Pararius Huurwoningen

Lemoo, woningverhuur en woningverkoop in Utrecht en omgeving

Maliebaan 39 A, 3581 CC Utrecht

Toon alle huurwoningen aangeboden door Lemoo

Toon alle koopwoningen aangeboden door Lemoo

Over ons

Lemoo is gebouwd op de wensen en behoeftes van huurders en verhuurders, dat zie je terug in onze dienstverlening, maar vooral in ons contact met klanten.

Wij zijn betrokken bij u als klant en wij zetten ons volledig in om u de beste oplossing te bieden uw persoonlijke wensen en ideeën vormen daarbij het uitgangspunt.

Wij zijn een jonge, frisse en gedegen makelaar die werkt vanaf het internet. Wij zijn zeer mobiel en hechten waarde aan persoonlijk contact. Door onze expertise en contacten in de Utrechtse branche kunnen wij u altijd op zeer korte termijn aan woonruimte helpen, of dit nu een kamer, studio, appartement, gehele woning of villa is, Lemoo doet het snel en betrouwbaar!Lemoo biedt u de mogelijkheid om via deze site gratis in te schrijven. wij werken niet met wachtlijsten of inschrijfkosten, wij vinden voor iedereen woonruimte op korte termijn. Nadat u zich heeft ingeschreven gaan wij direct op zoek naar een passende woonruimte voor u. Als u liever een persoonlijke afspraak wilt, zodat wij een beter gevoel kunnen krijgen van de exacte woonwensen van u als persoon, dan is dat ook mogelijk.

+ Toon meer

Medewerkers

  • Younes Chetbane
    Makelaar
  • Rafi el Mahdadi
    Makelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Lemoo