Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Den Haag

117 resultaten

  Capital Plan

  Capital Plan is een erkende service provider voor diverse producten zoals hieronder zijn beschereven:

  Makelaardij: Wij bemiddelen en begeleiden klanten over woningen en bedrijfspanden voor koop, verkoop, huur en verhuur.

  Hypotheken: Wij verzorgen voor klanten een advies of het zin vol is voor hun om de woning te kopen of huren en daarbij leveren wij een compleet A tot Z advies en bemiddelingspakket voor de financiering van woningen en bedrijfspanden.

  Verzekeringen: Wij verzorgen alle soort verzekeringen op zowel particulier en bedrijfmatig sector.

  Meer informatie

  De Regenbogen Beheer

  Wie zijn wij? De Regenbogen Beheer is een professionele, slagvaardige en solide totaal vastgoedpartner. Met een realistische blik en met oog voor lange termijn perspectieven verdiepen wij ons in de markt en de lokale situaties. Zo vinden wij voor elke specifieke situatie een passende oplossing, waar iedereen zich in kan vinden. "Wonen naar uw wens" is daarbij ons uitgangspunt. Zowel voor de belegger die gaat voor een goed rendement als voor de gebruiker die wij maatwerk in huisvesting bieden.

  De Regenbogen Beheer biedt vastgoed te huur aan in de regio Haaglanden en Rotterdam. Het merendeel van onze luxe appartementen is gelegen in de betere Haagse wijken zoals het Statenkwartier, de Archipelbuurt, Duinoord en het Zeeheldenkwartier. ‘’Wonen naar uw wens’’ is ons concept waar uw individuele woonwensen worden vertaald in de inrichting van uw appartement. Al onze appartementen kunnen leeg, gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd. Naast een gevarieerd aanbod van appartementen, beschikken wij ook over bedrijfsonroerend goed op diverse A- locaties. Tot slot beheert De Regenbogen Beheer diverse monumentale panden in Delft en in Den Haag. Ook in deze panden bevinden zich huurappartementen in verschillende woonoppervlakten.

  Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch of per e-mail bereiken.


  Waar staan wij voor? Bij De Regenbogen Beheer staan hartelijkheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke begeleiding vooraan in de dienstverlening. Door continue te streven naar efficiëntie in haar werkprocessen brengt De Regenbogen Groep al jaren geen bemiddelingscourtages voor haar klanten in rekening! Verder staat in onze bedrijfsfilosofie de klant te allen tijde centraal!

  Met een team van ervaren vastgoedspecialisten en ondersteunende disciplines realiseren wij onderscheidende oplossingen. De Regenbogen Beheer wil en doet meer dan uitsluitend het vervullen van haar commerciële opdracht.

  Meer informatie

  De Haagsche Makelaar

  De Haagsche Makelaar, uw specialist in huur- en koopwoningen in Den Haag

  De Haagsche Makelaar verzorgt de verkoop en verhuur van kamers, studio’s, (gemeubileerde) appartementen en eengezinswoningen op toplocaties in de regio Den Haag. Elke ruimte met een eigen verhaal, geschiedenis en achtergrond. Daarnaast beschikken wij over een groot bestand aan nette en gescreende (internationale) woningzoekenden. De deskundige medewerkers van de Haagsche Makelaar weten als geen ander dat een woning vooral een thuis moet zijn. Nu en in de toekomst. Daarom zoeken wij net zolang door tot het maken van de juiste match tussen al die verschillende mensen en hun perfecte woning.

  Beheren of verhuren van uw woning(en)
  Wilt u uw woning(en) het beheer zorgeloos uit handen geven? De Haagsche Makelaar adviseert en begeleidt verhuurders en regelt het beheer van panden op transparante en professionele wijze. Zo hoeft u er niet of nauwelijks naar om te kijken.


  Meer informatie

  Estata Makelaars O.G.

  Waarom Estata?

  Ben je op zoek naar jouw droomhuis of zoek je nieuwe bewoners voor je huidige huis in één van de mooiste of leukste buurten van Den Haag, Wassenaar, Voorburg of omgeving?

  Wij zijn hier helemaal thuis en hebben het juiste netwerk en lange ervaring. Wij begrijpen jou als geen ander en zullen je met aandacht op een professionele manier ondersteunen. Zodat jij krijgt waar je echt blij van wordt.

  Persoonlijke aandacht
  Professionaliteit
  Uniek netwerk

  Groot team
  Expat ervaring
  Breed aanbod

  UNIQUE PEOPLE, UNIQUE HOMES

  Meer informatie

  LaClé Makelaars

  Voor aan- en verhuur bent u bij ons aan het goede adres. Gevestigd in het Valkenboskwartier en actief in geheel Den Haag. Onze gediplomeerde en gecertificeerde makelaars zijn u graag van dienst!

  Meer informatie

  DPS Properties B.V.

  DPS Properties B. V. is het makelaarskantoor van deze tijd die precies weet in te spelen op de huidige markt en haar vóór- en nadelen.

  Verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop en beleggingen OG is waar wij ons erg in thuis voelen.

  Ook weten wij als geen ander dat het tegenwoordig niet gemakkelijk is om een vastgoed object te verkopen of juist aan te kopen. Door onze ervaring en het grote netwerk om ons heen zijn wij veelal in staat de juiste tool in te zetten om zo U als klant tevrede te laten terugkijken op een prettige en vlotte samenwerking met DPS Properties B. V. . Wij zijn een no-nonens vastgoedkantoor die U volledig in begrijpelijke taal zal begeleiden gedurende het verkoop- of aankoop proces van A tot Z.

  Meer informatie

  Number12 Exclusive Real Estate

  Makelaarskantoor Number12 Exclusive Real Estate is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Van de Spiegelstraat 12, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Number12 Exclusive Real Estate of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Elzenaar NVM Makelaars Zeeheldenkwartier - Centrum

  Makelaarskantoor Elzenaar NVM Makelaars Zeeheldenkwartier - Centrum is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Van Diemenstraat 130, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Elzenaar NVM Makelaars Zeeheldenkwartier - Centrum of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  The Real Estate Company

  The Real Estate Company is a young and dynamic company, proud to distinguish itself from other real estate agencies with the quality of our service and commitment to clients, and with the efficiency through which we help our clients find a home.

  The Real Estate Company focuses on real estate rentals to expats in The Hague region. Whether you are looking for a studio, a family home or a villa, we will happily find the right home for you. We specialise in both furnished or unfurnished apartments, for short or long-term lease.

  Contact us today, and our team will be delighted to help you get installed in the wonderful international city that is The Hague!

  Meer informatie

  Dekkers de Groot Makelaardij b.v.

  Dekkers de Groot is een jong NVM makelaarskantoor in Den Haag met een frisse visie op de makelaardij.
  Door écht de tijd voor u te nemen en alle kansen helder in kaart te brengen vinden wij de perfecte match tussen woonwensen en woonmogelijkheden.

  Kiezen voor Dekkers De Groot betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering, voor scherpe tarieven en voor dienstverlening. Bovendien stelt u zelf uw persoonlijke dienstenpakket samen!

  Ons kantoor is een vertrouwd adres voor koop, verkoop, huur, verhuur, taxatie, beheer en beleggingen. Breng een bezoekje aan ons dynamische kantoor in het sfeervolle Statenkwartier en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
  Er is altijd parkeerplek voor de deur.

  Meer informatie

  Tulp vastgoed

  Makelaarskantoor Tulp vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Hoefkade 1258, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tulp vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Minor Makelaardij

  Makelaarskantoor Minor Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de De la Reyweg 397, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Minor Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Wolters Housing

  ONS KANTOOR

  Wolters Housing B. V. is een gerenommeerde organisatie die in staat is om een snelle en kwalitatief hoogstaande service te bieden als het gaat om bemiddeling bij huur, verhuur, aankoop, verkoop en beheer van woonruimte.

  Wolters Housing B. V. is een gevestigde naam in Den Haag.

  Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Wolters Housing laat zich het beste omschrijven als “Uw woonprofessional”. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende “no-nonsens” werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor een deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

  Bij Wolters Housing kunt u rekenen op een zeer prettige en persoonlijke aanpak. Een kennismakingsgesprek is bij ons een pre grondslag. Wolters Housing beschikt over veel woning aanbod dat ervoor zorgt dat er dagelijks nieuwe woonruimte beschikbaar is.

  De gegevens van deze woningen worden nog dezelfde dag door onze medewerkers vergeleken met de wensen van huurders of kopers.

  Of het nu gaat om koop, verkoop, huur, verhuur, beheer een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoop/ verhuur beslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

  Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

  Deze efficiënte manier van werken maakt het voor ons mogelijk om u snel van dienst te zijn. Hierdoor zijn we in staat om onze bemiddelingsactiviteiten tegen een vergelijkbaar lager tarief aan te bieden. En u betaalt pas als u geslaagd bent, dus No Cure, No Pay.

  Meer informatie

  The Rental Shop

  ‘En dan verhuren we de woning gewoon. . ‘ Hiermee begon het. Een huurder vinden, de juiste huurder, incheckrapporten, een geldig en duidelijk huurcontract, credit checks en de woning adverteren. .
  Ineens een enorme boel vragen en taken komen hierbij kijken, maar wij beloven u dat wij dit samen met u doen.
  Dit is ons werk, en wij zijn in dit gebied experts. Maak een afspraak en laat ons uw woning verhuren. U kunt rekenen op een goede kandidaat met de gunstigste huurprijs.

  Wij nemen alles met u door en weet precies wat er gebeurt. Wij komen graag vandaag nog langs u even persoonlijk kennis te maken. Wij staan met ons team voor u klaar!

  Meer informatie

  You Vastgoed

  YOU biedt via YOU | Makelaardij diensten voor de aan- en verkoop als ook aan- en verhuur van huizen. Ook is er aandacht voor mogelijkheden als bijvoorbeeld verhuizingen, inrichting en bouwkundig advies. Onze slogan is ‘makelen en meer’.

  Daarnaast biedt YOU via YOU | Beheer de mogelijkheid om op maat gemaakte dienstverlening uw vastgoed bezit te beheren. Een goede manier of uw bezit (tijdelijk) uit handen te geven.

  YOU | beleggingen biedt mogelijkheden om direct of indirect te beleggen in residentieel vastgoed. Via YOU kunt u vastgoed aankopen en verhuren, alleen of tezamen met anderen via investeringsvehikels als bijvoorbeeld een Commanditaire Vennootschap.

  Graag leggen wij u in een persoonlijk gesprek meer uit over de diverse mogelijkheden.

  Meer informatie

  Staedion

  Makelaarskantoor Staedion is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 40406, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Staedion of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld

  Makelaarskantoor Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kopenhagenweg 1, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Den Braber & Ram Vastgoed

  Makelaarskantoor Den Braber & Ram Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Treilerdwarsweg 81, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Den Braber & Ram Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Reichman & Rommelaar Den Haag

  Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar (R&R) heeft eigen kantoren in Den Haag en Wassenaar alsmede een presentatie in het oude centrum van Voorburg, het kantoor is gestart in 1960. Wij werken, naast onze particuliere opdrachtgevers, met en voor alle Internationale organisaties, Diplomaten/Ambassades en Internationale bedrijven om met onze hulp en service geschikte accomodatie te vinden voor hun medewerkers. Binnen onze groep hebben we een bedrijf, Mutlipath Vastgoed BV, die het beheer van verhuurd vastgoed verzorgen.

  Meer informatie

  Woonzeker Rentals

  Huren, da’s Woonzeker !

  Je wilt goed wonen
  Je bent net lekker bezig met je carrière. Dan heb je nog geen kapitaal te besteden maar je wilt wel goed wonen. Dus zoek je een mooi appartement in een leuke buurt. En het liefst heel betaalbaar.
  Je nieuwe thuis is te huur bij Woonzeker.
  Wij hebben woonruimte van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen. Er is vaak iets vrij maar het staat nooit lang leeg. Dus is het goed om er bijtijds bij te zijn. Dan verhuis je al snel naar je nieuwe appartement.

  Huren, zoveel beter
  Wij verhuren vooral flats en appartementen van particuliere eigenaren in de gezellige buurten van Den Haag. Goede afspraken garanderen prima onderhouden woonruimte. Is er iets mis dan zijn we 24/7 bereikbaar om het snel op te lossen. Allemaal goed geregeld en toch betaalbaar.

  Altijd tijd voor je
  Neem eens eeen kijkje op www. woonzeker. com. Dan weten we wat we aan elkaar hebben. Je krijgt een beeld van onze huurappartementen en misschien meteen een bezichtiging. Waar wacht je op?

  Hoe werkt het?
  Bij Woonzeker kun je rekenen op flexibiliteit! Het inschrijven voor huurwoningen is gratis en onze bemiddeling bieden wij aan op basis van "No Cure, No Pay".

  Indien je een huurwoning zoekt, zullen wij samen met jou een selectie maken van de beschikbare woningen. Hierna kun je in bijna alle gevallen de woning(en) direct bezichtigen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Pas wanneer je besluit een woning te gaan huren en er een huurovereenkomst tot stand komt, zullen wij eenmalig €150,00 inclusief 21% BTW in rekening brengen voor de administratie kosten.

  Meer informatie