Kolpa van der Hoek Makelaars

Rotterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Rotterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Kolpa van der Hoek Makelaars B. V. is in Rotterdam en omgeving dé specialist in verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woonruimte voor de Expat markt. Al meer dan 17 jaar verhuren wij met veel succes tijdelijke appartementen en woningen aan o. a. buitenlandse werknemers van diverse (internationale) bedrijven.

Rotterdam is één van de meest dynamische steden in Nederland met een steeds groter groeiende Expat populatie. Met onze kennis, ervaring en contacten met verhuurders, collega makelaars, multinationals, relocation bureaus, ambassades en consulaten, zijn wij van alle marktontwikkelingen op de hoogte om zodoende u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Op Pararius vindt u ons volledige aanbod van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen van appartementen tot villa's. Mocht de door u gezochte huurwoning niet in ons aanbod voorkomen, neemt u dan even contact op met ons kantoor voor een zoekopdracht. Wij zijn u graag van dienst.

Wilt u verhuren aan Expats in Rotterdam? Wij regelen het graag voor u. Expat verhuur in Rotterdam vergt speciale kennis en ingangen. Kolpa van der Hoek beschikt over het hele scala aan vaardigheden om uw huis te verhuren aan Expats. Via Pararius presenteren wij in het Engels uw woning aan Expats. Onze medewerkers spreken Engels en zijn uitstekend onderlegd om te verhuren aan Expats. Voorts weten we wat Expatriates zoeken en hoe u uw woning daarop kan afstemmen, onder andere door het huis aan te bieden als gemeubileerde woning. En, niet onbelangrijk, we hebben een sterk netwerk voor Expat verhuur in Rotterdam. Want verhuur aan Expats blijft mensenwerk!

Wie zijn wij?

Steven Hansen

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Heemraadssingel 108 A02

€ 2.400 per maand

Streksingel 107

€ 325.000 k.k.

Spoorweghaven 202

€ 3.250 per maand

Ceintuurbaan 149

€ 300.000 k.k.

Pastoriedijk 280

€ 450.000 k.k.

Philips Willemstraat 55 A

€ 295.000 k.k.

De Savornin Lohmanlaan 90 B-02

€ 1.500 per maand

Drijfhoutstraat 55

€ 265.000 k.k.

Van der Meydestraat 48 BI

€ 1.650 per maand

Onze vestiging