BenHousing

Rotterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Rotterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wie zijn wij?

Algemeen:
BenHousing is de specialist op het gebied van huurbemiddeling van huurwoningen in Rotterdam. Daarnaast beheren wij op professionele wijze onroerend goed.

Met ons kleine daadkrachtige team leveren wij maatwerk en richten wij ons volledig op de behoefte van de klant; U. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel.

Huren
Voor wie? Iedereen die graag een kamer, woning, appartement of bedrijfsruimte wil huren in Rotterdam, voor korte of lange periode.
Hoe? Op de "Hoe werkt het" pagina op onze website, staat stap voor stap uitgelegd hoe je kunt reageren of een bezichtiging kunt aanvragen.

Kosten?
U betaalt bij Ben Housing geen inschrijf- of bemiddelingskosten.

Verhuurder
BenHousing adviseert u graag over de verhuur van woningen en bedrijfsruimten.
Hoe? In een kennismakingsgesprek brengt u ons op de hoogte van uw behoeften. Vervolgens kunnen wij direct een selectie maken van geschikte huurders. Met elke (potenti�le) huurder wordt een uitgebreid persoonlijk intakegesprek gevoerd en er vindt uitgebreid antecedentenonderzoek plaats.
Kortom; benhousing. nl selecteert voor u de juiste huurder.

Beheer
BenHousing beheert op professionele wijze uw onroerend goed. Naast het innen van de huur en de administratieve afhandeling verzorgen wij ook het onderhoud van uw pand. Zo heeft u niet alleen fiscaal voordeel maar ook gemak.

Juridisch advies
BenHousing heeft een samenwerkingsverband met een gerenommeerd advocatenkantoor te Rotterdam. Ook voor juridisch advies op het gebied van onroerend goed kunt bij ons terecht.

Onze nieuwste woningen

Bergse Dorpsstraat

€ 1.500 per maand

Pieter de Hoochweg

€ 1.550 per maand

Koningsdreef

€ 1.550 per maand

Strombolihof

€ 2.395 per maand

Boezemkade

€ 1.450 per maand

Oostzeedijk

€ 1.395 per maand

Beukelsdijk

€ 1.850 per maand

Walenburgerweg

€ 1.795 per maand

De Rik

€ 1.550 per maand

Onze vestiging