RandstadHousing

Rotterdam

Woningverhuur in Rotterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Over RandstadHousing

RandstadHousing is een jonge snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de huur en verhuur van woningen. Doormiddel van een uniek concept en onze ruime ervaring in de huursector, brengen wij huurders en verhuurder bij elkaar. Zoekt u een kamer, een appartement, een studio, een eengezinswoning, een villa, een chalet of een bedrijfsruimte voor een korte of langere tijd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verhuur

Zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan eeen tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. U moet advertenties plaatsen, tijd vrijmaken voor het bezichtigen, contracten opmaken etc. Een procedure die vaak veel te veel tijd in beslag neemt en die wij voor u kosteloos uit handen kunnen nemen. Als specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van uw woning(en). Daarnaast bieden wij u tevens de mogelijkheid tot het beheren van uw woning(en) en/of panden. Wanneer u een woning of kamer te huur wilt aanbieden komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het desbetreffende object op te nemen. Wij adviseren u tevens op het gebied van de huurprijs, de tijdsduur van de overeenkomst, het al dan niet stofferen, meubileren etc. Onze kandidaat-huurders bestaan zowel uit grote bedrijven (die één- of meerdere medewerkers moeten huisvesten) als particulieren. RandstadHousing bemiddelt uitsluitend tussen kandidaten of bedrijven die bij ons staan ingeschreven. Wij maken, voordat wij een bezichtigingafspraak inplannen, kennis met kandidaat-huurders en vragen hen de nodige persoonlijke (legitimatie) en financiële gegevens (salarisstrook, arbeidscontract, werkgeversverklaring) te overleggen, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij bezichtigingen is altijd één van de medewerkers van RandstadHousing aanwezig. Zodra er een geïnteresseerde huurder door ons is gevonden, nemen wij contact met u op om deze zonodig aan u voor te stellen en de voorwaarden te bespreken. Geen enkele kandidaat- huurder ontvangt de sleutels van een woning voordat een huurcontract op maat is opgemaakt en deze zowel door u als door de nieuwe huurder is ondertekend en aan alle financiële verplichtingen is voldaan. Naast de bemiddelingsfunctie heeft u ook de mogelijkheid om het beheer van het pand uit te besteden aan RandstadHousing. Onze beheertaak bestaat onder andere uit het verzorgen van alle correspondentie, de verplichte (administratieve) taken en onderhoud. Voor verdere informatie betreffende deze beheerdiensten zie "Beheer".

Verhuur via de leegstandswet:

U heeft een nieuwe woning, maar raakt uw oude huis niet kwijt. Verhuren van de oude woning lijkt veel huizenbezitters dan een aantrekkelijke noodmaatregel. Probleem is dat dit niet mag van de bank. Toch is er een sluipweggetje: verhuren kan wel via de Leegstandswet. Er is dan wel een vergunning nodig van de gemeente. Heeft u die vergunning eenmaal verkregen, dan kunt u bij verkoop van de woning de huur opzeggen zonder gebonden te zijn aan de wettelijke opzeggingsgronden. U hoeft dan niet te vrezen dat u uw huurder niet uit het huis krijgt als u dan eindelijk uw koper heeft gevonden. Dit is ook goed nieuws voor banken: zij kunnen u nu eerder zonder zich echt zorgen te hoeven te maken toestemming geven uw woning te verhuren.

Onze nieuwste woningen

Schiedamseweg

€ 1.150 per maand

Vasco da Gamastraat

€ 1.650 per maand

Parallelweg

€ 450 per maand

Prinses Margrietstraat

€ 900 per maand

Onze vestiging