Nieuwbouw met één klik op Pararius via NieuwbouwOffice

Pararius en Nieuwbouw Nederland bundelen hun krachten door middel van een koppeling tussen beide platforms. Projectontwikkelaars kunnen zo eenvoudig een groot bereik voor hun nieuwbouwprojecten genereren. Ook worden dagelijkse processen vereenvoudigd, terwijl alle belangrijke gegevens op één plek worden beheerd. 

Nieuwbouw Nederland, het platform voor nieuwbouwprojecten, en Pararius, het snelst groeiende woningplatform van Nederland, hebben een gezamenlijk bereik van 3 miljoen bezoekers per maand. Met deze koppeling plaatsen projectontwikkelaars vanuit één portaal, NieuwbouwOffice, eenvoudig al het nieuwbouwaanbod op beide platforms en bereiken hierdoor een miljoenenpubliek. 

Jasper de Groot, oprichter van Pararius: “Pararius maakt het mogelijk om nieuwbouwprojecten uitsluitend onder de aandacht te brengen van mensen die ook daadwerkelijk in een specifieke regio naar een woning op zoek zijn. Zo wordt elke euro die een ontwikkelaar aan marketing spendeert efficiënt besteed. Met deze samenwerking zorgen we er bovendien voor dat alle geïnteresseerden die zich via Pararius melden eenvoudig en efficiënt via NieuwbouwOffice opgevolgd kunnen worden door projectontwikkelaars.”

Eenvoudig en AVG-proof plaatsen 

Projectontwikkelaars worden via NieuwbouwOffice in staat gesteld om nieuwbouwprojecten op Pararius te voorzien van hun eigen privacy statement. Alle communicatie met woningzoekenden verloopt vervolgens ook via NieuwbouwOffice. 

Martijn Fähnrich, directeur van Nieuwbouw Nederland: “Hiermee worden processen vereenvoudigd, zorgen we voor eenmalige invoer van projectgegevens en werken projectontwikkelaars AVG-proof. NieuwbouwOffice verenigt projectbeheer, presentatie, marktanalyse en contactinformatie in één systeem. Met NieuwbouwOffice is het mogelijk om een ‘Customer Journey’ in te richten, klanttevredenheid te verhogen  en het verhuur/verkoopproces te digitaliseren en automatiseren. Met als uitkomst een efficiënter proces, inspraak en betrokkenheid van klanten en real time inzage in resultaten”.

Deze samenwerking brengt meerdere disciplines samen. Samen zorgen wij voor een optimaal bereik en een AVG verantwoorde intake van kandidaten. De Groot en Fähnrich concluderen dat dit slechts het begin is van de efficiencyslagen die er gaan komen op het gebied van nieuwbouwmarketing en software.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pararius via  +31 (0)20 - 4712111 of info@pararius.nl. Nieuwbouw Nederland is te bereiken via +31 (0)74-2469393 of info@nieuwbouw-nederland.nl.