Pararius Huurwoningen

Housing Solutions, woningverhuur in Zuidland en omgeving

Breedstraat 15, 3214 AC Zuidland

Toon alle huurwoningen aangeboden door Housing Solutions

Over ons

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is huurder en verhuurder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hiermee hebben wij een zeer goede naam in de markt vna huur en verhuur opgebouwd. Housing Solutions profileert zich als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

Op onze website www. housingsolutions. nl kunt u geheel gratis alle via onze kantoren beschikbare huurwoningen bekijken, het aanbod van huurwoningen is altijd up-to-date. Onze website is uitgerust met de nieuwste technologieën die het mogelijk maken vraag en aanbod van huurwoningen 24 uur per dag met elkaar te matchen. Wij zijn met al onze kantoren tevens aangesloten op www. pararius. nl de grootste landelijke site voor huurwoningen. Hier vindt u het aanbod van huurwoningen voor heel Nederland.

Een huurwoning die past bij uw specifieke woonwensen

Het aanbod van Housing Solutions bestaat uit kale huurwoningen, gestoffeerde woningen, gemeubileerde woningen en short-stay appartementen (appartementen die voor een korte periode gehuurd kunnen worden). Ook worden door ons kamers te huur aangeboden en kunt u bij ons terecht voor huurwoningen variërend van een woonboot, appartement, eengezinswoning, luxe villa of penthouse.

Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Housing Solutions bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis. Om ervoor te zorgen dat wij volledig op de hoogte zijn van de woonwensen raden wij iedereen aan om zich geheel kosteloos in te schrijven.

Bedrijfsonroerend goed

Bent u op zoek naar een goede locatie voor de vestiging van uw bedrijf, hier vindt u ons aanbod variërend van winkelruimte tot kantoor, van horecaruimte tot bedrijfsruimte, en van stalling tot opslag. Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van uw woning. Kijk op www. housingsolutions. nl voor ons actuele aanbod.

Housing Solutions is de verhuurbemiddelaar die u begeleidt bij het huren of verhuren van uw woning in Nederland. Wij zijn sinds enkele jaren actief op de markt van huur en verhuur en hebben de afgelopen jaren veel ervaring in de verhuurmarkt opgedaan.

Housing Solutions vestigingen zijn te vinden in Zuid-Holland te weten in de plaatsen Spijkenisse, Rotterdam, Zuidland, Hellevoetsluis en Noord-Brabant in Breda en Tilburg. De verhuurmakelaars behartigen uw belangen bij de huur en verhuur van uw woning in Breda, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch, Oosterhout, Voorne-Putten, Rotterdam en in de Albrandswaard. Expats en professionals werkzaam in Noord-Brabant, de Europoort, Botlek en Tweede Maasvlakte zijn een belangrijke groep huurders. Wij werken samen met veel bedrijven in Europa om hun professionals een passende woning te kunnen aanbieden.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Martijn Oosthoek
  Martijn Oosthoek
  Office manager
 • Michel Sluimer
  Michel Sluimer
  Verhuurmakelaar
 • Marieke van Witzenburg
  Verhuurmakelaar
 • Chantal van der Bij
  Chantal van der Bij
  Commercieel medewerker

+ Toon meer

Overige vestigingen

Housing Solutions Breda