Wieman Makelaardij

Oosterbeek

Woningverkoop in Oosterbeek en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wieman makelaardij

Sinds 2009 is Wieman Makelaardij zeer actief in de regio Oosterbeek/Arnhem en omgeving. Met een groot en gevarieerd huizenaanbod werkt eigenaar Niels Wieman proactief aan de beste deal voor jou. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van jouw woning. Niels zal er alles aan doen om jouw huis zo goed mogelijk te presenteren en te koppelen aan de beste koper. Zoek je een woning in deze mooie regio? Ik ken het gebied als geen ander en kan je goed adviseren over de juiste aankoop voor jou.

Gecertificeerd NVM makelaar

Niels Wieman is gecertificeerd register makelaar-taxateur en is opgenomen in het register van Vastgoed Cert en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Als NVM makelaar verplicht hij zich tot het up-to-date houden van zijn kennis, zowel van de woningmarkt als de regionale ontwikkelingen. Dit stelt hem in staat gefundeerd advies te geven en de beste prijs te realiseren.

Zowel aankoop als verkoopprocessen worden stapsgewijs aangepakt. Over elke stap is grondig nagedacht en wordt met aandacht samen met de klant gezet. En dat wordt gewaardeerd. Niels wordt onverminderd goed gewaardeerd hier op Funda.

Over Niels

In 2009 ben ik mijn eigen NVM makelaardij voor de regio Oosterbeek/Arnhem en omgeving gestart onder de naam Wieman Makelaardij;

Ik sta voor informeel contact en behartig uw belangen zakelijk. Bij u thuis of uiteraard bij mij aan tafel praten we over het aankopen, verkopen of het taxeren van uw woning. Tevens beschik ik over een gedegen netwerk m. b. t. hypotheken, verzekeringen, notarissen maar ook bedrijfsmatig onroerend goed. Verkopen, kopen en taxeren via mij gaat professioneel, met korte communicatielijnen, realistische tarieven en zonder zorgen. Ik graag samen met u aan de slag!

Meer weten over Niels Wieman en Wieman Makelaardij? Neem een kijkje op www. wiemanmakelaardij. nl of bel Niels direct voor een nadere kennismaking *************.

Wie zijn wij?

Erik Boekhorst

Vastgoedadviseur

Onze nieuwste woningen

Klingelbeekseweg 3

€ 525.000 k.k.

Het Maisveld 82

€ 949.000 k.k.

Ommershoflaan 10 A

€ 372.500 k.k.

Onze vestiging