Nieuwe CRM software voor makelaars - Pararius Office

Een exclusieve licentieovereenkomst met software ontwikkelaar Anno MMX biedt Pararius de mogelijkheid om Nederlandse makelaars te voorzien van TIARA gecertificeerde software met koppeling naar o.a. Funda. De software is tevens gekoppeld aan het NWWI en het Kadaster.
Begin dit jaar heeft Pararius.nl, het grootste online platform voor huurwoningen in Nederland, met Anno MMX een overeenkomst gesloten voor de exclusieve verkoop van hun makelaarssoftware onder de naam Pararius Office. Met deze software, voorheen Nomis geheten, kunnen zowel huur- als koopmakelaars de activiteiten en informatie omtrent hun objecten, vastgoedeigenaren en huizenzoekers beheren en hun eigen website onderhouden. De software is door de NVM gecertificeerd en zal voor NVM-makelaars toegang bieden tot het TIARA-uitwisselingssysteem van de NVM.

Het belangrijkste voordeel voor de makelaar is dat objectenbeheer en -export, het beheer van de eigen website en online marketing bij één leverancier komt te liggen, iets wat voorheen niet kon. Volgens Jasper de Groot, algemeen directeur van Pararius.nl en mede-eigenaar van een NVM-makelaardij: “ICT en online marketing spelen een steeds essentiëlere rol in de makelaardij. Een gevaar hiervan is dat makelaars teveel bezig zijn met hun ICT-zaken en eigen website in plaats van met hun klanten. Dat komt mede doordat ze hun ICT en online marketing bij drie of meer partijen moeten onderbrengen. Wanneer het technisch mis gaat is het moeilijk om een verantwoordelijke partij aan te wijzen. Door gebruik te maken van Pararius Office heeft de makelaar een geïntegreerde oplossing met één aanspreekpunt. De aandacht kan dus weer volledig gericht worden op de makelaardij.”

De Groot ziet het Amsterdamse Anno MMX als de perfecte partner voor Pararius.nl. “Net als wij is Anno MMX een ondernemende partij met jonge mensen die snel kunnen ontwikkelen in een sector waarin dat een must is. Bovendien liggen de roots van de oprichters van Anno MMX net als bij ons in de makelaardij, wij weten dus waar de behoefte ligt. Binnen anderhalf jaar heeft Anno MMX vanaf nul op basis van de nieuwste technologieën en inzichten een prachtig softwarepakket voor makelaars gebouwd”.

Net zo makkelijk als Facebook
De Groot: “Het team van Anno MMX is groot fan van het ontwerp en design van Facebook, Google en Apple. We hebben de gezamenlijke overtuiging dat makelaars zonder problemen met software moeten kunnen werken. Daarom bieden wij nu software aan die eenvoudig en snel is. Een handleiding is er niet voor de software. De filosofie is dat je erop inlogt en direct begrijpt hoe het werkt. Vergelijk het met het aanmaken van een account in Facebook, daar heb je ook geen handleiding of cursus voor nodig”.

Pararius Office is webbased waardoor makelaars altijd en overal 24/7 kunnen inloggen in hun systeem. Daarnaast is het geschikt voor elk platform waardoor het prima werkt op een PC, Mac en iPad. Het systeem wordt bovendien in razend tempo verder ontwikkeld. Zo is Anno MMX momenteel bezig met het toevoegen van een aantal functies die enorm vooruitstrevend zijn in de markt.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Pararius Office? Wilt u weten wat Pararius voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers: 020-4712111.