Select Makelaardij o.z.

Zwolle

Woningverhuur in Zwolle en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij zijn sinds 2001 een enthousiast en dynamisch makelaarskantoor met jarenlange ervaring in de woningmakelaardij als in de zakelijke markt, onze deskundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid zorgen er voor dat u zich bij ons thuis voelt.

Onze dienstverlening

Woningmakelaardij

U heeft de knoop doorgehakt en u wilt gaan (ver)kopen of (ver)huren en daarbij opzoek naar een betrokken makelaar die uw zorgen uit handen neemt ! ! Onze gediplomeerde makelaars kunnen u uitstekend begeleiden bij aankoop, (ver)koop of (ver)huur transacties en wij pas tevreden als u tevreden bent.

Bedrijfsmakelaardij

Onze bedrijfsmakelaardij is specialist in (ver)koop en (ver)huur en taxaties en beheer van o. a. bedrijfsruimtes, winkelpanden en kantoorruimtes.

Vastgoedbeheer

Ook verzorgen wij voor een groot aantal institutionele en particulieren beleggers het commercieel beheer tegen zeer gunstige tarieven. Deze invulling ervan bepalen wij in overleg met u als opdrachtgever.

Zorgeloos vastgoedbeheer Een totaalconcept voor een zorgeloos project. Select Makelaardij o. z. levert professionele ondersteuning op gebied van huur-en VvE vastgoedbeheer waarbij wij over de juiste kennis en software beschikken die u inzicht geeft in uw eigen vastgoedportefeuille. Wij richten ons op winkels, bedrijfspanden en kantoorgebouwen, woningen, studentenhuisvesting, tijdelijke huisvesting, met onze diensten:

Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, ondernemersverenigingen, verenigingen van eigenaren en individuele ondernemers en particulieren beleggers. Met onze dienstverlening neemt Select Makelaardij o. z. het complete vastgoedmanagement uit handen en maken wij van elk object een zorgeloos project. Alle diensten worden verricht vanuit één locatie, dus alles onder één dak. Het directe, persoonlijke contact met korte communicatielijnen staat bij ons hoog in het vaandel. Wat is de waarde van uw onroerend goed ! ! Voor taxaties ten behoeve van oa. verkoop, aankoop of de financiering van een beleggingsobject of woning, bij Select Makelaardij bent u aan het juiste adres. De makelaars van Select Makelaardij zijn tevens gecertificeerd taxateur in onroerende zaken.

Taxaties

Door onze ervaring en uitstekende regionale bekendheid krijgt u een degelijk en erkend taxatierapport, gebaseerd op de steeds wisselende marktomstandigheden. Dankzij een gedegen deskundige achtergrond bieden wij vakkennis in theorie en praktijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor huur of koop van zowel bedrijfspanden, woningen, bouwkavels.

Select Makelaars o. z. heet u van harte welkom.

Onze vestiging