123Wonen Dordrecht

Werkendam

Woningverhuur in Werkendam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

123Wonen Dordrecht is dé verhuurmakelaar in Dordrecht en omgeving! Zo werken wij in de stad Dordrecht en omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Zwijndrecht, Barendrecht, Spijkenisse, Papendrecht en Ridderkerk. Verhuur uw woning voor onbepaalde tijd of verhuur uw woning tijdelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats en young professionals.

Bent u belegger en op zoek naar een betrouwbare en pro-actieve verhuurmakelaar en/of beheerder? Bij ons kunt u uw vastgoed met een gerust hart onderbrengen. Ook hebben wij een ruime ervaring met nieuwbouw- en transformatieprojecten. Van advies en/of begeleiding in de aankoop, meedenken met de bouwplannen tot aan de verhuur en ook beheer.

Gaat u naar het buitenland voor werk of een mooie reis? Of heeft u samenwoonplannen en wilt u niet gelijk uw eigen huis verkopen? Wij zorgen er graag voor dat u in de tussentijd uw woning vertrouwd kunt verhuren.

Wilt u ook gedurende de huurperiode ontzorgd zijn? Kies dan voor beheer via onze eigen 123Wonen vastgoedbeheerafdeling. Wij bieden financieel-administratief en technisch vastgoedbeheer aan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw verhuurde woning.

Voor het huren van een woning bent u bij 123Wonen Dordrecht uiteraard ook aan het juiste adres. Staat uw ideale thuis niet tussen ons huidige aanbod? Meld u dan aan voor onze gratis Woningmail en ontvang het nieuwste aanbod in uw mailbox!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met 123Wonen Dordrecht? Neem vandaag nog contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Wie zijn wij?

Katinka

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Aalscholver

€ 1.750 per maand

Spuiweg

€ 1.360 per maand

Scheepjesbrug

€ 1.850 per maand

Kerkbuurt

€ 1.375 per maand

Buiten Walevest

€ 1.750 per maand

Oranjelaan

€ 2.350 per maand

Grotekerksbuurt

€ 2.450 per maand

Onze vestiging