123Wonen Zwolle

Zwolle

Woningverhuur in Zwolle en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

123Wonen Zwolle is dé verhuurmakelaar in Zwolle en omgeving! Zo werken wij in de stad Zwolle en omliggende plaatsen zoals Kampen, Hattem en Hasselt. Verhuur uw woning voor onbepaalde tijd of verhuur uw woning tijdelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats en young professionals.123Wonen streeft ernaar om uw woning binnen korte tijd te verhuren!

Bent u belegger en op zoek naar een betrouwbare en pro-actieve verhuurmakelaar en/of beheerder? Bij ons kunt u uw vastgoed met een gerust hart onderbrengen. Ook hebben wij een ruime ervaring met nieuwbouw- en transformatieprojecten. Van advies en/of begeleiding in de aankoop, meedenken met de bouwplannen tot aan de verhuur en ook beheer.

Gaat u naar het buitenland voor werk of een mooie reis? Of heeft u samenwoonplannen en wilt u niet gelijk uw eigen huis verkopen? Wij zorgen er graag voor dat u in de tussentijd uw woning vertrouwd kunt verhuren.

Wilt u ook gedurende de huurperiode ontzorgd zijn? Kies dan voor beheer via onze eigen 123Wonen vastgoedbeheerafdeling. Wij bieden financieel-administratief en technisch vastgoedbeheer aan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw verhuurde woning.

Voor het huren van een woning bent u bij 123Wonen Zwolle uiteraard ook aan het juiste adres. Staat uw ideale thuis niet tussen ons huidige aanbod? Meld u aan aan voor onze gratis Woningmail en ontvang het nieuwste aanbod in uw mailbox!

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met 123Wonen Zwolle? Neem vandaag nog contact met ons op: Daan, Anne-Mary, Victoria, Marit & Anke staan voor u klaar!

Wie zijn wij?

Anke de Graaf

Assistent makelaar

Anne-Mary de Groot

Makelaar

Daan Aarnink

Makelaar

Marit Boers

Verhuurmakelaar

Victoria Kamp

Assistent makelaar

Onze nieuwste woningen

Bloemendalstraat

€ 995 per maand

Diezerplein

€ 800 per maand

Van der Laenstraat

€ 1.095 per maand

Terborchstraat

€ 1.495 per maand

Terborchstraat

€ 1.250 per maand

Van der Laenstraat

€ 995 per maand

Goudsteeg

€ 995 per maand

Onze vestiging