Kortmann Vastgoed & Makelaardij

Nuenen

Woningverhuur en woningverkoop in Nuenen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Kortmann Adviesgroep is sinds 1993 als onafhankelijk en ongebonden intermediair actief in de verzekerings- hypotheekbranche & makelaardij. Wij bieden onze klanten advies op maat op het gebied van zakelijke verzekeringen, particuliere verzekeringen, hypotheken & de aan en verkoop van woningen. Onze filosofie drukt zich uit in korte lijnen, professionaliteit in een informele sfeer, en onze relaties worden gekoppeld aan een vaste adviseur binnen ons team. Onze professionele hypotheekadviseurs & makelaars adviseren, bemiddelen en coachen onze particuliere en zakelijke relaties bij het gehele hypotheektraject of verkoop van uw woning.

Onze jarenlange expertise in combinatie met een hoog kennis-en serviceniveau, zetten wij graag in om onze relaties van dienst te zijn. Wij staan bekend om onze klantbetrokkenheid, hanteren concurrerende tarieven en streven samen met ons gemotiveerde team naar hoge klanttevredenheid.

Daarnaast onderhouden wij uitstekende contacten met vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen, banken en hypotheekverstrekkers. Uiteraard beschikken wij over een uitgebreid netwerk van accountants, fiscalisten en notarissen voor een degelijk advies, passend bij uw situatie.

Onze nieuwste woningen

ten Borchwardlaan 76

€ 450.000 k.k.

Onze vestiging