Pararius - woningwebsite met een gezicht


Nederland is klein. Toch zijn er maar weinig landen die zich met Nederland kunnen meten als het gaat om het grote aantal woningwebsites. Als één van deze websites is het dan ook van groot belang om je te onderscheiden. Slechts een enkeling slaagt hierin en is in staat goede resultaten te boeken voor zowel de makelaar als de bezoeker.

Volgens Florine de Ranitz, accountmanager bij Pararius, is de succesformule van Pararius absoluut te danken aan het onderscheidend vermogen van de website. “Geen enkele woningwebsite in Nederland bedient de markt zoals wij dat doen. Ten eerste bedienen wij uitsluitend de huurmarkt waardoor onze aandacht niet wordt verdeeld over koop en huur. Huur is vaak het ondergeschoven kindje op woningwebsites. Dat is ook logisch, er worden nu eenmaal meer koopwoningen dan huurwoningen aangeboden door makelaars. Dit neemt echter niet weg dat het verhuren van woningen een specialisme is. Het is een andere doelgroep en vergt dus een andere aanpak.”

Florine de Ranitz: “Er zijn zeker vier pijlers die Pararius onderscheiden van de rest van de markt. Ik zal nu wel op mijn kop krijgen van mijn werkgever dat het er veel meer zijn maar deze vier zijn volgens mij het belangrijkst:
1. Wij bedienen alleen de huurmarkt.
2. Wij zijn zestalig en bereiken de hele expatmarkt
3. Wij hebben een gezicht en al onze abonnees kennen ons persoonlijk.
4. Wij bieden, naast een advertentiekanaal voor huurwoningen met meer dan een half miljoen bezoekers per maand, veel meer functionaliteiten dan welke woningwebsite dan ook.”

“Ik was destijds de tweede accountmanager die werd aangenomen en werk hier nog steeds met veel plezier. Het is geweldig om een product te mogen verkopen waar je volledig achter staat. Bovendien spreek ik met verhuurspecialisten in heel Nederland en ken dus de ins en outs van de markt als geen ander. Zo kunnen wij onze klanten adviseren over hoe ze Pararius optimaal kunnen inzetten. Niet voor niets voorzien wij elk kantoor van een gratis mobiele website, meertalige raampresentaties met QR codes, statistieken voor eigenaren en ga zo maar door. Pararius wordt steeds meer een totaalpakket waar een makelaar die woningen verhuurt gewoonweg niet omheen kan.”

“Zelfs voor makelaars die sporadisch een woning in de verhuur hebben zijn wij van toegevoegde waarde. Zulke makelaars schaffen bij ons op flexibele basis een tegoed aan waarmee ze direct alle functionaliteiten kunnen gebruiken net als bij een vast maandelijks abonnement. Hiervoor vullen ze online een formulier in op onze website waarna ze meteen aan de slag kunnen. Ook met deze makelaars wordt er door ons altijd nog even gebeld om te kijken of alles naar wens verloopt. Alles draait bij ons om service en alleen tevreden klanten maken Pararius tot een succes. Dit houdt ons scherp. Dat is toch een mooie wisselwerking!”

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Pararius? Wilt u weten wat Pararius voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers: 020-4712111