Tablet en smartphone verkeer op Pararius neemt flink toe

Uit een recent onderzoek van Intomart GfK blijkt dat het aantal tabletgebruikers in de eerste helft van 2012 is gestegen tot 2,8 miljoen Nederlanders. Het aantal bezitters van een smartphone is zelfs gestegen tot 6 miljoen. De markt voor tablets en smartphones zet zijn opmars onverwijld voort.

Geen verrassing
Voor Pararius komt de uitkomst van het onderzoek niet als een verrassing. Al tijdens de introductie van de eerste versie van de mobiele Pararius website werd duidelijk dat de bezoekersaantallen voor mobiel sterk zouden blijven groeien. Binnenkort lanceert Pararius alweer haar derde mobiele versie. Het bezoek op Pararius mobiel is inmiddels gestegen tot boven de 100.000 bezoekers per maand en is hiermee goed voor bijna 12% van het totale verkeer op Pararius.

Eerst mobiel en dan de app
Pararius heeft er bewust voor gekozen om eerst haar mobiele website te lanceren alvorens met een app voor de iPhone en Android te komen. Pararius is optimaal vindbaar in alle zoekmachines door zowel Nederlanders als Expats. Mensen die op hun smartphone zoeken naar huurwoningen, komen dus automatisch terecht op de mobiele website van Pararius. Hierdoor werd de kritische massa die nodig is voor de promotie van een app al snel bereikt. Pararius weet haar smartphone gebruikers makkelijk te verleiden tot een switch naar de app. Sinds de lancering in juli dit jaar, gebruiken inmiddels al ruim 50.000 mensen maandelijks de Pararius app.

Meertaligheid
Pararius is de enige meertalige app waarop huurwoningen in heel Nederland eenvoudig te vinden zijn. De app wordt gratis aangeboden en is ontwikkeld om de bezoeker ook zonder WiFi razendsnel van alle informatie en foto’s te voorzien. Pararius is zich altijd bewust van het profiel van haar bezoekers. Omdat Expats hier een belangrijk onderdeel van uitmaken was het voor Pararius dan ook geen optie om de app alleen in het Nederlands uit te voeren. Zo’n 20% van de bezoekers op Pararius wordt vertegenwoordigd door Expats.

Kwalitatieve content
De kwaliteit van de content op Pararius is zeer hoog omdat de aangesloten makelaars betalen voor hun plaatsing op Pararius. Hiermee heeft Pararius het commitment van de makelaars die het aanbod actueel houden en hun huurwoningen mooi presenteren.

Interesse?
Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Pararius? De collega’s van Pararius komen graag langs voor een presentatie bij u op kantoor. U kunt Pararius bereiken op telefoonnummer 020 4712111. Kijk ook op www.Pararius.nl