Star Housing

Maastricht

Woningverhuur in Maastricht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Star Housing Maastricht is gespecialiseerd in huur en verhuur van onroerend goed in Maastricht en omgeving. Op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring maken wij samen met u een selectie uit ons uitgebreide woningbestand. Een van onze medewerkers begeleidt u tijdens de bezichtigingsronde. U kunt zoveel panden bekijken als u wilt. No cure, no pay: U betaalt geen inschrijfgeld. Vinden wij niet wat u zoekt, dan kost u dat niets.

Heeft u een woning naar wens gevonden, dan zorgen wij voor de rest. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd. Onderhandelingen over de huurprijs, opzegtermijn, contracten en het opstellen van een inspectierapport? Afspraken over onderhoud van huis en tuin? Zodra u de sleutel in het slot steekt, is het allemaal geregeld.

Gemeubileerd of gestoffeerd: De meeste woningen in ons bestand zijn geheel gemeubileerd, van stoffering, verlichting en meubels tot en met linnengoed, bestek en een complete keukeninrichting. U kunt ook kiezen voor een gestoffeerde woning met vloerbedekking, verlichting, gordijnen en keukenapparatuur.

Kosten: Een maand huur inclusief nutsvoorzieningen en exclusief BTW, bij een geslaagde bemiddeling.

Wie zijn wij?

Manon

Verhuurmakelaar

Bianca

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Aartshertogenstraat

€ 1.500 per maand

Mergelweg

€ 1.595 per maand

Parkweg

€ 1.100 per maand

Herdenkingsplein

€ 2.350 per maand

Wilhelminasingel

€ 2.360 per maand

Kolmonderstraat

€ 2.200 per maand

Gasthuisstraat

€ 1.200 per maand

Kolmonderstraat

€ 1.400 per maand

Sint Annalaan

€ 1.135 per maand

Onze vestiging