TIM Vastgoed

Maastricht

Woningverhuur en woningverkoop in Maastricht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

TIM Vastgoed is Thuis In Makelaardij, zowel in verkoop, aankoop, verhuur, beheer en taxaties.

Het Maastrichtse makelaarskantoor heeft al sinds 2003 een uitstekende staat van dienst.
Bij TIM Vastgoed weten ze middels hun uitgebreide expertise en een op maat gemaakte marketingstrategie hun Zuid-Limburgse aanbod uitstekend te presenteren, met succesvol resultaat tot gevolg.

Opvallend is het betrokken en persoonlijk contact met de teamleden die de normen en waarden van het familiebedrijf hanteren, iets wat niet vanzelfsprekend is in dit vakgebied.

Vastgoed kopen of verkopen is een van de grootste financiële en emotionele investeringen in een mensenleven. Toekomstbepalend, het geeft een leven een nieuwe wending. Verhuur en beheer is vergt specialistische zorg en aandacht om faude en misbruik te voorkomen. Bij TIM Vastgoed realiseren zij zich dat terdege en gaan daar dan ook zorgvuldig mee om.

Klanten omschrijven TIM Vastgoed als een ondernemend kantoor waarvan de medewerkers écht meedenken en naast in plaats van tegenover de opdrachtgevers te staan.

Als u voor TIM Vastgoed als uw makelaarskantoor kiest, dan kiest u niet alleen voor een professionele makelaar met een bouwkundige expertise, u kiest in ieder geval voor een mensgerichte succesvolle aanpak.

REGIONALE SAMENWERKING:
TIM Vastgoed is partner in Limburg Makelaars, hét vastgoedcollectief in Limburg met lokale specialisten op woongebied en regionale specialisten op het gebied van horeca-, bedrijfsmatig-, beleggings-, agrarisch- en exclusief vastgoed. Kijk op limburgmakelaars. nl voor meer informatie.

Wie zijn wij?

Tim Schaap

Makelaar

Fynanda Schaap

Office manager

Rico Meertens

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Paus Johannes XXIII straat 3

€ 375.000 k.k.

Praaglaan 135

€ 375.000 k.k.

Filigraandonk 20

€ 365.000 k.k.

Klossenstraat 20

€ 475.000 k.k.

Sterreplein 10

€ 500.000 k.k.

Lyonnetstraat 14

€ 695.000 k.k.

Krokusbeemd 27

€ 525.000 k.k.

Turennestraat 3

€ 625.000 k.k.

Onze vestiging