123Wonen Zwolle

Zwolle

Woningverhuur in Zwolle en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

123Wonen Zwolle is onderdeel van de landelijk werkende verhuurmakelaarsformule 123Wonen met 24 vestigingen. De organisatie verhuurt woningen voor beleggers, maar ook van particulieren die bijvoorbeeld een te koop staande woning willen vehruren op basis van de leegstandwet.

Googlet u eens op "ervaringen 123Wonen" en zie wat andere klanten van ons vinden.

Veilig verhuren staat er hoog in het vaandel, 123Wonen verhuurt uitsluitend woningen aan gescreende huurders. Ze heeft goede contacten met grote bedrijven en zoekt voor diverse projecten per direct huurwoningen in Zwolle, maar ook in omliggende plaatsen als Kampen, Hattem en Dalfsen. De woningen worden voor korte of langere tijd verhuurd, zowel gemeubileerd als ongemeubileerd.123Wonen neemt ook graag het beheer van de huurwoning op zich, zodat de eigenaar er geen omkijken meer naar heeft.

Verhuurmakelaar Sabine Haarman heeft jaren ervaring met verhuur en weet voor elke woning snel een passende huurder te vinden.

Verhuurmakelaar Norbert Wegter heeft jaren ervaring in de verhuur. Mede door zijn juridische achtergrond is hij verantwoordelijk voor de contracten en aanverwante juridische en fiscale zaken. Assistent-makelaar Ruth Engels heeft de HBO-opleiding in Vastgoed & Makelaardij afgerond en is veraantwoordelijk voor de binnendienst. Daarnaast kan men haar ook tegenkomen bij bezichtigingen en sleuteloverdrachten. Zij is gecertificeerd VBO-makelaar en is contactpersoon voor klanten die ook verkoop overwegen.

123Wonen Zwolle
Emmawijk 19
8011 CN Zwolle

Wie zijn wij?

Sabine Haarman

Verhuurmakelaar

Ruth Engels

Assistent makelaar

Norbert Wegter

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Derk Buismanstraat

€ 1.050 per maand

Koornmarkt

€ 600 per maand

De Nieuwesluis

€ 1.000 per maand

Stockholmstraat

€ 1.195 per maand

Abel Tasmanstraat

€ 1.050 per maand

Van Hattumstraat

€ 1.325 per maand

Kalkovenwegje

€ 700 per maand

Hogenkampsweg

€ 895 per maand

Melkmarkt

€ 1.195 per maand

Onze vestiging