pararius Huurwoningen
szesxwbq

La Fontaine Makelaardij, woningverhuur in Maastricht en omgeving

Plenkershoven 37, 6212 GL Maastricht

Toon alle huurwoningen aangeboden door La Fontaine Makelaardij

Over ons

La Fontaine [Makelaardij] is een jonge en eigentijdse onderneming. Wij zijn er trots op dat wij in korte tijd één van Maastricht's belangrijkste bemiddelaars zijn geworden op het gebied van verhuur van woningen en appartementen. Professionele aanpak en service op een persoonlijk en informeel niveau is de sleutel tot het succes van ons bedrijf.

Wij zijn de bemiddelaar in verhuur van kwaliteits woonruimte. Wij begrijpen de unieke spanning van het verhuizen naar een andere omgeving en voelen ons verantwoordelijk om de juiste woonruimte voor u te vinden. De manier waarop wij dit doen geeft weer wat voor type bedrijf wij zijn. De kwaliteit van onze presentatie en het enthousiasme van de medewerkers, continueert onze ambitieuze service.

Ons aanbod in huurwoningen in Maastricht en omgeving staat overzichtelijk gepubliceerd onder de knop Te Huur op onze website. Wij bemiddelen in huurwoningen, villa's en appartementen van goed tot uitstekend en voorzien u tevens van gemeubileerde apartementen en huizen voor tijdelijke verhuur als alternatief voor een hotel voor de werkende reiziger. Huurtermijnen vanaf enkele maanden tot enkele jaren zijn mogelijk. Voor speciale verzoeken en beschikbare appartementen kunt u ons uw wensen E mailen. Binnen 24 uur zullen wij u gemeubileerde woonruimte aanbieden die aan uw eisen voldoet.

Mocht u een bezichtiging van een huurwoning in Maastricht of omgeving wensen, dan kunt u een inschrijfformulier downloaden op de homepage van onze website www. lafontaine. nl. Retourneer het formulier per E mail en wij nemen contact op voor een bezichtiging. Registratie voor huurwoningen is kosteloos.

Voor een afspraak of vraag over een huurwoning zijn wij telefonisch en per E mail bereikbaar. Bezichtigingen doen wij op werkdagen tijdens kantooruren en op zaterdagochtend volgens afspraak.