Pararius betrekt nieuw kantoor in Amsterdam

Sinds augustus prijkt langs de Amsterdamse ring A10 het grote logo van Pararius aan de gevel. Pararius is verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Westkant van de ring in het rijtje van het World Fashion Centre.

Begonnen in de kelder

Directeur Jasper de Groot vertelt: “We zijn ontzettend trots op deze stap. Als je je bedenkt dat we in 2006 zijn begonnen vanuit de kelder van een makelaarskantoor, dan kunnen we nu met recht zeggen dat al onze inspanningen niet vergeefs zijn geweest. Met de hulp van investeerders kwamen we rustig maar gedreven uit de startblokken. Ik reed in een Smart het hele land door om verhurende makelaars bij Pararius aan te sluiten. De ritjes naar Maastricht en Groningen kan ik me nog als de dag van gisteren herinneren. De kantoren die ik destijds aansloot zijn onze trouwste abonnees die tot op de dag van vandaag bij ons zijn aangesloten. Overigens is het bezoeken van kantoren nog steeds een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We doen dit met veel plezier, zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Er ligt veel kennis bij onze abonnees. Door onze vele klantenbezoeken houden we onze kennis up to date en maken we deze toepasbaar binnen onze dienstverlening. Al onze abonnees mogen hiervan meeprofiteren.

De Pijp

In 2008 verhuisden we voor het eerst naar ons eigen kantoor in de Amsterdamse Pijp. Hier hebben we gedurende vijf jaar in een levendige omgeving, met zeer veel plezier, verder kunnen bouwen aan onze organisatie. Ook hier belandden we op een gegeven moment op het punt dat we de kelder wegens ruimte gebrek moesten benutten. Toen we op het punt kwamen dat ook deze extra ruimte niet meer toereikend was, werd besloten om ons gezellige kantoor te verruilen voor een toplocatie aan de Amsterdamse ring.

Dagelijks 120.000 auto’s

Deze verhuizing is een beloning op de enorme inzet van onze medewerkers over de afgelopen jaren. We hadden wederom kunnen kiezen voor een levendige locatie binnen de ring maar deze nieuwe zichtlocatie zal onze dienstverlening weer een stapje verder brengen. Alle beetjes helpen. Dagelijks rijden er 120.000 auto’s langs ons nieuwe kantoor. We verwachten niet dat we hierdoor substantieel veel meer bezoek op onze website zullen ontvangen. Maandelijks verwelkomen we al meer dan een miljoen bezoekers dus dit effect zal door ons nauwelijks te meten zijn. We zijn vooral uit op een positieve bijdrage en bevestiging van onze naamsbekendheid. Bovendien komt het ook ten goede aan het cachet van Pararius en onze trouwe abonnees. Samen met hen gaan we een mooie toekomst tegemoet.”

Kom gerust ook eens bij ons langs als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van Pararius of Pararius Office. Kijk op www.Pararius.nl of bel met een van onze accountmanagers op telefoonnummer 020-4712111.