Pararius - grootste verhuurplatform van Nederland

Sinds haar oprichting in 2006 is Pararius uitgegroeid tot het grootste online huurwoningenplatform van Nederland. Met bezoekersaantallen van rond de 500.000 per maand behoort Pararius tot de absolute top op het gebied van woningverhuur. Slechts een aantal andere woningwebsites in Nederland ontvangt maandelijks meer bezoekers. Het betreft dan wel altijd websites waar koopwoningen de boventoon voeren en huurwoningen tot het ondergeschoven kindje behoren.

Op het gebied van bezoekers die geïnteresseerd zijn in huurwoningen, is Pararius heer en meester. Pararius doet een aantal zaken heel goed waaronder huurders in alle soorten en maten in contact brengen met verhuurders van woningen in heel Nederland. Daarnaast is Pararius voor haar abonnees veel meer dan alleen een website. Pararius ontwikkelt continue nieuwe applicaties en speelt in op belangrijke online trends.

In de beginfase bediende Pararius hoofdzakelijk de niet bij brancheverenigingen aangesloten verhuurspecialisten. Met name in Amsterdam wordt tot op heden het grootste gedeelte van de verhuurmarkt gereguleerd door deze verhuurspecialisten. Zij treden hoofdzakelijk op voor particuliere verhuurders die woningen verhuren aan expats, een van de redenen waarom Pararius zestalig werd uitgevoerd. De initiatiefnemers van Pararius opereren met hun NVM makelaardij ook in de verhuurbranche in Amsterdam. Zij zagen het belang in van een transparant platform waar alle huurwoningen, dus ook die van de niet NVM kantoren, bij elkaar werden gebracht.

Al vrij snel mocht Pararius, naast de Amsterdamse verhuurspecialisten, ook de verhuurspecialisten in de Randstad tot haar abonnees rekenen waarna Pararius kon uitgroeien tot een landelijk platform.

Momenteel bedient Pararius de hele markt; de bekendste vastgoedontwikkelaars van Nederland, de grootste beheerders van Nederland, vele woningcorporaties die woningen verhuren in de vrije sector, de grootste franchise verhuurorganisaties, meer dan 100 NVM makelaars en vele VastgoedPRO en VBO makelaars.

Pararius legt haar abonnees in de watten met een zeer goed bezochte website en accountmanagers die uitleg geven over de mogelijkheden van de applicaties onder de motorkap. Deze applicaties maken het leven van organisaties, die naast de verkoop van woningen ook woningen verhuren, vele malen eenvoudiger.

Pararius streeft naar 100% tevredenheid onder haar abonnees. Het succes van Pararius is dan ook te danken aan de betrokkenheid van deze abonnees, alsmede de omvang en kwaliteit van het huuraanbod.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Pararius? Wilt u weten wat Pararius voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers: 020-4712111