Pararius Huurwoningen

123Wonen Zwolle, woningverhuur in Zwolle en omgeving

Grote Kerkplein 14, 8011 PK Zwolle

Toon alle huurwoningen aangeboden door 123Wonen Zwolle

Over ons

123Wonen Zwolle is onderdeel van de landelijk werkende verhuurmakelaarsformule 123Wonen met 24 vestigingen. De organisatie verhuurt woningen voor beleggers, maar ook van particulieren die bijvoorbeeld een te koop staande woning willen vehruren op basis van de leegstandwet.

Googlet u eens op "ervaringen 123Wonen" en zie wat andere klanten van ons vinden.

Veilig verhuren staat er hoog in het vaandel, 123Wonen verhuurt uitsluitend woningen aan gescreende huurders. Ze heeft goede contacten met grote bedrijven en zoekt voor diverse projecten per direct huurwoningen in Zwolle, maar ook in omliggende plaatsen als Kampen, Hattem en Dalfsen. De woningen worden voor korte of langere tijd verhuurd, zowel gemeubileerd als ongemeubileerd.123Wonen neemt ook graag het beheer van de huurwoning op zich, zodat de eigenaar er geen omkijken meer naar heeft.

Verhuurmakelaar Sabine Haarman heeft jaren ervaring met verhuur en weet voor elke woning snel een passende huurder te vinden.

Verhuurmakelaar Norbert Wegter heeft jaren ervaring in de verhuur. Mede door zijn juridische achtergrond is hij verantwoordelijk voor de contracten en aanverwante juridische en fiscale zaken. Assistent-makelaar Ruth Engels heeft de HBO-opleiding in Vastgoed & Makelaardij afgerond en is veraantwoordelijk voor de binnendienst. Daarnaast kan men haar ook tegenkomen bij bezichtigingen en sleuteloverdrachten. Zij is gecertificeerd VBO-makelaar en is contactpersoon voor klanten die ook verkoop overwegen.

123Wonen Zwolle
Emmawijk 19
8011 CN Zwolle

+ Toon meer

Medewerkers

 • Sabine Haarman
  Sabine Haarman
  Verhuurmakelaar
 • Ruth Engels
  Ruth Engels
  Assistent makelaar
 • Norbert Wegter
  Norbert Wegter
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer