't Mauritshuis Makelaars

Oosterbeek

Woningverhuur en woningverkoop in Oosterbeek en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Ruim negentien jaar is 't Mauritshuis Makelaars als uw persoonlijke dienstverlener gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van appartementen, woonhuizen, eengezinswoningen en villa’s. U kunt ons vinden in de regio's Arnhem, Wageningen als verhuur- en verkoopmakelaar en in de Randstad als aanhuurmakelaar voor expats. Op die manier bent u er altijd van verzekerd dat wij bekend zijn met de regio’s die wij vertegenwoordigen en wij u snel en doeltreffend kunnen begeleiden bij het vinden van een geschikte woonruimte.

Met ons team van betrokken professionals adviseren wij u steeds persoonlijk bij het vinden van een geschikte woonruimte. Zowel voor huur/verhuur en verkoop van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres en helpen wij u enthousiast en met kennis van zaken aan uw nieuwe en toekomstige woning. Omdat wij ervan uitgaan dat wonen elementair is in het leven, zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid bij ons een standaard onderdeel van de Mauritshuis normering, ‘’integer en vakbekwaam’’.

Dit dragen wij u uit door u met oprechte aandacht te begeleiden en invulling te geven aan uw woonwensen en verwachtingen. Wij kennen de markt en weten wat onze klanten willen. Wanneer u zegt: ”Ik ben thuis”, zijn wij geslaagd.

Onze nieuwste woningen

W.A. Scholtenlaan 47

€ 449.000 k.k.

Hoogstedelaan 6

€ 1.995 per maand

Bakenbergseweg 232

€ 1.925 per maand

Generaal Foulkesweg 26 A

€ 1.475 per maand

Wielakkerstraat 10 A

€ 1.495 per maand

Badlaan 25

€ 829.000 k.k.

Rijksweg-West 16

€ 1.525 per maand

Herman Heijermansstraat 45

€ 1.600 per maand

Thorbeckestraat 334

€ 1.450 per maand

Onze vestiging