Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Eindhoven

63 resultaten

  Rotsvast Eindhoven

  Rotsvast is al ruim 30 jaar DE GROOTSTE SPECIALIST in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen. Met meer dan 20 vestigingen en continue wisselende woningen op de website, die op korte termijn te huur zijn door heel Nederland, is Rotsvast toonaangevend in de markt.

  Alle medewerkers verhuren woningen, appartementen en kamers en spelen een rol bij het beheer. U heeft een uitgebreide keuze uit een divers aanbod van woningen, die u op korte termijn en meestal direct kunt huren.

  Wachtlijsten van soms jaren komen bij Rotsvast niet voor. De woningen zijn tijdelijk te huur, maar kunnen ook vaak voor langere termijn worden gehuurd. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste woning.

  Bent u op zoek naar een huurwoning, neem dan nu dan contact met ons op!

  Direct een geschikte woning vinden? Bekijk dan ons actuele woningaanbod.

  Ook voor de verhuur en beheer van uw woning / vastgoed bent u bij ons aan het goede adres. Rotsvast adviseert u vrijblijvend over het (tijdelijk) verhuren van uw woning.

  Wij gaan op zoek naar passende huurders voor uw woning en indien u dit wenst, kan Rotsvast zowel het technisch beheer alsook het financieel-administratief beheer voor u uitvoeren.

  Bij Rotsvast stellen wij allen prijs op een langdurige relatie met huurders en verhuurders en wij zullen ons best doen om de beste deal voor de opdrachtgever te maken.

  Meer informatie

  Stoit Groep

  Stoit groep is een 30 jaar jong familiebedrijf opgestart door Mvr. Stoit en sinds 18 jaar met haar hoofdvestiging gevestigd op de Vestdijk in Eindhoven. Naast The Hub en het Expat Center. Stoit groep is het grootste verhuurkantoor in de regio gericht op expats met woningen in het midden en hoge segment. We hebben ruim 120 multinationals als klant en beheren de woningen van een groot aantal investeerders en particuliere verhuurders.

  Stoit Groep ziet dat verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen een groeiende markt is. We streven ernaar kwalitatief goede huizen en appartementen te verhuren aan onze relaties, tevreden bewoners te hebben en de verhuurders totaal te ontzorgen. We hebben de ambitie om onze positie in de markt te versterken in de steeds veranderende verhuurmarkt.

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Eindhoven

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Eindhoven
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Makelaarskantoor Huibers

  Makelaarskantoor Makelaarskantoor Huibers is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 58 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Augustijnendreef 4, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarskantoor Huibers of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  DHVC Vastgoed

  DHVC Vastgoed ontstond meer dan 20 jaar geleden in Eindhoven, waar ons hart (en kantoor) nog steeds ligt. Wij zijn een innovatief vastgoedbureau dat het traditionele makelaarsvak doorbreekt en iets nieuws brengt in een hippe stad zoals Eindhoven.

  De aanpak van DHVC kenmerkt zich door de focus op social media en ijzersterke service. Het makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop de klant zich begeeft. Op deze manier kunnen wij de best mogelijke resultaten garanderen.

  We zijn gespecialiseerd in verhuur, verkoop, aanhuur, aankoop, beheer en taxaties. In andere woorden doet DHVC het proces van A tot Z indien dat gevraagd wordt.

  Meer informatie

  Maas Makelaars

  Welkom bij Maas Makelaars. Vertrouwd sinds 1929, toonaangevend anno nu!

  Maas Makelaars helpt u uw woonwensen te realiseren. Al sinds 1929 zijn we actief als makelaars en taxateurs in de regio Eindhoven; de liefde voor het vak is van generatie op generatie doorgegeven. Wat ons al bijna 90 jaar onderscheidt, is een zeer persoonlijke en onderscheidende werkwijze. Met veel kennis van zaken en ook een gezonde dosis lef – we denken en doen graag anders dan anderen – staan we voor u klaar. Uw doel wordt ons doel: een goede aankoop of verkoop van uw woning.

  Het juiste team
  Om uw woonwens met succes te vervullen heeft u een actieve en betrokken makelaar nodig die altijd bereikbaar is. Maas Makelaars bestaan uit een kleinschalig, ervaren en betrokken team van NVM makelaars, taxateurs en medewerkers. Wat ons onderscheidt is een zéér persoonlijke werkwijze. Eén van onze NVM makelaars is uw vaste contactpersoon, die alles regelt. Is hij even onverhoopt niet bereikbaar, dan kunt u altijd terecht bij de proffesionals van onze binnendienst.

  Het juiste netwerk
  Als makelaarskantoor met ruim 90 jaar ervaring beschikken we over een groot netwerk en een goede reputatie. Dat stelt ons in de gelegenheid om vraag een aanbod optimaal op elkaar af te stemmen. Door alert te zijn en uiterst effectief gebruik te maken van onze goed gevulde database met woningzoekende, is Maas Makelaars als geen ander in staat om uw woning bij die ene koper onder de aandacht te brengen.

  Altijd op de hoogte
  Persoonlijk contact staat voorop bij Maas Makelaars; geregeld informeert uw vaste makelaar u over de stand van zaken. Voor vragen kunt u ons vanzelfsprekend altijd contacten; ook als uw vaste contactpersoon buiten de deur is, kunnen onze binnendienst medewerkers u verder helpen. Als opdrachtgever krijgt u bovendien toegang tot ons klantenintranet. In dit (beveiligde) digitale dossier van uw woning kunt u op ieder moment alles over uw woning terug vinden; zelfs als u bijvoorbeeld op vakantie bent of voor uw werk in het buitenland verblijft.

  Optimale presentatie
  In een markt met veel aanbod is het uitermate belangrijk dat u uw woning optimaal presenteert. Wij geven u graag advies in het verkoopklaar maken van uw woning, waarbij onze verkoopstyliste u desgewenst kan adviseren. Samen zorgen wij met u dat uw huis er spic en span uit komt te zien.

  Vanzelfsprekend verzorgen we onderscheidende foto's van uw woning of appartement. In combinatie met een originele, goed leesbare verkooptekst, duidelijke gemeubileerde plattegronden (ook driedimensionaal), 360 graden foto's en een video van een tour door uw woning voor een virtuele bezichtiging onderscheidt u zich van andere woningen. Dit alles zorgt ook voor een hogere ranking op Funda.

  Meer informatie

  Ligtvoet Makelaardij

  Ligtvoet Makelaardij is een enthousiast en betrouwbaar kantoor actief op het gebied van aankoop, verkoop en taxaties van woningen in de regio Eindhoven. Als NVM-makelaar zijn wij professioneel in onroerende zaken, beschikken over een brede ervaring en actuele kennis van de regionale (huizen)markt.

  Ons kantoor onderscheidt zich door de sterke persoonlijke aanpak, waarbij U ALS CLIENT CENTRAAL STAAT. Uw wensen staan voorop. Onze doelstelling: tevreden cliënten die hun positieve ervaringen doorgeven aan vrienden en kennissen. Hoofdpunten van onze werkwijze: Kwaliteit, Service en Persoonlijke Betrokkenheid.

  Meer informatie

  Alberti Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Alberti Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 42 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Strijpsestraat 53, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Alberti Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hypodomus Makelaars Eindhoven

  Hypodomus makelaars is uw makelaar in eindhoven

  het team van hypodomus makelaars in eindhoven heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie binnen de makelaars van eindhoven en omgeving ingenomen.
  door slimme marketing, creatief makelen, afspraken na te komen en vooral een eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers verkopers en kopers zorgen wij voor het beste resultaat.

  met ons uitgebreide bereik als nvm makelaar in eindhoven en omgeving hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers in ons bestand. Wij verkopen elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij u perfect bij het aankopen van uw nieuwe woning en onderhandelen wij voor u met het beste resultaat. Een makelaar van hypodomus makelaars uit eindhoven biedt u de slimste en meest eigentijdse oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van uw woonhuis of appartement.

  Meer informatie

  Huis-O-Theek

  Makelaarskantoor Huis-O-Theek is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 23 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Mauritsstraat 85, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Huis-O-Theek of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Best Intermediair Vastgoed Makelaardij

  Huurwoning huren of verhuren
  Best Intermediair Vastgoed Makelaardij is een dynamisch bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in de bemiddeling van vastgoed, met als specialisatie woonhuizen.

  Door de jaren heen hebben wij een belangrijke positie verworven op de bestaande huizenmarkt, mede dankzij onze uitgebreide contacten binnen en buiten de regio. Vanuit onze vestiging in Leende bestrijkt ons werkgebied nagenoeg heel Zuid-Oost Brabant.

  Kiezen voor Best Intermediair Vastgoed B. V. is kiezen voor een vertrouwde en kundige organisatie. Voor zorg en aandacht. Waar men voor u klaar staat en zes dagen per week actief is. Wat kunnen wij voor ù betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

  Wij bemiddelen in de huur en verhuur van exclusieve woningen en appartementen, zowel gestoffeerd als gemeubileerd.

  Voor verhuur geldt in principe hetzelfde als voor verkoop, ons kantoor verricht graag een vrijblijvende taxatie.
  Daar wij ons gespecialiseerd hebben in de verhuur in het hogere segment bieden wij, naast de totaalbegeleiding voor de verhuurder, ook uitgebreide mogelijkheden in de begeleiding van de huurder.

  Voor meer informatie: mevrouw Gerrie Royackers.

  Meer informatie

  Huurinc Housing

  Wij vinden gegarandeerd uw woning in Eindhoven en omgeving!

  Wie een leuk appartement, kamer, huis, woning of studio, villa, loft of bedrijfsruimte wil huren in de regio Eindhoven kiest automatisch voor Huurinc Housing! Huurinc Housing heeft een state of the art matchingsysteem.24 uur per dag koppelt onze software woningzoekers aan ons woningbestand en andersom. Tevens zorgen spiders er voor dat ook al het andere aanbod uit de regio gematcht wordt aan ons zoekersbestand. We begeleiden u graag met zorg en aandacht met het zoeken naar een passende woonruimte.

  Ook voor het verhuren en het beheren van uw huurwoning bent u bij ons aan het goede adres. Het verhuren van uw woning is met Huurinc Housing vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar verzorgen wij het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat Huurinc Housing in overleg met u de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert en het verhuurovereenkomst inclusief aanvullende bepalingen, indien gewenst ook in het Engels, opstelt.

  Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide inspecties inclusief fotos bij het in- en uitchecken. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt.

  Neem voor meer informatie of advies gerust vrijblijvend contact op met ons.

  Meer informatie

  Makelaarskantoor Brabant BV

  Makelaarskantoor Makelaarskantoor Brabant BV is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 25 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Cassandraplein 1, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarskantoor Brabant BV of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Domica Eindhoven

  Domica is uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijven door het hele land. Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven ondernemers en verhuurmakelaars. Zij helpen u graag met het vinden van de huurwoning die aan al uw woonwensen voldoet en begeleiden u bij het gehele proces wat hierbij komt kijken. Nadat u zich bij ons als woningzoekende heeft ingeschreven, kunt u geheel vrijblijvend en onbeperkt bezichtigingen inplannen in misschien wel uw toekomstige droomhuis!

  Meer informatie

  Hendrix & Huybregts Makelaars

  Makelaar Eindhoven Hendrix & Huybregts.

  Een perfecte combinatie van moderne makelaars die tevens het 'ouderwetse' makelen feilloos beheersen.

  Hét kantoor voor het verkopen, aankopen en taxeren van woningen!

  Eerlijke en recht-door-zee-adviezen om u bewust te maken van de kansen. U profiteert van onze jarenlange ervaring.

  Een kantoor met een enorme know-how op het gebied van vastgoed in met name de woningmarkt. Discrete en betrouwbare dienstverlening, tailormade en zonder poespas.

  Verkopen:
  Wij weten wat aspirant kopers zoeken in een huis. Daarom geven wij u juist advies in het voortraject om aan deze vraag te kunnen voldoen en zodoende een ideale start te maken. Hierbij durven wij eerlijk te zijn, zodat u uiteindelijk beter af bent. Gedurende de verkopen informeren wij u met een klantenintranet en houden u up-to-date. We schakelen op tijd bij. Daarnaast is de psychologie die schuilgaat bij het onderhandelen onze expertise. Raadpleeg onze referenties!

  Aankopen:
  Een aankoopmakelaar kost geen geld, hij levert u geld op! Kijk op onze site. Wij gaan voor onze klanten door het vuur om de beste deal te realiseren.

  Taxeren:
  Voor een uitgebreide en zorgvuldige taxatie bent u bij Hendrix & Huijbregts Makelaars aan het goede adres. We taxeren conform onze beroepsnormen; betrouwbaar, discreet en perfectie. Door continue bij te scholen weten we waar we over praten!

  Bent u van plan om binnenkort een woning te verkopen, kopen of te laten taxeren?

  Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies of kijk op onze website.

  Tags
  Makelaar Eindhoven
  Aankoopmakelaar Eindhoven
  Taxatie Eindhoven

  Meer informatie

  ERA Focus makelaars Eindhoven

  Makelaarskantoor ERA Focus makelaars Eindhoven is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 38 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Beemdstraat 1-A, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ERA Focus makelaars Eindhoven of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Soetens Makelaars

  Welkom bij Soetens Makelaars!

  Soetens Makelaars is hét NVM-kantoor in Eindhoven!
  Wij zijn gespecialiseerd in huisvesting. Zowel particulier als bedrijfsmatig.

  Betrouwbaar, deskundig, persoonlijk en met oog voor detail zijn de kernwaarden waarmee wij u adviseren en begeleiden.

  Dit gebeurt met een gedegen kennis van zaken en een dynamische werkwijze, waarbij geen marketinginstrument onbenut wordt gelaten.
  Door optimaal gebruik te maken van automatisering hebben we geen uitgebreide back office daardoor kunnen wij veel voordeliger, sneller en flexibeler werken.
  Al uw werkzaamheden worden uitgevoerd door één (en dezelfde) beëdigd makelaar en niet door verschillende assistent makelaars of stagiaires.

  Graag maak ik kennis met u! Bel gerust voor een afspraak of kom even binnen lopen!

  Thijs Soetens
  Register Makelaar-Taxateur (RMT)
  Lid-NVM

  Meer informatie

  Meneer de Makelaar

  Makelaarskantoor Meneer de Makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 17 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Aalsterweg 78-B, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Meneer de Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Holland Housing Center

  Holland Housing Center is een dynamisch bedrijf bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

  Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verhuur,beheer,short stay, verkoop, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

  Met een universele aanpak bewijst Holland Housing Center de diversiteit in de branche en onderscheidt zich van de traditionele aanbieders. Wij willen het absolute A-merk zijn in betrouwbaar vastgoed advies. Los van welke marktsituatie dan ook zullen wij ons differentiëren van de massa op basis van een relatie gedreven aanpak.

  Holland Housing Center gelooft in een samensmelting van kennis om een universele aanpak te realiseren. Wij opereren dynamisch en zijn daarom 24/7 bereikbaar.

  Mochten wij iets voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

  Meer informatie

  ERA vb&t Makelaars Eindhoven

  Makelaarskantoor ERA vb&t Makelaars Eindhoven is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vestdijk 180, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ERA vb&t Makelaars Eindhoven of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie