Pararius Huurwoningen

La Fontaine Makelaardij, woningverhuur in Maastricht en omgeving

Plenkershoven 37, 6212 GL Maastricht

Toon alle huurwoningen aangeboden door La Fontaine Makelaardij

Over ons

La Fontaine [Makelaardij] is een ervaren en eigentijdse bemiddelaar in huurwoningen. Wij zijn er trots op dat wij sinds onze oprichting in 2004 één van Maastricht's belangrijkste bemiddelaars zijn geworden op het gebied van verhuur van woningen en appartementen. Professionele aanpak en service op een persoonlijk en informeel niveau is de sleutel tot het succes van ons bedrijf.

Wij zijn de bemiddelaar in verhuur van kwaliteits woonruimte. Wij begrijpen de unieke spanning van het verhuizen naar een andere omgeving en voelen ons verantwoordelijk om u te voorzien van adequate en juiste informatie over uw nieuwe woning. Door onze kennis van de woonmarkt en jarenlange ervaring maakt elke huurder een goede start in de nieuwe thuisstad.

Ons aanbod in huurwoningen in Maastricht en omgeving staat overzichtelijk gepubliceerd onder de knop Te Huur op onze website. Wij bemiddelen in huurwoningen, villa's en appartementen van goed tot uitstekend en voorzien u tevens van gemeubileerde apartementen en huizen voor tijdelijke verhuur als alternatief voor een hotel voor de werkende reiziger.

Indien u een bezichtiging van een huurwoning in Maastricht of omgeving wenst, dan kunt u een inschrijfformulier downloaden op de homepage van onze website www. lafontaine. nl. Retourneer het formulier per E mail en wij nemen contact op voor een bezichtiging. Registratie voor huurwoningen is kosteloos.

Voor een afspraak of vraag over een huurwoning zijn wij telefonisch en per E mail bereikbaar. Bezichtigingen doen wij volgens afspraak op werkdagen tijdens kantooruren en op zaterdagochtend.

+ Toon meer