Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Eindhoven

62 resultaten

  Makelaarskantoor Huibers

  Makelaarskantoor Makelaarskantoor Huibers is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 57 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Augustijnendreef 4, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarskantoor Huibers of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Maas Makelaars

  Welkom bij Maas Makelaars. Vertrouwd sinds 1929, toonaangevend anno nu!

  Maas Makelaars helpt u uw woonwensen te realiseren. Al sinds 1929 zijn we actief als makelaars en taxateurs in de regio Eindhoven; de liefde voor het vak is van generatie op generatie doorgegeven. Wat ons al bijna 90 jaar onderscheidt, is een zeer persoonlijke en onderscheidende werkwijze. Met veel kennis van zaken en ook een gezonde dosis lef – we denken en doen graag anders dan anderen – staan we voor u klaar. Uw doel wordt ons doel: een goede aankoop of verkoop van uw woning.

  Het juiste team
  Om uw woonwens met succes te vervullen heeft u een actieve en betrokken makelaar nodig die altijd bereikbaar is. Maas Makelaars bestaan uit een kleinschalig, ervaren en betrokken team van NVM makelaars, taxateurs en medewerkers. Wat ons onderscheidt is een zéér persoonlijke werkwijze. Eén van onze NVM makelaars is uw vaste contactpersoon, die alles regelt. Is hij even onverhoopt niet bereikbaar, dan kunt u altijd terecht bij de proffesionals van onze binnendienst.

  Het juiste netwerk
  Als makelaarskantoor met ruim 90 jaar ervaring beschikken we over een groot netwerk en een goede reputatie. Dat stelt ons in de gelegenheid om vraag een aanbod optimaal op elkaar af te stemmen. Door alert te zijn en uiterst effectief gebruik te maken van onze goed gevulde database met woningzoekende, is Maas Makelaars als geen ander in staat om uw woning bij die ene koper onder de aandacht te brengen.

  Altijd op de hoogte
  Persoonlijk contact staat voorop bij Maas Makelaars; geregeld informeert uw vaste makelaar u over de stand van zaken. Voor vragen kunt u ons vanzelfsprekend altijd contacten; ook als uw vaste contactpersoon buiten de deur is, kunnen onze binnendienst medewerkers u verder helpen. Als opdrachtgever krijgt u bovendien toegang tot ons klantenintranet. In dit (beveiligde) digitale dossier van uw woning kunt u op ieder moment alles over uw woning terug vinden; zelfs als u bijvoorbeeld op vakantie bent of voor uw werk in het buitenland verblijft.

  Optimale presentatie
  In een markt met veel aanbod is het uitermate belangrijk dat u uw woning optimaal presenteert. Wij geven u graag advies in het verkoopklaar maken van uw woning, waarbij onze verkoopstyliste u desgewenst kan adviseren. Samen zorgen wij met u dat uw huis er spic en span uit komt te zien.

  Vanzelfsprekend verzorgen we onderscheidende foto's van uw woning of appartement. In combinatie met een originele, goed leesbare verkooptekst, duidelijke gemeubileerde plattegronden (ook driedimensionaal), 360 graden foto's en een video van een tour door uw woning voor een virtuele bezichtiging onderscheidt u zich van andere woningen. Dit alles zorgt ook voor een hogere ranking op Funda.

  Meer informatie

  Hypodomus Makelaars Eindhoven

  Hypodomus makelaars is uw makelaar in eindhoven

  het team van hypodomus makelaars in eindhoven heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie binnen de makelaars van eindhoven en omgeving ingenomen.
  door slimme marketing, creatief makelen, afspraken na te komen en vooral een eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers verkopers en kopers zorgen wij voor het beste resultaat.

  met ons uitgebreide bereik als nvm makelaar in eindhoven en omgeving hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers in ons bestand. Wij verkopen elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij u perfect bij het aankopen van uw nieuwe woning en onderhandelen wij voor u met het beste resultaat. Een makelaar van hypodomus makelaars uit eindhoven biedt u de slimste en meest eigentijdse oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van uw woonhuis of appartement.

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Eindhoven

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Eindhoven
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Hendrix & Huybregts Makelaars

  Makelaar Eindhoven Hendrix & Huybregts.

  Een perfecte combinatie van moderne makelaars die tevens het 'ouderwetse' makelen feilloos beheersen.

  Hét kantoor voor het verkopen, aankopen en taxeren van woningen!

  Eerlijke en recht-door-zee-adviezen om u bewust te maken van de kansen. U profiteert van onze jarenlange ervaring.

  Een kantoor met een enorme know-how op het gebied van vastgoed in met name de woningmarkt. Discrete en betrouwbare dienstverlening, tailormade en zonder poespas.

  Verkopen:
  Wij weten wat aspirant kopers zoeken in een huis. Daarom geven wij u juist advies in het voortraject om aan deze vraag te kunnen voldoen en zodoende een ideale start te maken. Hierbij durven wij eerlijk te zijn, zodat u uiteindelijk beter af bent. Gedurende de verkopen informeren wij u met een klantenintranet en houden u up-to-date. We schakelen op tijd bij. Daarnaast is de psychologie die schuilgaat bij het onderhandelen onze expertise. Raadpleeg onze referenties!

  Aankopen:
  Een aankoopmakelaar kost geen geld, hij levert u geld op! Kijk op onze site. Wij gaan voor onze klanten door het vuur om de beste deal te realiseren.

  Taxeren:
  Voor een uitgebreide en zorgvuldige taxatie bent u bij Hendrix & Huijbregts Makelaars aan het goede adres. We taxeren conform onze beroepsnormen; betrouwbaar, discreet en perfectie. Door continue bij te scholen weten we waar we over praten!

  Bent u van plan om binnenkort een woning te verkopen, kopen of te laten taxeren?

  Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies of kijk op onze website.

  Tags
  Makelaar Eindhoven
  Aankoopmakelaar Eindhoven
  Taxatie Eindhoven

  Meer informatie

  Alberti Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Alberti Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 33 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Strijpsestraat 53, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Alberti Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ligtvoet Makelaardij

  Ligtvoet Makelaardij is een enthousiast en betrouwbaar kantoor actief op het gebied van aankoop, verkoop en taxaties van woningen in de regio Eindhoven. Als NVM-makelaar zijn wij professioneel in onroerende zaken, beschikken over een brede ervaring en actuele kennis van de regionale (huizen)markt.

  Ons kantoor onderscheidt zich door de sterke persoonlijke aanpak, waarbij U ALS CLIENT CENTRAAL STAAT. Uw wensen staan voorop. Onze doelstelling: tevreden cliënten die hun positieve ervaringen doorgeven aan vrienden en kennissen. Hoofdpunten van onze werkwijze: Kwaliteit, Service en Persoonlijke Betrokkenheid.

  Meer informatie

  DHVC Vastgoedservice

  DHVC Vastgoed ontstond meer dan 20 jaar geleden in Eindhoven, waar ons hart (en kantoor) nog steeds ligt. Wij zijn een innovatief vastgoedbureau dat het traditionele makelaarsvak doorbreekt en iets nieuws brengt in een hippe stad zoals Eindhoven.

  De aanpak van DHVC kenmerkt zich door de focus op social media en ijzersterke service. Het makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop de klant zich begeeft. Op deze manier kunnen wij de best mogelijke resultaten garanderen.

  We zijn gespecialiseerd in verhuur, verkoop, aanhuur, aankoop, beheer en taxaties. In andere woorden doet DHVC het proces van A tot Z indien dat gevraagd wordt.

  Meer informatie

  Makelaarskantoor Brabant BV

  Makelaarskantoor Makelaarskantoor Brabant BV is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 22 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Cassandraplein 1, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarskantoor Brabant BV of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lever Makelaardij

  Makelaarskantoor Lever Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 13 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Boutenslaan 4, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Lever Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Huis-O-Theek

  Makelaarskantoor Huis-O-Theek is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 17 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Mauritsstraat 85, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Huis-O-Theek of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Soetens Makelaars

  Welkom bij Soetens Makelaars!

  Soetens Makelaars is hét NVM-kantoor in Eindhoven!
  Wij zijn gespecialiseerd in huisvesting. Zowel particulier als bedrijfsmatig.

  Betrouwbaar, deskundig, persoonlijk en met oog voor detail zijn de kernwaarden waarmee wij u adviseren en begeleiden.

  Dit gebeurt met een gedegen kennis van zaken en een dynamische werkwijze, waarbij geen marketinginstrument onbenut wordt gelaten.
  Door optimaal gebruik te maken van automatisering hebben we geen uitgebreide back office daardoor kunnen wij veel voordeliger, sneller en flexibeler werken.
  Al uw werkzaamheden worden uitgevoerd door één (en dezelfde) beëdigd makelaar en niet door verschillende assistent makelaars of stagiaires.

  Graag maak ik kennis met u! Bel gerust voor een afspraak of kom even binnen lopen!

  Thijs Soetens
  Register Makelaar-Taxateur (RMT)
  Lid-NVM

  Meer informatie

  Best Intermediair Vastgoed Makelaardij

  Huurwoning huren of verhuren
  Best Intermediair Vastgoed Makelaardij is een dynamisch bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in de bemiddeling van vastgoed, met als specialisatie woonhuizen.

  Door de jaren heen hebben wij een belangrijke positie verworven op de bestaande huizenmarkt, mede dankzij onze uitgebreide contacten binnen en buiten de regio. Vanuit onze vestiging in Leende bestrijkt ons werkgebied nagenoeg heel Zuid-Oost Brabant.

  Kiezen voor Best Intermediair Vastgoed B. V. is kiezen voor een vertrouwde en kundige organisatie. Voor zorg en aandacht. Waar men voor u klaar staat en zes dagen per week actief is. Wat kunnen wij voor ù betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

  Wij bemiddelen in de huur en verhuur van exclusieve woningen en appartementen, zowel gestoffeerd als gemeubileerd.

  Voor verhuur geldt in principe hetzelfde als voor verkoop, ons kantoor verricht graag een vrijblijvende taxatie.
  Daar wij ons gespecialiseerd hebben in de verhuur in het hogere segment bieden wij, naast de totaalbegeleiding voor de verhuurder, ook uitgebreide mogelijkheden in de begeleiding van de huurder.

  Voor meer informatie: mevrouw Gerrie Royackers.

  Meer informatie

  Meneer de Makelaar

  Makelaarskantoor Meneer de Makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Aalsterweg 78-B, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Meneer de Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  ERA Focus makelaars Eindhoven

  Makelaarskantoor ERA Focus makelaars Eindhoven is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 26 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Beemdstraat 1-A, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ERA Focus makelaars Eindhoven of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaars- en Assurantiekantoor Broekx

  Makelaarskantoor Makelaars- en Assurantiekantoor Broekx is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Geldropseweg 159, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaars- en Assurantiekantoor Broekx of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  ERA vb&t Makelaars Eindhoven

  Makelaarskantoor ERA vb&t Makelaars Eindhoven is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 13 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vestdijk 180, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ERA vb&t Makelaars Eindhoven of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Cato Makelaars B.V.

  VAN GOEDE HUIZEN

  Ons motto “Van Goeden Huize, Voor Goede Huizen & Monumenten” staat voor een frisse en bevlogen manier van NVM full service makelaardij. Wij onderscheiden ons met een verkoop- en verhuurportefeuille met louter goede woningen en appartementen als ook monumenten. Middels pro-activiteit en innovatie op sales- en marketingvlak, hebben wij het gezamenlijke doel om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Dit doen wij graag samen voor u en graag samen met u!

  SPECIALISME

  Ons team bestaat uit professionals met elk hun eigen specialisme. In samenwerking met professionele stylisten, (drone- en video-)fotografen en 2D/3D/BIM tekenaars, leveren wij voor ieder object topkwaliteit presentatiemateriaal. Door studie en interesse in cultureel erfgoed, hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van rijks- en gemeentelijke monumenten alsmede historische panden.


  GESPECIALISEERD IN

  - Verkoop en aankoop van landgoederen, boerderijen, villa's en landhuizen

  - Verkoop en aankoop van rijks- en gemeentelijke monumenten alsmede historische panden

  - Verkoop en aankoop van eengezinswoningen en appartementen

  - Huur en verhuur

  - Verkoop nieuwbouw

  Meer informatie

  Van Boxtel Beheer

  Makelaarskantoor Van Boxtel Beheer is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Normandielaan 160, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Boxtel Beheer of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  MRE Makelaars

  Makelaarskantoor MRE Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Paradijslaan 54, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van MRE Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie