Pararius Office - nooit meer zandlopers in beeld

Pararius Office is het modernste kantoorautomatiseringssysteem in de makelaardij. Het beschikt over een TIARA-licentie en het marktaandeel groeit snel. Mede dankzij de snelheid van het stabiele systeem en de eenvoudige navigatie krijgt Pararius Office snel voet aan de grond. Pararius Office heeft de markt voor verhuurspecialisten in Nederland grotendeels aangesloten en heeft daarom haar activiteiten in 2012 uitgebreid naar de verkoopmakelaardij.

Toetreding tot de verkoopmakelaardij

Volgens Mascha Nijssen, sales & accountmanager bij Pararius, is de uitbreiding naar de koopmarkt een logische stap. Nijssen: “Het aantal verhuurmakelaars in Nederland is vele malen kleiner dan het aantal verkoopmakelaars. Toetreding tot de deze markt was dan ook onze doelstelling. Omdat ons systeem gebruik maakt van de nieuwste technieken zijn onze programmeurs vrij eenvoudig in staat geweest om het uit te breiden met een solide koop- en BOG module. De NVM heeft ons het certificaat voor de uitwisseling met TIARA verstrekt en sindsdien sluiten wij NVM-makelaars aan. Onlangs ontvingen wij het mooie nieuws dat wij in 2013 ook voor VastgoedPRO aan de slag mogen. Pararius Office is door de directie benoemd als een van de partijen die software mag leveren aan hun leden. Wij hebben het voornemen om heel veel VastgoedPRO-makelaars blij te maken met ons systeem.

Wat onderscheidt Pararius Office van andere CRM pakketten in de markt?

Wij hebben geen last van trage verouderde software of een ingewikkelde navigatiestructuur verstopt achter tal van tabbladen. Pararius Office is razendsnel en zeer overzichtelijk. Er is geen handleiding nodig om te begrijpen hoe alles werkt. Alles draait om optimale functionaliteit in een mooi design. In het verleden heb ik zelf als makelaar in Amsterdam met verschillende systemen gewerkt en niets is zo vervelend als een systeem dat er uit ligt of traag werkt. Zeker niet als je de agenda nodig hebt of als je iets moet opzoeken terwijl je iemand aan de telefoon hebt.

Websites voor makelaars

Bovendien bouwen we met Pararius Office de meest prachtige websites voor makelaars tegen zeer lage tarieven. De opgedane kennis ligt bij ons op de plank dus een makelaar hoeft bij ons niet krom te liggen voor een website, ook niet voor maatwerk. Geen idee is ons te gek en wij denken graag mee. De prijzen starten van af € 299,- en dan heb je echt al een van de mooiste makelaarswebsites van Nederland.”

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Pararius Office? Wij komen graag langs voor een demonstratie bij u op kantoor. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 020-4712111. Kijk ook op www.ParariusOffice.nl