Pararius Huurwoningen

Star Housing, woningverhuur in Maastricht en omgeving

Hertogsingel 55 B, 6211 ND Maastricht

Toon alle huurwoningen aangeboden door Star Housing

Over ons

Star Housing Maastricht is gespecialiseerd in huur en verhuur van onroerend goed in Maastricht en omgeving. Op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring maken wij samen met u een selectie uit ons uitgebreide woningbestand. Een van onze medewerkers begeleidt u tijdens de bezichtigingsronde. U kunt zoveel panden bekijken als u wilt. No cure, no pay: U betaalt geen inschrijfgeld. Vinden wij niet wat u zoekt, dan kost u dat niets.

Heeft u een woning naar wens gevonden, dan zorgen wij voor de rest. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd. Onderhandelingen over de huurprijs, opzegtermijn, contracten en het opstellen van een inspectierapport? Afspraken over onderhoud van huis en tuin? Zodra u de sleutel in het slot steekt, is het allemaal geregeld.

Gemeubileerd of gestoffeerd: De meeste woningen in ons bestand zijn geheel gemeubileerd, van stoffering, verlichting en meubels tot en met linnengoed, bestek en een complete keukeninrichting. U kunt ook kiezen voor een gestoffeerde woning met vloerbedekking, verlichting, gordijnen en keukenapparatuur.

Kosten: Een maand huur inclusief nutsvoorzieningen en exclusief BTW, bij een geslaagde bemiddeling.

+ Toon meer

Medewerkers

  • Manon
    Manon
    Verhuurmakelaar
  • Bianca
    Bianca
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer