Pararius huurwoningen - het online platform voor woningverhuur

Sinds de lancering in januari 2006 is Pararius uitgegroeid tot het grootste online medium voor woningverhuur in de vrije sector. Pararius verwelkomt maandelijks meer dan 450.000 bezoekers waarvan 20% expats. Het totale aantal bezoekers groeit nog steeds. Pararius is opgericht voor en door verhuurspecialisten met gedegen kennis van de markt.

Wat is de kracht van Pararius?

Op de meeste woningwebsites is woningverhuur van ondergeschikt belang in vergelijking tot het verkoopgedeelte. Logisch, de portefeuille van de meeste makelaars bevatten veel meer koopwoningen dan huurwoningen. Wil dit dan ook zeggen dat een huurwoning minder aandacht verdient dan een koopwoning? Pararius is van mening van niet. Woningverhuur is een specialisme en de marketing van huurwoningen is dat ook. Pararius doet één ding heel goed en dat is huur en verhuur bij elkaar brengen.

Hoe dat Pararius dat dan?

Een woning verhuren is een serieuze aangelegenheid en niet iets wat een makelaar er zo maar even bij doet. Pararius ondersteunt makelaars met huurwoningen middels een zeer goed bezochte website en tal van applicaties die het werk van de makelaar vereenvoudigen. Zo kunnen makelaars via Pararius huurwoningen eenvoudig doorplaatsen naar meer dan 20 op verhuur gerichte woningwebsites voor Nederlanders en expats. Pararius stelt makelaars via Experian en EDR in staat huurders te controleren op hun kredietwaardigheid en stelt collega makelaars bovendien in staat elkaar te waarschuwen voor huurders met een slechte reputatie. Ook wordt het woningaanbod van de makelaars automatisch gematcht met duizenden huurders die zich maandelijks gratis in waarna eenvoudig contact kan worden opgenomen. Particulieren moeten gebruik maken van een makelaar om hun woning op Pararius te kunnen plaatsen. Via een geavanceerd uitwisselingsysteem, op basis van postcode, brengt Pararius de makelaars in contact met mensen die hun woning willen verhuren en hiervoor op zoek zijn naar een makelaar. Makelaars houden eigenaren via Pararius eenvoudig op de hoogte van de statistieken van de woning en hoe dit zich verhoudt tot andere woningen in de portefeuille van de makelaar. Natuurlijk biedt Pararius ook handige tools voor gebruik in de social media. Dit alles is slechts een gedeelte van de applicaties die Pararius biedt. Het is niet voor niets dat Pararius gebruik maakt van accountmanagers die regelmatig bij de makelaar op bezoek komen om uitleg geven over alle mogelijkheden en nieuw ontwikkelde applicaties.

Accountmanagers

Pararius verschuilt zich niet achter haar website. Integendeel, loop gerust eens binnen voor meer informatie en een kop koffie aan de bar. Natuurlijk is Pararius ook voor elke vraag telefonisch bereikbaar. Of het nu gaat om technische vragen, vragen over de markt of over de verschillende abonnementsvormen, iedereen die contact met Pararius opneemt, krijgt het antwoord waar men naar op zoek is. Bovendien bezoeken de accountmanagers van Pararius dagelijks de aangesloten kantoren. Zij kennen de markt als geen ander en voorzien alle abonnees vrijblijvend van advies.

De abonnees van Pararius

Naast makelaars maken ook beheermaatschappijen, woningcorporaties en grote projectontwikkelaars gebruik van Pararius. Op dit moment zijn er ruim 400 organisaties die gebruik maken van de dienstverlening van Pararius.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Wilt u weten wat Pararius voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers: 020-4712111.