Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Nederland

2.534 resultaten

  Makelaarsland

  Makelaarskantoor Makelaarsland is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1264 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Keesomstraat 16-B, Alkmaar.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarsland of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaar 1

  Makelaarskantoor Makelaar 1 is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 659 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 751, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaar 1 of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Corpowonen

  Corpowonen is dé landelijke internetmakelaar voor verkoop en verhuur van woningen door woningcorporaties die zelf actief betrokken wensen te zijn bij het verkoop- en verhuurproces.

  Wij onderscheiden ons van de traditionele makelaar door het aanbieden van deeldiensten op het gebied van verkoop van bestaande koopwoningen, verkoop van nieuwbouwprojecten en verhuur van (vrije sector) huurwoningen.

  Meer informatie

  iBlue Makelaars

  iBlue Makelaars is slim georganiseerd: de makelaars doen waar zij goed in zijn: verkopen en aankopen. Zij worden hierbij ondersteund door Serviceteams, die precies weten wie u bent en tijdens kantooruren continu voor u klaar staan. Door deze manier van werken heeft de iBlue makelaar veel tijd voor u als klant. U profiteert van de jarenlange ervaring en bent altijd compleet geïnformeerd via uw persoonlijke iBlue account. Onze klanten waardeerde iBlue in 2018 met gemiddeld een 9,1.

  Graag verhuren of verkopen wij u woning. Ons team staat voor u klaar!

  Meer informatie

  Mijn Huis Verkoop Ik Zelf

  Makelaarskantoor Mijn Huis Verkoop Ik Zelf is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 169 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Kapitein Rondairestraat 1-c, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Verkoop Ik Zelf of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  LXRY Property

  LXRY Property is dé specialist in aan en verkoop van recreatief roerend en onroerend goed. Wij werken voor particulieren, makelaars en grote Nederlandse opdrachtgevers waaronder Roompot Projects. Onze expertise maakt ons tot één van de meest gespecialiseerde recreatiemakelaars van Nederland.

  Als u een recreatiewoning of een project heeft en u wens is om ook in Duitsland of België kopers te werven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Momenteel worden 3 van de 5 recreatiewoningen verkocht aan klanten uit Duitsland en België.

  Team LXRY Property is ook u graag van dienst!

  Meer informatie

  Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z

  Makelaarskantoor Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 153 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dorpsstraat 107, Halsteren.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaarsbalie

  Makelaarskantoor Makelaarsbalie is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 140 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 751, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarsbalie of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Huysshop

  Huis verkopen? Regel het online. Bespaar duizenden euro's makelaarskosten. De funda premiumbundel kost 995,- inclusief btw. Geen bijkomende kosten!

  Huysshop regelt samen met jou de verkoop van je huis. Jij doet zelf de bezichtigingen, de Huysshop makelaar zorgt voor een correcte juridische afhandeling (onderhandelingen, koopakte enzovoort).

  Je krijgt vooraf een verkoopadvies. Samen bespreken wij de verkoopstrategie.

  Vraag een gratis proefaccount aan en zet je huis kaar voor funda. Je kan direct aan de slag.

  Huysshop is NVM makelaar.

  Vragen? Stuur eenbericht naar **********************

  Meer informatie

  Vakantie Makelaar

  Makelaarskantoor Vakantie Makelaar is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Molenlaan 51, Uithoorn.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Vakantie Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Adriaan van den Heuvel Makelaars en Adviseurs

  Wérkt voor u. Met verstand van zaken.

  U kunt kiezen uit heel veel makelaars en adviseurs. Met welke reden zou u nu juist voor Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs kiezen? Tja. . . dat ligt er helemaal aan wat u zoekt.

  Wilt u graag samenwerken met een team van experts met de volgende kenmerken?
  1. Veel kennis en ervaring
  2. Gezond (boeren)verstand
  3. Doorzettingsvermogen

  Maak kennis met ons. Als makelaar met zowel kantoren in Helmond als in Eindhoven hebben wij een uitgebreid netwerk voor de verkoop van woningen. Ook die van U?

  Het team van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs is actief op drie markten in Oost-Brabant, Noord- en Midden-Limburg: wonen, bedrijven en in de agrarische sector. We hebben dus een bijzondere mix van kennis en ervaring in huis. We vullen elkaar aan en dagen elkaar uit met één doel voor ogen: de beste deal voor u.
  Wat die deal ook is.


  Wat is uw uitdaging voor ons?

  Meer informatie

  Neeskens Makelaars

  Makelaarskantoor Neeskens Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 123 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Marijkelaan 2-A, Yerseke.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Neeskens Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Huisportaal.nl

  HuisPortaal. nl is een online makelaar (aangesloten bij de beroepsorganisatie NVM) die woningverkopers en verhuurders een online platform biedt om woningen op alle vooraanstaande landelijke woningsites te presenteren en te beheren.

  Waarom Huisportaal. nl?

  ✓ De goedkoopste van Nederland
  ✓ Onbeperkt wijzigen
  ✓ Geen courtage
  ✓ Makkelijk & snel

  Meer info bel onze helpdesk of bekijk onze website: https://www. huisportaal. nl.

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag9:00 - 17:30
  Dinsdag9:00 - 17:30
  Woensdag9:00 - 17:30
  Donderdag9:00 - 17:30
  Vrijdag9:00 - 17:30
  Zaterdag Niet bereikbaar
  Zondag Niet bereikbaar

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Tilburg

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Tilburg
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan houden wij je met onze eigen APP HENDRIKS 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van NO CURE, NO PAY.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Hoekstra & van Eck Purmerend

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Purmerend
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan houden wij je met onze eigen APP HVE 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hoekstra & van Eck werkt op basis van NO CURE, NO PAY.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 061 3 18 43 41. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Kam & Bronotte makelaars B.V.

  Makelaarskantoor Kam & Bronotte makelaars B.V. is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 103 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de De Veste 10 9, Lelystad.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Kam & Bronotte makelaars B.V. of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hulstkamp Makelaars

  Hulstkamp Makelaars: AT YOUR SERVICE!

  Wilt u een appartement, penthouse of villa huren? Contacteer Hulstkamp Makelaars, marktleider in Rotterdam en omgeving voor de mooiste woningen in het hogere marktsegment. Groot aanbod van huur- en koopwoningen.

  Perfecte service van a tot z.

  Meer informatie

  Makelaardij Bruintjes en Keurentjes

  Makelaarskantoor Makelaardij Bruintjes en Keurentjes is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Geert Reindersstraat 20, Winsum Gr.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Bruintjes en Keurentjes of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaars van Altena - Woudrichem

  Makelaarskantoor Makelaars van Altena - Woudrichem is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 100 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Burgemeester van der Lelystraat 16-a, Woudrichem.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaars van Altena - Woudrichem of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  VeTeBe

  VeTeBe heeft een groot aanbod aan woningen. Het varieert van appartementen, tussenwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

  Loop gerust binnen op het kantoor aan de Spoorstraat in Tegelen of Deken van Oppensingel in Venlo. De vriendelijke en servicegerichte medewerkers maken graag even tijd. Voor een vraag of een verzoek. Natuurlijk is VeTeBe per mail of telefoon net zo makkelijk bereikbaar.

  De makelaars op hun beurt brengen veel kennis in van de lokale woningmarkt. Bovendien beschikken ze over ruime ervaring in het behartigen van belangen van klanten, verkoper of koper. De combinatie maakt dat ze excelleren op een belangrijk punt: de resultaten.

  Meer informatie