Pararius Huurwoningen

Volkert Makelaardij, woningverkoop in Purmerend en omgeving

Achterdijk 14, 1441 DH Purmerend

Toon alle koopwoningen aangeboden door Volkert Makelaardij

Over ons

We helpen u graag in het Nederlands, Engels of Italiaans. We'd love to help you in English, Dutch or Italian.

De aankoop en verkoop van een huis is een groot moment in een mensenleven. Wat ook de aanleiding is, het gaat om veel geld, gepaard met veel emoties. Dat geldt ook voor het verhuizen bij een huurhuis. Die essentie van het vak snappen wij. Daarom geloven wij als individuen én als kantoor in een klantgerichte aanpak. Wat er ook gezegd wordt over de makelaardij, bij ons staat niet onze courtage voorop. Wij halen plezier uit ons werk omdat we graag van dienst zijn met onze kennis, kunde en ons netwerk. Omdat u mét ons een mooiere prijs krijgt voor uw huis, omdat u mét ons meer kans maakt op de overhitte huizenmarkt; omdat u mét ons simpelweg beter af bent.

En dan is het heerlijk werken met een team van 6 gedreven en vooral betrokken mensen. In een prachtige en diverse regio. Van de bruisende metropool Amsterdam tot het landelijke leven in Warder. Van stolpboerderij tot eengezinswoning, van woonark tot dubbel benedenhuis. De afwisseling, het contact met onze klanten en de successen die we dag na dag weer boeken maken ons trotse makelaars, taxateurs en binnendienstmedewerkers.

We hanteren bij elke aan- en verkoop een eigen strategie. Waarbij we moderne middelen zoals social media even makkelijk inzetten als het aloude intappen op ons brede netwerk. Onze klanten beoordelen onze verkoopactiviteiten gemiddeld met een 9,0. Ons aankoopgemiddelde ligt zelfs op 9,6. Daar doen we het voor!

+ Toon meer

Medewerkers

 • Boudine Preyde
  Boudine Preyde
  Kandidaat-makelaar
 • René Haas
  René Haas
  Register Makelaar Taxateur
 • Annemiek Doets
  Annemiek Doets
  Assistent makelaar
 • Willem Haars
  Willem Haars
  Directeur
 • Judith de Groot
  Judith de Groot
  Commercieel medewerker
 • Ina Moerkerken
  Ina Moerkerken
  Commercieel medewerker

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Volkert Makelaardij