De Huissleutel

Tilburg

Woningverhuur in Tilburg en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

De Huissleutel is dé verhuurbemiddelaar die u begeleidt bij het huren of verhuren van uw woning in de regio Tilburg. Bent u dus op zoek naar een studentenkamer, studio, appartement of woning?

Via de overzichtelijke- en gratis toegankelijke website www. dehuissleutel. nl kunt u gemakkelijk kennis maken met het actuele woningaanbod.

Met ons bedrijfsconcept hebben wij een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is huurder en verhuurder zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de bemiddeling in woonruimte.

Wij zijn sinds enkele jaren zelf actief op de verhuurmarkt en hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in het verhuren van woonobjecten. Deze expertise heeft ertoe geleid een eigen website te creëren waarbij woningzoekenden op een gemakkelijke manier naar geschikte woonruimte kunnen zoeken.

Onze website is voor iedereen gratis toegankelijk, er hoeven dus géén dure inschrijfkosten betaald te worden!

De Huissleutel profileert zich als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit de sleutelwoorden zijn!

Met vriendelijke groeten,

Team De Huissleutel

Onze nieuwste woningen

Valentijnstraat

€ 334 per maand

Bisschop Zwijsenstraat

€ 1.060 per maand

Willem II-straat

€ 949 per maand

Hart van Brabantlaan

€ 920 per maand

Goirkestraat

€ 893 per maand

Van der Heijdenstraat

€ 1.500 per maand

Valentijnstraat

€ 250 per maand

Cederstraat

€ 1.275 per maand

Broekhovenseweg

€ 1.025 per maand

Onze vestiging