Star Housing

Maastricht

Woningverhuur in Maastricht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Star Housing Maastricht is gespecialiseerd in huur en verhuur van onroerend goed in Maastricht en omgeving. Op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring maken wij samen met u een selectie uit ons uitgebreide woningbestand. Een van onze medewerkers begeleidt u tijdens de bezichtigingsronde. U kunt zoveel panden bekijken als u wilt. No cure, no pay: U betaalt geen inschrijfgeld. Vinden wij niet wat u zoekt, dan kost u dat niets.

Heeft u een woning naar wens gevonden, dan zorgen wij voor de rest. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd. Onderhandelingen over de huurprijs, opzegtermijn, contracten en het opstellen van een inspectierapport? Afspraken over onderhoud van huis en tuin? Zodra u de sleutel in het slot steekt, is het allemaal geregeld.

Gemeubileerd of gestoffeerd: De meeste woningen in ons bestand zijn geheel gemeubileerd, van stoffering, verlichting en meubels tot en met linnengoed, bestek en een complete keukeninrichting. U kunt ook kiezen voor een gestoffeerde woning met vloerbedekking, verlichting, gordijnen en keukenapparatuur.

Kosten: Een maand huur inclusief nutsvoorzieningen en exclusief BTW, bij een geslaagde bemiddeling.

Wie zijn wij?

Manon

Verhuurmakelaar

Bianca

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Meester Ulrichweg

€ 475 per maand

Batterijstraat

€ 1.550 per maand

Frankenlaan

€ 1.250 per maand

Fuchsiastraat

€ 1.695 per maand

Sibemaweg

€ 1.695 per maand

Batterijstraat

€ 1.550 per maand

Dominicanerkerkstraat

€ 1.495 per maand

Uitbelderstraat

€ 1.995 per maand

Wilhelminasingel

€ 2.360 per maand

Onze vestiging