Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Nederland

2.871 resultaten

  Overspaern Makelaardij

  Wij zijn een jong, enthousiast makelaarskantoor en kennen onze regio als geen ander. We hebben jarenlange ervaring en blijven dagelijks en direct op de hoogte van de ins en outs van de woningmarkt. De persoonlijke aandacht heeft bij ons prioriteit. Ieder huis is anders, maar ook ieder persoon (koper / verkoper).

  Bij Overspaern staat u, samen met uw woning, op nummer 1!

  Bij Overspaern Makelaardij doen we niet alleen aankoop maar ook verkoop, daarbij geloven we in service en een persoonlijke aanpak: uw wensen staan voorop!

  Meer informatie

  Bonnike Makelaardij

  Bonnike Makelaardij is eendeskundig, flexibel en doortastend makelaarskantoor in Noordwijk aan Zee, opgericht door Philip Bonnike. Met een sterk ontwikkeld gevoel voor dienstverlening en kwaliteit besloot Philip Bonnike in 2001, na ruim 15 jaar voor een groot makelaarskantoor gewerkt te hebben, voor zichzelf te starten. Met succes!


  Wij zijn u graag van dienst bij:

  de verkoop van uw woning

  de zoektocht naar uw droomhuis

  de aankoop uw woning

  een (NWWI) taxatierapport

  Samen met u gaan we voor het beste resultaat! Kom langs of neem contact met ons op.

  Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO, hiermee onderstrepen wij onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid.

  Meer informatie

  Dragt Makelaars

  Makelaarskantoor Dragt Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Poort van Veghel 4931-A, Veghel.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Dragt Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Vermeulen Verzekeringen Vastgoed

  Makelaarskantoor Vermeulen Verzekeringen Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Heerbaan 119, Millingen aan de Rijn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Vermeulen Verzekeringen Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Marcel Bal Makelaardij

  Makelaarskantoor Marcel Bal Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de van Aerssenstraat 36, Sommelsdijk.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Marcel Bal Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Aarnoutse Makelaardij

  Makelaarskantoor Aarnoutse Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Steegoversloot 39, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Aarnoutse Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Riant Wonen

  Makelaarskantoor Riant Wonen is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsstraat 94, Deurne.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Riant Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Basten Assurantiën en Makelaardij

  Makelaarskantoor Basten Assurantiën en Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Nassaustraat 9, Ooij.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Basten Assurantiën en Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Janssen beheer & Janssen taxatie

  Naast het taxeren van woningen en commercieel vastgoed, voert Mike Janssen het beheer uit van beleggingsobjecten. De diensten omvatten beheer van zakelijk vastgoed, alsmede bemiddeling, advisering en ondersteuning rondom de aankoop van beleggingspanden, studentenhuizen of (agrarische) grond.

  Meer informatie

  Centraal Makelaardij

  Verhuurmakelaar Haarlem. Persoonlijke benadering help volledig hulp en ondersteuning tot dat iedereen te vrede is.

  Met prachtige woningen door heel Haarlem eo.

  Tevens ondersteuning bouw en onderhoud (vastgoedbeheer).

  Meer informatie

  van Gent Makelaardij

  Van Gent Makelaardij in Amsterdam. Zij zijn bekend met de huizenmarkt in Amsterdam maar ook met de omgeving zoals Abcoude, Almere, Diemen, Duivendrecht, Vinkeveen of Weesp.
  En dat betekent voor u de weg weten te vinden als u wat zoekt. Bij verkoop of verhuur weten hoe uw appartement of woning zo goed mogelijk te presenteren is het belangrijkste , na het goed opvolgen van reacties of bezichtigingen.
  Persoonlijke aandacht is belangrijk. De verkoop, verhuur of aankoop van uw woning staat centraal. Uw wensen tezamen met onze kennis en inzet betekenen korte lijnen, duidelijkheid, direct contact en daarmee de kosten laag en dat is voor iedereen interessant!

  Meer informatie

  Stadsdaemes onroerend goed

  U bent al tijden op zoek naar een betrouwbare partij om samen uw huis meete verkopen of een droomhuis te vinden? U wilt u belegging professioneel verhuren of bent op zoek naar een huurwoning?

  Stadsdaemes helpt!

  Een enthousiast en ervaren vrouwenkantoor dat echt alles uit handen neemt, bekend zijn met de Utrechtse woningmarkt en het belangrijk vinden dat iedereen zich 'thuis' voelt waardoor er een gewenst resultaat wordt gehaald.

  De liefde voor het vak is groot; beide zitten 12 jaar in het makelaarsvak en elke dag is weer een feest en uitdaging! Creatief, persoonlijk en op de hoogte van de woningmarkt!

  Daarom gebeurt alles bij ons met de vrouwelijke snelheid van vandaag. Wij doen het 'samen'.

  Meer informatie

  Corpowonen

  Corpowonen is dé landelijke internetmakelaar voor verkoop en verhuur van woningen door woningcorporaties die zelf actief betrokken wensen te zijn bij het verkoop- en verhuurproces.

  Wij onderscheiden ons van de traditionele makelaar door het aanbieden van deeldiensten op het gebied van verkoop van bestaande koopwoningen, verkoop van nieuwbouwprojecten en verhuur van (vrije sector) huurwoningen.

  Meer informatie

  Ditters Makelaars Ede

  Makelaarskantoor Ditters Makelaars Ede is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsweg 89, Ede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ditters Makelaars Ede of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Passende Woning Makelaardij

  De Passende Woning Makelaardij is een NVM kantoor dat volop in beweging is. En dat moet ook. In deze ingewikkelde woningmarkt is het een voortdurende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en evenwichten. Gelukkig worden we daarbij ondersteund door een groot aantal hulpmiddelen waarbij de belangrijkste plaats wordt ingenomen door de sociale media.

  Alle hulpmiddelen zijn nutteloos als er niet een goed team paraat staat om al die instrumenten op de juiste wijze te bedienen. De Passende Woning heeft wat dit betreft buitengewoon veel te danken aan het vaste team dat altijd voor u klaarstaat. We proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen en omstandigheden van de klant, die altijd centraal staat. Centrale positie van u als klant is noodzakelijk om tot het beste resultaat te komen. Het verkopen en aankopen van een woning is immers een kwestie van wederzijds vertrouwen. Het zijn belangrijke stappen die genomen moeten worden.

  Wij staan voor u klaar en dat doen we inmiddels in Oldebroek en omgeving al meer dan 25 jaar. De ontwikkeling van onze dienstverlening heeft dus niet stilgestaan, dat blijkt iedere dag weer uit de waardering van onze diensten en de groei van ons aanbod.

  Het blijft dus een feit; 'steeds méér mensen vinden De Passende Woning…'

  Meer informatie

  WR makelaar

  WR makelaar is een woningmakelaar in de ruimste zin van het woord.
  Wij brengen vraag en aanbod op de woningmarkt bij elkaar voor een snelle en professionele bemiddeling. Wij bieden dienstverlening aan op gebied van verhuur, verkoop en aankoop van particuliere woningen. Als u uw woning zelfstandig wilt verkopen of verhuren kunnen wij u voorzien van deeldiensten. In alle aspecten van het proces kunnen wij u bijstaan als adviseur en begeleiden in een goede afwikkeling van uw zaken.

  Meer informatie

  Rob Mion Vastgoed

  Makelaarskantoor Rob Mion Vastgoed is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsstraat 5, Bergen op Zoom.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rob Mion Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Brantjes Makelaardij Zaanstad

  Brantjes Makelaars is niet alleen een begrip in deze regio, maar vooral een zeer betrouwbare partner voor alle zaken die betrekking hebben op onroerend goed.

  Brantjes Makelaars heeft professionals in huis voor het kopen en verkopen van woningen. Ook voor transacties op de zakelijke markt heeft Brantjes zeer bekwame mensen tot uw beschikking.

  Al onze medewerkers weten hoe belangrijk en ingrijpend het kopen of verkopen van een woning of bedrijfspand voor u kan zijn. Zij staan u daarom op alle vlakken ter zijde zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

  Waarschijnlijk zijn we daarom ook een begrip geworden.

  Voor ons bedrijfsaanbod bezoek Brantjes Bedrijfsmakelaars.

  Meer informatie

  Van den Belt Makelaars

  Van den Belt Makelaars is gevestigd in Twello, centraal in de Stedendriehoek. Wij hanteren een vriendelijke, persoonlijke en uitnodigende manier van werken zodat u zich bij ons thuis zult voelen. Vertrouwen is een groot goed en in de dagelijkse praktijk vormt dit de basis van de manier waarop wij werken. Doordat wij lokaal gevestigd zijn en beschikken over een groot netwerk weten wij als geen andere wat er speelt. Onze rol als makelaar is het verbinden van de belangen van koper en verkoper. Hierbij tonen onze medewerkers oprecht interesse in mensen en hun drijfveren.

  Vanzelfsprekend betrokken

  Een woning is voor iedereen een kostbaar bezit. Het is de plek waar mensen veilig en vertrouwd thuis komen. De waarde gaat daarmee verder dan de hypotheek die er op rust. De aankoop of verkoop is daarmee ook veel meer dan een zakelijke afwikkeling. En juist dat stuk maakt ons werk zo interessant. Ieder huis en ieder mens is verschillend. Wat u kunt u van ons verwachten? Een passende, professionele benadering waarbij u zich prettig voelt.

  Meer informatie

  van Wonderen Makelaardij

  Bij Van Wonderen Makelaardij hebben wij bewust gekozen voor een kleine organisatie. Geen aantallen secretaresses, assistentes en ook geen assistent makelaars in opleiding.

  Bij ons heeft u altijd te maken met één van de drie directie-leden als uw vaste contactpersoon. En omdat Van Wonderen een kleine organisatie is weten wij alle drie precies wat er speelt. Wij weten van elkaar waar de ander mee bezig is.

  Die korte lijnen en hoge mate van betrokkenheid resulteren in een daadkrachtige en snelle aanpak. Een werkwijze die onze klanten als bijzonder plezierig ervaren en die resulteert in een hoge mate van succes.

  Meer informatie