Pararius lanceert App die ook geschikt is voor expats

Wereldwijd groeit het mobiele gebruik. Ook in Nederland, met de hoogste internet-penetratie van Europa, worden smartphones steeds vaker gebruikt voor het surfen op internet. Apps converteren vaak zeer goed in vergelijking tot traditionele websites, simpelweg omdat men direct over kan gaan tot bellen of mailen. Steeds meer bedrijven spelen hier op in en lanceren een App.

Ook Pararius lanceerde in juli een nieuwe App. Jasper de Groot, algemeen directeur van Pararius: “Het aantal transacties in de vrije sector huurmarkt is nog nooit zo hoog geweest. Sterker nog, de huurmarkt streeft momenteel de koopmarkt voorbij. Het aantal aangeboden huurwoningen groeit onverminderd door alsmede het aantal geïnteresseerden. Pararius heeft de afgelopen maand een record gebroken met ruim 850.000 bezoekers. Dit geeft nog maar eens aan hoe groot de interesse momenteel is voor huurwoningen in de vrije sector.

Maandelijks bezoeken meer dan 150.000 expats onze website. Omdat de zomermaanden traditioneel goede maanden zijn om aan expats te verhuren lanceren wij juist nu onze App die zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar is. De goedverdienende expat loopt vooral in de beginfase van zijn verhuizing tegen een aantal zaken op. Men kent de ligging van een stad niet, vindt het moeilijk om de afstand tussen woon-werkverkeer in te schatten en spreekt bovendien de taal niet. De kaartfunctie op de App is dan ook een zeer welkome feature. De smartphone helpt hen om alle woningen in de directe omgeving te tonen. Onze makelaars helpen hen vervolgens verder op weg.

De kwaliteit van de content op Pararius is zeer hoog omdat de aangesloten makelaars betalen voor hun plaatsing op Pararius.nl. Dit is de basis voor het commitment van de makelaars die het aanbod actueel houden en hun huurwoningen mooi presenteren. De huurwoningen zijn voorzien van veel foto’s van mooie kwaliteit en zijn zeer eenvoudig te vinden met behulp van de kaartfunctie. Een bezoeker kan direct contact opnemen met de aanbieder via telefoon of email. Favoriete woningen kunnen eenvoudig worden opgeslagen in een shortlist en de homepage kan gepersonaliseerd worden zodat men altijd het nieuwste aanbod in een woonplaats gepresenteerd krijgt. “

De App is helemaal gratis en komt binnenkort ook uit op Android.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Pararius.nl of Pararius Office (CRM met Tiara licentie)? Wilt u weten wat Pararius voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers op telefoonnummer 020-4712111.