Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rotterdam

105 resultaten

  Woonvisie Makelaars IJsselmonde

  Welkom bij uw nvm makelaar van rotterdam zuid

  om succesvol te opereren op de woningmarkt, is een makelaar onmisbaar. Een woning kopen of verkopen doet u immers niet dagelijks. De aankoop of verkoop van een woning is spannend en tijdrovend. Laat u bijstaan door een professional, objectief en onafhankelijk. Zo krijgt u ook de beste prijs bij verkoop van uw huidige woning.

  door de heldere aanpak van woonvisie nvm makelaars, verkoopt of koopt u tegen de beste voorwaarden!

  woonvisie nvm makelaars houdt zich bezig met alle aspecten van de woningmarkt onder de maas e. O. . Vanuit het prachtige pand aan de reyerdijk te ijsselmonde werken zij hard en enthousiast om uw woonwensen te verwezenlijken.

  woonvisie nvm makelaars is ''uw nvm makelaar''

  Meer informatie

  Zuidstad Makelaars

  Een vertrouwd gevoel. Een makelaar die thuis is in Rotterdam en een verkoopstrategie volgt die werkt. Start met een gratis waardebepaling en haal de kennis van Zuidstad Makelaars in huis.

  Zuidstad Makelaars is gevestigd op Zuid sinds 1981 en heeft sindsdien meer dan 10.000 woningen verkocht. Alle makelaars zijn ervaren en weten wat belangrijk is voor de verkoop van uw woning. Een eigen fotograaf staat garant voor een aansprekende fotopresentatie. Maar er is meer te vertellen. . .

  Nieuwsgierig naar het verhaal van Zuidstad Makelaars? Bel voor een gratis waardebepaling.

  Meer informatie

  Baljon Makelaars

  Welkom bij de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen. Sinds 1972 geven wij leiding aan een kantoor dat verwachtingen overtreft en blijft voldoen aan een steeds dynamischer wordende woonmarkt. Dit doen wij met hoogwaardige, persoonlijke service, kunde, integriteit en een absolute waardering voor vastgoed.

  Meer informatie

  Voorberg Makelaars

  Voorberg NVM Makelaars is ruim 30jaar actief als makelaar Met ons makelaarskantoor in de Randstad bieden wij u deskundigheid, lokale kennis, regionale dekking, professionaliteit en ondernemingsschap op het gebied van verhuur, verkoop en aankoop van bestaande woningen en bedrijfsobjecten, verkoop van nieuwbouwwoningen, taxaties en financieringen.

  Voorberg NVM Makelaars: Persoonlijk in zakelijkheid, flexibel en een heldere kijk op wonen.

  De medewerkers van Voorberg NVM Makelaars verzekeren u persoonlijke behandeling, flexibiliteit en betrokkenheid. Dat betekent voor u dienstverlening op maat.

  Meer informatie

  MAARTENMakelaardij

  Makelaarskantoor MAARTENMakelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 47 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Schiedamsedijk 83-B, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van MAARTENMakelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Stad en Land Makelaars

  Stad en Land Makelaars te Rotterdam
  De geschiedenis van Stad en Land Makelaars in Rotterdam gaat terug tot 1965. Al meer dan 50 jaar is ons makelaarskantoor in Rotterdam actief met zowel koopwoningen als huurwoningen. Voor de verhuur van woningen kunt u bij ons dus rekenen op de jarenlange ervaring als makelaar in verhuur in Rotterdam.

  Gestoffeerde en/of gemeubileerde verhuur in Rotterdam en regio
  Als een van de weinige NVM Makelaars in de regio zijn wij ook gespecialiseerd in de verhuur en bemiddeling van gestoffeerde en/of gemeubileerde verhuur van woningen. Hierin adviseren onze makelaars vooral buitenlandse werknemers die tijdelijk voor bedrijfven in Nederland werkzaam zijn en gemeubileerde huurwoningen zoeken.

  Voor ons gehele aanbod huurwoningen klikt u via de link hierboven door naar onze website en klikt u op de groene button ‘rental’. Voor meer informatie betreffende verhuur en/of aanhuur kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze makelaars in verhuur voor de Rotterdamse regio staan u graag ter dienst. U kunt voor direct contact telefonisch contact met ons opnemen.

  Meer informatie

  Woonvisie NVM Makelaars

  Makelaarskantoor Woonvisie NVM Makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 35 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Kleiweg 151, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Woonvisie NVM Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kettner Makelaardij

  Uit zowel de NVM-klanttevredenheidsonderzoeken als de FUNDA- klanttevredenheidsonderzoeken, blijkt dat onze dienstverlening van het hoogste niveau is en voor een eerlijke courtage.

  Op de vraag: Zou u dit makelaarskantoor aanbevelen bij vrienden en bekenden,

  antwoordt 94% bij verkoop- en zelfs 100% bij aankoopbegeleiding 'JA' !

  Juist in de afgelopen crisisjaren heeft Kettner Makelaardij bewezen dat een makelaarskantoor ook kan groeien.

  Kettner Makelaardij is een platte organisatie, wars van massawerk. We zien ons werk als ambacht en geven onze klanten de aandacht die ze verdienen.

  Geen gehaaste trajecten en snelle jongens. We nemen de tijd voor u. Dankzij onze complete en vakkundige benadering verkopen we veelal sneller dan andere makelaars.

  Al 37 jaar werken wij uitsluitend met gediplomeerde mensen. Als een van de weinige kantoren zijn al onze buitendienst medewerkers beëdigd makelaar/ taxateur.

  Uiteraard zijn wij lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en ook van de RVM (Rotterdamse Vereniging van Makelaars).

  Kijk op www. kettner. nl voor de resultaten van klantenreacties en constateer daar dat u door ons in te schakelen, de juiste keuze maakt.

  Meer informatie

  Hulstkamp Makelaars

  Hulstkamp Makelaars: AT YOUR SERVICE!

  Wilt u een appartement, penthouse of villa huren? Contacteer Hulstkamp Makelaars, marktleider in Rotterdam en omgeving voor de mooiste woningen in het hogere marktsegment. Groot aanbod van huur- en koopwoningen.

  Perfecte service van a tot z.

  Meer informatie

  Prins Makelaardij

  Makelaarskantoor Prins Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 32 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Duyvesteynstraat 1, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Prins Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van der Wiel Makelaardij

  Makelaarskantoor Van der Wiel Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 31 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bredenoord 2, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van der Wiel Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Schildtvoorde

  Makelaarskantoor Schildtvoorde is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 29 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Slinge 170, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Schildtvoorde of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lokkerbol Makelaardij

  Lokkerbol Makelaardij bestaat al sinds 1999. Na als makelaar veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende makelaarskantoren in Rotterdam besloot Antoine Lokkerbol dat het beter kon en anders moest. In 1999 startte hij het kantoor vanuit huis, om vervolgens in het jaar 2000 ons huidige kantoor aan de Laan op Zuid te betrekken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een makelaarskantoor met 10 deskundige medewerkers. En dit alles terwijl onze kernwaarden altijd gewaarborgd bleven: op zoek naar het beste voor onze klanten en volledig ontzorgen in het gehele proces!

  Maar wat maakt Lokkerbol Makelaardij nu écht uniek als verkoopmakelaar? Dat is de bewuste keuze om ons te specialiseren in kenmerkende wijken en type woningen in Rotterdam. Hierdoor kennen wij de wijken waarin wij werkzaam zijn door en door. Wat speelt er, wie zijn de bewoners, en nog belangrijker: wie willen hier kopen? Onze jarenlange ervaring helpt jou om je huis voor de beste prijs te verkopen, want zeg nu eerlijk: wat is er nu fijner dan een makelaar die iedere dag de kopers tegenkomt die juist in jouw wijk willen wonen?

  Verder zijn alle medewerkers van het kantoor nauw betrokken bij de verkoop van jouw huis. Dat is handig, want je wilt dat er geen enkele kandidaat verloren gaan in de zoektocht naar de juiste koper. Wij zijn echte aanpakkers met een Rotterdamse Hands-on mentaliteit: niet lullen, maar poetsen.

  Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is het grootste en meest bekende makelaarsorgaan. Het feit dat je een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat je de aan- of verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. Je kiest voor kwaliteit en deskundigheid.

  Meer informatie

  Vandevijver Makelaardij

  Je eerste thuis.
  Van twee naar samen.
  Het huis waarvan je droomt…

  vandeVijver Makelaardij kan je helpen!

  Wat de toekomst ook brengt, wij staan klaar voor jouw volgende stap.

  -

  Snel op zoek naar een prettige huurwoning?

  We hebben ook veel ervaring in het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde woningen in Rotterdam.

  Of je nu als expat tijdelijk in Rotterdam resideert of nog niet toe bent aan een koopwoning, onze huurcontracten zijn duidelijk en zonder kleine lettertjes.

  vandeVijver Makelaardij
  de Graeffstraat 18c
  3039 xd rotterdam
  tel. ***********
  mob.06 - 53 98 26 48
  www. vandevijvermakelaardij. nl

  Meer informatie

  Van Kleef NVM Makelaars

  Makelaarskantoor Van Kleef NVM Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 33 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Heemraadssingel 196, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Kleef NVM Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  TW3 Strategie Marketing Makelaardij B.V.

  “Thuis in toegevoegde waarde”
  TW3 is een kantoor met een onderscheidende dienstverlening, gefundeerd op expertise en een betrouwbare procedure conform NVM-regelgeving.
  Wij bieden u een mix van diensten:
  - projectadvies in de voorbereiding en haalbaarheidsstudies
  - marketingvisies en -begeleiding
  - makelaarsdiensten zoals begeleiding bij aan- en verkoop, verhuur, financieel advies en taxatie
  - financiële expertise en kennis van de markt in het geval van beleggingsobjecten


  TW staat voor Toegevoegde Waarde
  De 3 staat voor de verbeelding van de 3 diensten onder één dak:
  - makelaarsdiensten
  - strategie
  - marketing

  Onze aanpak is gestoeld op een brede expertise, jarenlange ervaring, een uitstekende kennis van regelgeving, inzicht in consumentenwensen en creativiteit in de uitvoering. Flexibiliteit is de kernwaarde van onze werkwijze die zich uit in het dienstenpakket en ons klantgericht werken.

  TW3 beschikt over een breed en diep netwerk in de markt. Door de combinatie van kennis en creativiteit is TW3 in staat om juist in de veranderde woningbouwmarkt het verschil te kunnen maken voor partijen.

  Waar zijn wij actief:
  De regio is Groot-Rotterdam/Gouda/Haaglanden, maar de specifieke expertise is ook landelijk inzetbaar.

  Met wie:
  De adviseurs en makelaars van TW3 zijn Marco Jongeleen, Göran Boon en Tom van Noord. Zelfstandig opererende medewerkers die elkaar op de diverse kennisvlakken kunnen aanvullen en ondersteunen.

  Klant staat centraal
  Centraal in onze werkwijze staat de klant. Per project fungeert de verkoopadviseur van TW3 als het aanspreekpunt voor U, de klant binnen het project. Een platform waar U met alle vragen terecht kunt omtrent de aankoop of huur van de nieuwe woning, taxaties, financieel advies, verkoop eigen woning, keuze kopersvraagstukken. Graag zijn wij uw vertrouwenspersoon in het gehele traject.
  Wij stellen ons flexibel op in tijd en locatie omtrent afspraken. Zo kunt u afspraken maken op diverse afspreekpunten of als u dat wenst bij u thuis.

  Meer informatie

  NVM Makelaarskantoor G. Kok

  Al bijna 50 jaar is NVM Makelaarskantoor G. Kok actief in Rotterdam. Het specialisme van ons kantoor is de begeleiding van onze opdrachtgevers bij de aan- en/of verkoop van particuliere woningen aan de noordrand van Rotterdam. Ook de verhuur van woning in dit gebied behoort tot onze werkzaamheden.

  Ons kantoor staat bekend om onze jarenlange ervaring, de grote kennis van het werkgebied alsmede de actieve en de zeer persoonlijke begeleiding van de makelaars.

  Voor meer informatie zie tevens: www. gkok. nl.

  Meer informatie

  HMJ Makelaardij

  HMJ Makelaardij is gevestigd in Rotterdam, het Lage land. In het jaar 2000 is HMJ Makelaardij opgericht door drie enthousiaste en zeer ervaren makelaars. Als relatief klein makelaarskantoor, hebben wij een groot marktaandeel in de deelgemeente Prins Alexander (Rotterdam Oost). Tevens zijn wij ook actief in regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

  Wij zijn een full-service makelaarskantoor waar u terecht kunt voor de verkoop van uw woning en aankoopbegeleiding, hypotheekadvies, financiële planning, taxaties of waardebepalingen. Wij begeleiden u vanaf onze eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris.

  Twee-onder-één-dak advies: Dit betekent dat binnen HMJ Makelaardij twee verschillende disciplines beschikbaar zijn. Wij zijn niet alleen makelaar maar bieden u eveneens advies met betrekking tot uw Huis & Hypotheek. HMJ Makelaardij werkt namelijk nauw samen met gecertificeerde hypotheekadviseurs van Huis & Hypotheek.

  Wij zien er naar uit om met u een succesvolle samenwerking aan te gaan, waarbij uw belangen centraal staan!

  Meer informatie

  Kolpa Makelaars B.V.

  Kolpa Makelaars B. V. is in Rotterdam en omgeving dé specialist in verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woonruimte voor de Expat markt. Al meer dan 17 jaar verhuren wij met veel succes tijdelijke appartementen en woningen aan o. a. buitenlandse werknemers van diverse (internationale) bedrijven.

  Rotterdam is één van de meest dynamische steden in Nederland met een steeds groter groeiende Expat populatie. Met onze kennis, ervaring en contacten met verhuurders, collega makelaars, multinationals, relocation bureaus, ambassades en consulaten, zijn wij van alle marktontwikkelingen op de hoogte om zodoende u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Op Pararius vindt u ons volledige aanbod van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen van appartementen tot villa's. Mocht de door u gezochte huurwoning niet in ons aanbod voorkomen, neemt u dan even contact op met ons kantoor voor een zoekopdracht. Wij zijn u graag van dienst.
  Wilt u verhuren aan Expats in Rotterdam? Wij regelen het graag voor u. Expat verhuur in Rotterdam vergt speciale kennis en ingangen. Kolpa beschikt over het hele scala aan vaardigheden om uw huis te verhuren aan Expats. Via Pararius presenteren wij in het Engels uw woning aan Expats. Onze medewerkers spreken Engels en zijn uitstekend onderlegd om te verhuren aan Expats. Voorts weten we wat Expatriates zoeken en hoe u uw woning daarop kan afstemmen, onder andere door het huis aan te bieden als gemeubileerde woning. En, niet onbelangrijk, we hebben een sterk netwerk voor Expat verhuur in Rotterdam. Want verhuur aan Expats blijft mensenwerk!

  Meer informatie

  De Gratis Makelaar

  De Gratis Makelaar heeft als doel om de makelaardij volledig transparant te maken. Dat doen we tegen minimale kosten voor zowel de koper als de verkoper. Wij zijn gestart in Rotterdamen hebben onze dienstverlening daarna snel uitgebreid naar Den Haag, Zoetermeer en Utrecht. Inmiddels werken we door heel Nederland.

  Wat onderscheidt ons?
  Wij bieden een nieuwe, moderne manier om je woning te verkopen. Innovatie en digitale technieken maken dat mogelijk. Wij verkopen je huis gratis – maar wel op een professionele en betrokken manier. We zijn bereikbaar via de chatfunctie op onze website en via Messenger. Maar pak ook gerust de telefoon.

  We hebben een verkoopdienst ontwikkeld die hoge kwaliteit levert aan de klant. Hiervoor zetten we ervaren professionals in. Denk aan taxateurs met lokale marktkennis, professionele fotografen en een serviceteam met verstand van zaken.

  Revolutionaire dienstverlening
  Onze manier van werken is revolutionair in Nederland. Wij werken met een volledig digitaal woningdossier voor verkopers. Daarin verzamel je alle informatie over jouw woning. Zodra de woning in de verkoop gaat, kunnen geïnteresseerde kopers online een bod uitbrengen. Het hoogste bod op een woning is voor iedereen inzichtelijk. Dat is super transparant en uniek in de woningmarkt.

  Meer informatie