Welke partijen plaatsen huuraanbod op Pararius?

Momenteel bedient Pararius de gehele professionele huurmarkt met uitzondering van particuliere verhuurders. Particuliere verhuurders dienen gebruik te maken van een makelaar die de huurwoning op Pararius plaatst. Tot haar klanten behoren; de bekendste vastgoedontwikkelaars en beheerders van Nederland, vele woningcorporaties die woningen verhuren in de vrije sector, de grootste franchise verhuurorganisaties, alle onafhankelijke verhuurmakelaars, meer dan 300 NVM makelaars alsmede vele VBO en VastgoedPRO makelaars.

Particuliere verhuurders
De oprichters van Pararius zijn van herkomst verhuurmakelaars uit Amsterdam en begrijpen waar professionele verhuurders behoefte aan hebben. Zo kan een woning van een particuliere verhuurder alleen via een makelaar op Pararius worden aangeboden. Zij weten dat het voor een particuliere verhuurder geen zin heeft om een makelaar in te schakelen als deze zelf ook zijn woning op Pararius kan plaatsen.

Ook voor makelaars met weinig huuraanbod
Zelfs voor makelaars die maar af en toe een woning in de verhuur hebben is Pararius van toegevoegde waarde. Zij kunnen al voor € 15,- een woning online plaatsen en krijgen direct toegang tot een breed spectrum huurders. Voor dit bedrag mag de woning blijven staan totdat deze is verhuurd. Tevens hebben zij toegang tot nagenoeg alle functionaliteiten in Pararius Agents (login module).

Direct aan de slag
Makelaars die gebruik willen maken van Pararius vullen online een formulier in waarna ze direct aan de slag kunnen. Met alle makelaars wordt altijd persoonlijk contact opgenomen om te kijken of alles naar wens verloopt. Alles draait bij Pararius om service.

Wisselwerking
Oprichter van Pararius Jasper de Groot legt uit: “Alleen tevreden klanten maken Pararius tot een succes. Iedereen krijgt van ons persoonlijke aandacht, iets wat een schaars goed is in het digitale tijdperk. Onze klanten doen voor ons de Research en wij ontwikkelen Pararius aan de hand van hun wensen en bevindingen. Dit houdt ons scherp. Kortom een mooie wisselwerking in een bloeiende bedrijfstak.”

1,1 miljoen bezoekers per maand in januari
Pararius legt haar abonnees in de watten met een zeer goed bezochte website (januari 2014: 1.139.992 bezoekers). Zij brengt huurders in alle soorten en maten in contact met verhuurders van woningen in heel Nederland. Geen enkele website in Nederland ontvangt maandelijks meer bezoekers specifiek geïnteresseerd in huurwoningen. Op alle andere initiatieven voeren koopwoningen de boventoon en behoren huurwoningen tot het ondergeschoven kindje. Pararius is zes-talig en 16% van de bezoekers bestaat uit expats die veelal zoeken in het hoogste huursegment. 

Tien redenen om gebruik te maken van Pararius
Pararius onderscheidt zich van andere woningsites op een aantal essentiële punten:
1. richt zich enkel en alleen op verhuur en niet op verkoop én verhuur;
2. maandelijks meer dan 1,1 miljoen bezoekers;
3. Zes-taligheid leidt maandelijks tot meer dan 175.000 expatbezoekers;
4. heeft als enige huurwebsite ook een mobiele website, iPhone- en Android app;
5. extreem goed vindbaar in de zoekmachines in binnen- en buitenland;
6. werkt met een team van 20 mensen en beschikt over specialistische account managers;
7. werkt met een strenge gedragscode waardoor het aanbod ontdubbeld en up to date is;
8. vaste en transparante kostenstructuur voor makelaars;
9. mogelijkheid om Pararius Office (CRM met TIARA licentie) af te nemen;
10. opgericht door verhuurspecialisten en niet door IT-ers op een zolderkamertje.

Interesse?
Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Pararius? De collega’s van Pararius komen graag langs voor een presentatie bij u op kantoor. U kunt Pararius bereiken op telefoonnummer 020-4712111. Kijk ook op www.Pararius.nl.