Koelie Vastgoed

Almere

Woningverkoop in Almere en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Kies Koelie Vastgoed Makelaars voor een zorgeloze ver- en aankoop

U wilt uw bestaande woning in Almere verkopen? Het verkopen van uw woning is een bijzondere gebeurtenis. Dat vertrouwt u niet zo maar aan elke makelaar toe. U zoekt een makelaar die de woningmarkt in Almere als geen ander kent en uw persoonlijke wensen en belangen voorop stelt. KOELIE VASTGOED MAKELAARS is zo'n makelaar. Met meer dan 15 jaar ervaring als makelaar in Almere heeft KOELIE VASTGOED MAKELAARS bemiddelt in de verkoop van vele woningen in Almere, altijd naar volle tevredenheid van de klant.

Wij willen samen met u en voor u, binnen de gewenste termijn het maximale resultaat behalen. Naast onze kennis en ervaring, profiteert u van onze korte en directe communicatielijnen, uitstekende bereikbaarheid en persoonlijke aanpak.7 Dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur staan we tot uw beschikking en zijn we actief bezig met het vinden van de juiste kopers voor uw woning.

U wilt een woning kopen in Almere?

Dan is het zinvol om hiervoor Koelie Vastgoed Makelaars als aankoopmakelaar in te schakelen. Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Met 15 jaar ervaring als makelaar in Almere kennen onze makelaars de woningmarkt als geen ander. Bovendien zijn we bekend met de verkoop- en onderhandelingstactieken van andere makelaars. U koopt toch niet iedere dag een huis?

Wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar staat úw belang te allen tijd voorop. Als aankoopmakelaar helpt KOELIE VASTGOED MAKELAARS u met het vinden en bezichtigen van woningen en voeren we desgewenst namens u de onderhandelingen. Juist in de aankoopbegeleiding komt onze jarenlange ervaring als makelaar in Almere het beste tot haar recht. Immers, we kennen de woningmarkt en de makelaars en onderhandelen is ons vak. Hierbij is niet de vraagprijs ons uitgangspunt, maar de reële marktwaarde. De kosten voor een aankoopbegeleiding vallen veelal in het niet bij de besparing die we voor u kunnen realiseren op de aankoopprijs.

Wilt u meer weten over het verkopen van uw bestaande woning in Almere via KOELIE VASTGOED MAKELAARS? Bel dan direct geheel vrijblijvend (7 dagen per week van 9.00 tot 22.00 uur), of stuur een mail.

Wie zijn wij?

Bert Tukker

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Saxofoonweg 115

€ 375.000 k.k.

Swingstraat 62

€ 349.500 k.k.

Achterwerf 2

€ 375.000 k.k.

Onze vestiging