Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Leiden

28 resultaten

  Tweelwonen.nl Leiden

  Tweelwonen is het meest gerenommeerde bemiddelingskantoor in Leiden en omstreken sinds 2003 op alle gebieden van huur en verhuur van woonruimte.

  Tweelwonen heeft kantoren in Leiden, Noordwijk, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

  Sinds jaar en dag is Tweelwonen marktleider in de regio Leiden, Wassenaar en Noordwijk en Duin –en Bollenstreek. Landelijke staan wij reeds jaren lang in de top 5!

  Met ons vaste en vertrouwde team van 20 medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar !

  Ook op het gebied van vastgoed beheer / management, verhuur van bedrijfsonroerend goed (BOG) en aan- en verkoop van beleggingspanden bent u bij ons op het juiste adres.

  Meer informatie

  RE/MAX Makelaarsgilde Leiden

  RE/MAX doet het ANDERS, RE/MAX doet het BETER!

  In 2005 opende RE/MAX Makelaarsgilde haar deuren middenin het centrum van Leiden, om in 2013 de grootste van de sleutelstad en omstreken te worden. Dankzij de kracht van het individu en de servicegerichtheid is Makelaarsgilde geworden wat het nu is. Uw belang staat bij ons centraal. Daarom werken wij op basis van 'No Cure, No Pay'. Als wij uw woning niet verhuren, betaalt u geen courtage! Dit motiveert ons om iedere dag weer scherp te zijn en een stapje harder te lopen dan de traditionele makelaar.
  Individuele makelaars

  Het belangrijkste verschil is eigenlijk heel simpel. Anders dan bestaande kantoren met makelaars in loondienst bestaat een RE/MAX kantoor uit een groep makelaars die ieder als zelfstandig ondernemer aan het kantoor verbonden zijn. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben deze makelaars zich aangesloten bij de grootste makelaarsorganisatie ter wereld: RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor en zij bieden ondersteuning aan de makelaars. Zo kunnen de makelaars zich toeleggen op datgene waar zij in uitblinken: het bemiddelen in onroerende goederen.


  De voordelen van een RE/MAX makelaar
  - Brede inhoudelijke kennis van de markt in onder andere; Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Warmond, Voorschoten en Zoeterwoude.
  - Zelfstandig ondernemer
  - Een wereldwijd netwerk (90.000 makelaars)
  - Ook afspraken buiten kantooruren
  - Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
  - Optimaal bereik van uw woning via alle nederlandse woningsites o. a. Pararius maar ook internationale woningsites

  Diensten
  - Gratis waardebepaling
  - Verhuren van uw woning
  ​- Huren van een kamer of appartement
  ​- Begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning
  - Taxatie(s)
  - Begeleiding bij de verkoop van uw woning
  - Hypotheken en verzekeringen

  Meer informatie

  EasyMakelaars

  EasyMakelaars is de plek voor iedereen die op zoek is naar woon en of bedrijfsruimte, maar ook voor iedereen die woonruimte of bedrijfsruimte wil verhuren of laten beheren. EasyMakelaars is opgericht door deskundigen talenten uit de branche die het verschil willen maken en die doorzetten.

  Wij staan dan ook voor de legendarisch quote: "Resultaat = Kwaliteit x Betrokkenheid".

  Met onze dienstverlening willen we voldoen aan de behoefte van huurders, zakelijke huurders (EXPATS) , verhuurders en vastgoedbellegers. EasyMakelaars zoekt, vindt en begeleidt.

  Hiermee helpen wij woningzoekende aan de juiste woonruimte die past bij hun leef en woonwensen. En leveren wij onze opdrachtgevende verhuurders goede huurders op het juiste moment. Zo voegen wij unieke waarde toe aan mensen en organisaties. Met onze excellente dienstverlening en persoonlijke benadering overtreffen wij de verwachtingen van onze kandidaten en opdrachtgevers.

  Meer informatie

  Fides Makelaars Leiden

  Fides makelaars Leiden staan voor u klaar

  Fides makelaars Leiden staan u met raad en daad terzijde bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw huis

  Het team van Fides makelaars helpt u met veel enthousiasme en vakmanschap uw woning te verkopen, verhuren en/of een nieuw huis aan te kopen. Als ERA- en NVM-makelaars beschikken wij over de ervaring en de expertise om uw woning sterk in de markt te zetten. Wilt u een woning aankopen, dan kunt u rekenen op onze gefundeerde adviezen en zijn wij uw ervaren onderhandelaar.

  Vrijblijvend advies

  Iedereen heeft ideeën over de manier hij wil wonen en leven en welk thuis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U bent van harte welkom om uw wensen te komen bespreken op ons kantoor. De koffie staat voor u klaar!

  Of wilt u meteen gebruik maken van de gratis waardebepaling van uw woning of de eenmalige vrijblijvende aankoopbezichtiging? Meld u dan gerust aan!

  Meer informatie

  De Wekker Makelaardij

  Makelaarskantoor De Wekker Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 38 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Meijestraat 1, Leiden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Wekker Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kerkvliet Makelaars

  Op basis van uw woonwensen oriënteren we ons op het huuraanbod in de markt en maken we afspraken bij de objecten. Uiteraard geven we u zorgvuldig informatie en advies over de door u gekozen objecten. Ook bespreken we in alle rust de inhoud van huurovereenkomsten, de rechten, plichten en juridische zaken.  Verhuren

  Heeft u plannen uw woning te verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een tijd naar het buitenland gaat? Of omdat u een pand heeft als belegging? Dan kunt u bij Kerkvliet Makelaars rekenen op een professioneel advies en een serieuze aanpak. We nemen uw wensen met u door en gaan op een heldere manier aan de slag. Met de kandidaat huurder(s) bespreken we persoonlijke en inkomstensituaties, baan, huisdieren, motivatie en eventuele referenties. Zodat u altijd zeker bent van een betrouwbare huurder.  Beheren

  Laat u het beheer van uw object(en) liever over aan een professional? Dan kan Kerkvliet Makelaars optreden als contactpersoon en zorgdragen voor de inning van de huurpenningen. Ook kunnen we het onderhoud en eventuele reparaties verzorgen. We regelen een zorgvuldige opname van het object bij het aangaan van een huurovereenkomst. En als de huurovereenkomst afloopt voeren we de eindinspectie uit, verzorgen we de overdracht van sleutels en nemen we de meterstanden op. Nog een pluspunt: zodra we weten dat een huurcontract wordt beëindigd, komen we direct in actie om een nieuwe huurder te vinden. Het risico van leegstand is dus minimaal.

  Meer informatie

  Eigen Haard

  EEN HUIS VERHUREN
  Eigen Haard heeft jarenlange ervaring in het verhuren en beheren van woonhuizen en appartementen. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de verhuur van woningen voor een kortere periode, meestal vanaf één jaar.

  WAAROM EIGEN HAARD?
  Uw huis is een kostbaar bezit, zowel economisch als emotioneel. U staat dat niet zomaar af aan iedereen, daar moet een goede huurder in komen, iemand die het huis waardeert en er goed voor zorgt. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . maar waar vind u die? In de krant? Op internet? Op het prikbord? Misschien wel, maar dan loopt u wel grote risico's. Beter kunt u Eigen Haard inschakelen, want Eigen Haard is niet zomaar een makelaarskantoor, Eigen Haard is verhuurspecialist; met de know-how van alles wat met verhuur te maken heeft en met de voor u zo noodzakelijke contacten in de internationale verhuurwereld.

  Ons boekje Rental Accommodation, waarin het aanbod van huurwoningen staat, gaat met de maandelijkse mailing naar ruim 200internationale instellingen en bedrijven. Veel van onze huurders komen via deze bedrijven, omdat die uit ervaring weten dat het verhuurteam van Eigen Haard uit specialisten bestaat.
  Onze goede contacten met de bedrijven zorgen ervoor, dat wij ook de achtergrond en positie van de kandidaat huurder kennen.

  Natuurlijk blijft u de baas, u bent degene die uiteindelijk de beslissing neemt, of de kandidaat voor u acceptabel is. Wij adviseren u en geven u de informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. DAAROM EIGEN HAARD!

  VERHUUR/BEHEER WAT IS HET VERSCHIL?

  VERHUUR
  Als u ons kenbaar maakt te willen verhuren dan maken wij met u een afspraak voor een VERHUURINFO gesprek. Dat wil zeggen dat wij dan kosteloos en vrijblijvend naar de te verhuren woning toe komen. Wij bespreken alles met u dat met het verhuren van de woning te maken heeft. U krijgt daarbij uitgebreide documentatie, tips en adviezen voor een zo groot mogelijke kans van slagen. Bovendien adviseren wij u omtrent de in de huidige huurmarkt te verwachten huuropbrengst.
  Na uw schriftelijke verhuuropdracht gaan wij als volgt te werk;
  • uw woning wordt aangemeld bij het landelijk computercentrum van de NVM
  • wij verzorgen desgewenst de internetplaatsing via onze eigen website en de site van de NVM "www. funda. nl"
  • uw woning wordt in onze huur brochure geplaatst die verspreid wordt onder al onze relaties
  • ons verhuurteam gaat actief op zoek naar de geschikte huurder, wij hebben vele inter- /nationale relaties
  • wij adviseren u exclusief en voeren in overleg met u de onderhandelingen als zich kandidaat huurders aandienen
  • wij maken het huurcontract en begeleiden de ondertekening
  • wij verzorgen de inspectie van de woning zowel aan het begin als aan het eind van de huurperiode
  • wij zorgen voor overschrijving van energie, water en dergelijke

  BEHEER
  Als u via Eigen Haard verhuurt dan kunt u ook gebruik maken van onze beheerservice. Beheer van een woning bevat twee kanten, het financiële beheer en het technische beheer.
  Het financiële beheer houdt onder andere in; de verzorging van de huurincasso, de betalingen van b. v. Gemeentelijke heffingen, het regelen van schadeclaims bij verzekeringszaken, de huurprijswijzigingen, het doorzenden van de post.

  Het technische beheer houdt onder andere in; het regelen van het onderhoud en reparaties aan de woning en aan apparatuur in de woning, het onderzoeken van klachten en vragen van de huurder.
  Ook betreffende onze beheersactiviteiten beschikken wij over documentatie, zoals bijvoorbeeld een beheerlijst voor alle relevante gegevens die betrekking hebben op de woning, de verhuurder, zaakwaarnemer, enzovoort.

  TARIEVEN
  Eigen Haard werkt uitsluitend met een schriftelijke verhuur- en/of beheer opdracht waarin de werkwijze en het tarief duidelijk zijn omschreven.
  De tarieven en onze brochure kunt u telefonisch, per e-mail of per fax bij ons opvragen.

  BELASTING BIJ VERHUUR
  Sinds de invoering van de nieuwe belastingwetgeving per 1 januari 2001 valt een verhuurde woonruimte in "Box 3". Dat wil zeggen dat over de economische waarde van de woonruimte (waarde per 1 januari + waarde per 31 december daaropvolgend, gedeeld door twee) een belastingtarief moet worden betaald van 1,2% (30% belasting over 4% geacht rendement). Van de economische waarde mag de hypotheekschuld die daarop rust worden afgetrokken (schuldrest per 1 januari + schuldrest per 31 december daarop volgend, gedeeld door twee).

  Huurinkomsten zijn belastingvrij maar daar staat tegenover dat er geen kosten meer mogen worden afgetrokken, evenmin de hypotheekrente. Het criterium daarbij is dat de verhuurde woonruimte niet als hoofdverblijf van de verhuurder wordt aangemerkt.

  VOORBEELD
  De waarde van de woonruimte per 1 januari is € 300. **************************************************. **************************************************. ************************,-- hypotheekrente)

  Te betalen belasting in Box 3:
  Waarde: (€ 300. **************. ******************* 000,--
  Schuld: (€ 100.000,-- + € 95.000,--) : 2 = € 97.500,--
  € 207,500,-- x 4% = € 8.300,-- x 30% = € 2.490,--

  Huurinkomsten: € 23,000,--
  af: kosten: € 18,000,--
  € 5,000,-- netto (belastingvrij)

  UITZONDERINGEN:
  Degenen die belastingtechnisch worden aangemerkt als "tijdelijke" verhuurder. Te denken valt aan verhuurders die slechts voor korte tijd verhuren, (b. v. overwinteren) en waarbij de te verhuren woonruimte wel het hoofdverblijf van de verhuurder blijft. Bij de belastingdienst of uw belastingadviseur kunt u over dit onderwerp uitgebreidere informatie inwinnen.

  Denkt u bij verhuren ook even aan de volgende punten:
  • in uw hypotheekakte staat een "huurbeding", daarin staat dat u voor verhuur van de woning toestemming nodig heeft van de hypotheekbank.
  • sommige gemeenten of verenigingen van eigenaren (appartementen) kunnen bepaalde eisen stellen ten aanzien van verhuur.
  * Bovenstaande is informatief bedoeld en genoemde regelingen kunnen wijzigen, exacte informatie dient u in te winnen bij de daarvoor bestemde overheidsinstellingen. Aan het bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend.

  EEN HUIS HUREN, DE MOGELIJKHEDEN BIJ EIGEN HAARD
  Eigen Haard is gespecialiseerd in het verhuren van woningen en appartementen voor een bepaalde periode. Wij maken daarbij onderscheid tussen gestoffeerde en gemeubileerde woningen.

  VOOR WIE IS ONZE VERHUURSPECIALISATIE BESTEMD
  De woningen die wij verhuren zijn eigendom van mensen die, meestal tijdelijk, van werkomgeving veranderen, of om andere redenen tijdelijk willen verhuren. Het gaat vaak om eigenaren die werkzaam zijn bij multinationals, universiteiten, internationale scholen, internationale projecten, enzovoorts. Over het algemeen keert de verhuurder na een periode van afwezigheid weer terug naar zijn eigen woning.

  De huurders verkeren in omgekeerde richting vaak in dezelfde positie maar bestaan ook uit mensen die bijvoorbeeld een woning in aanbouw hebben en daardoor tijdelijk een onderkomen behoeven. De huurders die in aanmerking komen dienen in ieder geval met een aantoonbare reden voor een vastgestelde periode een woning nodig te hebben.

  WAT HOUDT "GESTOFFEERD" IN

  In een gestoffeerde woning bevindt zich:
  • vaste vloerbedekking, parket of laminaatvloeren, eventueel plavuizen
  • gordijnen of rolgordijnen, eventueel zonwering
  • utiliteitsverlichting
  • een keuken met over het algemeen: een koelkast, vaak een vaatwasser, een fornuis, een afzuigkap en een oven/magnetron
  • een wasmachine

  Het uitgangspunt is dat men zelf meubels, serviesgoed, pannen en linnengoed dient mee te brengen.

  WAT HOUDT "GEMEUBILEERD" IN

  Een gemeubileerde woning bevat minimaal:
  • vaste vloerbedekking
  • raamdecoratie
  • utiliteitsverlichting
  • een goed uitgeruste keuken met: een koelkast, vaak een vaatwasser, een fornuis, een afzuigkap, een oven/magnetron, serviesgoed, bestek, pannen, keukengarnituur en een mixer
  • een wasmachine, eventueel een droger
  • meubels zoals, een zithoek, een televisie, een eethoek, bedden, eventueel linnengoed, kasten, eventueel wat meer lampen

  Het uitgangspunt is dat men alleen zijn koffers behoeft uit te pakken om te kunnen wonen.

  DE HUURPERIODE
  De woningen worden voor minimaal één jaar verhuurd, vaak is een langere periode mogelijk.

  EEN HUURWONING ZOEKEN, HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK
  Eigen Haard beschikt over verschillende zoekmogelijkheden. Allereerst is er deze website met ons actuele woningaanbod, daarnaast is er aanbod te vinden op www. funda. nl, de site van de NVM. Als u onze beheerafdeling opbelt ( ************dat kunt U onze huurbrochure aanvragen per post, fax of e-mail.
  Voor het meest actuele aanbod kunt u het beste niet meer dan twee maanden voordat u wilt wonen starten met zoeken.

  DE BESTE KANS VAN SLAGEN
  U kunt zoeken op verschillende manieren: u zou enkele makelaars kunnen opbellen in de omgeving van waar u wilt wonen, of afreizen naar het gebied van u keuze en hopen ter plaatse iets te vinden, websits uitkammen, lukraak folders aanvragen enz. . Erg onoverzichtelijk en onzeker allemaal.

  Het allerbeste dat u kunt doen is Eigen Haard inschakelen! Als u ons inschakelt om voor u en met u te zoeken dan bestrijkt u direct onze gehele regio. Voordat u naar ons toe komt zetten wij een route in elkaar om als u over komt, direct een aantal woningen te bezichtigen die aan uw wensen tegemoet komen. Het enige dat u vooraf hoeft te doen is aan Eigen Haard kenbaar maken wat u expliciet zoekt, in welke omgeving en per wanneer.

  WAT MAG U VAN EIGEN HAARD VERWACHTEN
  Bij uw zoekopdracht selecteert Eigen Haard de woningen die het meest aan uw wensen tegemoet komen. Behalve om de indeling van de woning gaat het daarbij bijvoorbeeld ook om: de door U gewenste huurperiode, de meest ideale regio in verband met uw werk, de scholen voor de kinderen, schoolbussen of openbaar vervoer, uitvalswegen, Schiphol, recreatie, enzovoorts.

  Wij nemen u mee naar de beschikbare woningen en adviseren u over de woonomgeving en over de redelijkheid van de gevraagde huurprijs. Wij onderhandelen na overleg met U over de huurprijs en de faciliteiten van de door u gekozen woning. Punten van onderhandeling kunnen bijvoorbeeld zijn: is de woning voldoende gemeubileerd, is de woning schoon, de kwaliteit van de aanwezige apparatuur, worden desgewenst huisdieren toegelaten, enz. Samen met u bepalen wij de meest ideale woonomgeving.
  Verder zijn wij u behulpzaam met het aanvragen/regelen van bij voorbeeld: telefoon, energie, kabel TV, bewoners belasting (OZB). Ook met vragen over onderhoud en reparaties kunt U bij ons terecht.

  WAT KOSTEN DE DIENSTEN VAN EIGEN HAARD
  Als u exclusief via Eigen Haard op zoek gaat naar een geschikte woonruimte dan bereken wij u als u geslaagt bent een percentage van de jaarhuur, eventueel vermeerderd met de servicekosten over een jaar (alleen bij een appartement). Neemt U gerust contact met ons op voor onze tarieven. In sommige gevallen vergoedt uw werkgever u onze kosten. Wij nemen U voor een luttel bedrag veel tijdrovend gedoe uit handen.
  UW PERSOONLIJKE GEGEVENS ZIJN VAN BELANG
  Het is voor ons van belang om kennis te hebben van: het aantal personen waarmee u wilt huren en de samenstelling (aantal volwassenen, aantal kinderen), brengt u huisdieren mee, de reden van uw verblijf in Nederland en/of uw werkgever. Zoekt u een woonhuis of een appartement, gestoffeerd of gemeubileerd, heeft u parkeerruimte nodig.

  WAT WORDT ER VAN EEN HUURDER VERWACHT
  Van een huurder en de zijnen wordt verwacht dat hij de huur op tijd betaalt, woning netjes bewoont en na de huurperiode schoon en onbeschadigd achterlaat. Bij aanvang van de huur heeft er een incheck plaats. Alvorens de sleutel te overhandigen wordt samen met u bekeken of de woning compleet is en aan de vooraf gemaakte afspraken voldoet. Na afloop van de huurperiode heeft een uitcheck plaats. Voor het accepteren van de sleutels, wordt samen met u in de woning bekeken of u deze correct oplevert. Er wordt onder andere gewerkt met inventarislijsten die vooraf en na afloop van de huur met u worden doorgenomen.

  DE OPZEG TERMIJN
  Als u de huurovereenkomst afloop dan dient u twee maanden van te voren de huur schriftelijk op te zeggen. De verhuurder heeft dan het recht om zo nodig, na overleg met u, met nieuwe gegadigden de woning te bezichtigen.

  Meer informatie

  Hoekstra & Van Eck Leiden

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Alkmaar
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 061 3 18 43 41. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Graal Makelaardij

  Graal Makelaardij… dé specialist in het hogere segment!

  Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de makelaardij. Om wat te noemen: de bescherming van de titel ‘makelaar’ is opgeheven, de tarieven zijn vrijgegeven, Funda is opengesteld voor niet-NVM leden en de ‘doe-het-zelf’ formule heeft zijn intrede gedaan. Kortom, er valt wat te kiezen voor de consument, en zo hoort dat ook!

  Graal Makelaardij heeft zich vanaf haar begin in 2003 gericht op de verkoop van woningen in het hogere segment. Liever dan kwantiteit richten wij op ons kwaliteit; en liever dan generalist zijn wij de specialist, . . . in het hogere segment.

  Deze specialisatie heeft vele voordelen voor ú. Wij kennen 'onze' markt als geen ander. Vrijwel dagelijks zien en spreken wij kopers en verkopers in dit marktsegment. Wij luisteren naar hun wensen en eisen en zijn daardoor als geen ander in staat om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. En dat is al eeuwen lang de rol van de makelaar !

  Wat is "het hogere segment"?

  Graal Makelaardij heeft al enkele jaren achtereen de hoogste gemiddelde verkoopprijs van de Leidse regio. De gemiddelde verkoopprijs van alle (door NVM makelaars) verkochte woningen in 2010 was € 247.500,- (bron NVM statistieken). De gemiddelde verkoopprijs van Graal Makelaardij was € 690.000,- (bron NVM statistieken). De meeste woningen in onze portefeuille hebben vraagprijzen vanaf ca. € 300.000,-.

  Dát maakt ons dé specialist in het hogere segment.

  Meer informatie

  Geurts ZekerVia Makelaars Leiden

  Makelaarskantoor Geurts ZekerVia Makelaars Leiden is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 36 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hooigracht 86, Leiden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Geurts ZekerVia Makelaars Leiden of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rotsvast Den Haag

  Aanvankelijk vanuit het kantoor aan de Groot Hertoginnelaan en nu vanuit het kantoor aan de Anna Paulownastraat 73 Den Haag richt de vestiging zich op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Behalve de stad Den Haag, vallen ook omliggende plaatsen als Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Kijkduin, Naaldwijk, Monster, Poeldijk, ‘s Gravenzande en Wateringen binnen ons rayon. Sinds begin 2014 valt ook de regio Leiden met de hele Bollenstreek onder ons kantoor in Den Haag.  Als specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van uw woning(en) en/of bedrijfspand. Daarnaast bieden wij u tevens de mogelijkheid tot het beheren van uw woning(en) en/of panden.  Aan-en verkoop makelaardij;
  Om aan de behoefte van onze klanten te kunnen voldoen en deze nog beter van dienst te kunnen zijn, is de dienstverlening uitgebreid met aankoop en verkoop van woningen en beleggingspanden. Rotsvast Den Haag is als gecertificeerd makelaar aangesloten bij de brancheorganisatie VBO makelaars en heeft daarmee ook toegang tot Funda. Door de verbreding van de dienstverlening kan Rotsvast Den Haag aankoop, verkoop, huur en vastgoed beheer optimaal op elkaar afstemmen.

  Meer informatie

  Bob Oudshoorn Makelaardij

  Makelaarskantoor Bob Oudshoorn Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Jorissteeg 4, Leiden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Bob Oudshoorn Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Doen NVM Makelaars Leiden

  Makelaarskantoor Doen NVM Makelaars Leiden is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Kennedylaan 9-E, Leiden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Doen NVM Makelaars Leiden of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Fick Makelaardij

  Fick Makelaardij B. V. is een kantoor met een persoonlijke aanpak op het gebied van aankoopbegeleiding en verkoop van woningen. Wij brengen vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar en staan daarbij in voor een optimaal NVM-kwaliteitsniveau. Ook als uw plannen vaag zijn, of u zoekt op langere termijn, heeft het zin om met ons te komen praten. Ons kantoor is gespecialiseerd in (monumentale) binnenstadspanden. Ook staan wij bekend om een degelijk aankoopadvies. Een vriendelijk, vakkundig en betrokken team staat voor u klaar.

  Meer informatie

  Goedhart Makelaars en Taxateurs Leiden

  Voor huur, verhuur en beheer van appartementen, woningen, studio's en kamers.
  Bent u op zoek naar woonruimte of wilt u woonruimte te huur aanbieden?

  Goedhart Rentals heeft alle kennis in huis om uw onroerend goed op de meest effectieve wijze te verhuren en kan u uitstekend helpen bij het vinden van een geschikte woonruimte.

  Wij zorgen voor het juiste huurcontract en een correcte begeleiding bij het vinden of verhuren van onroerend goed. Wij screenen huurders en verhuurders met behulp van Creditsafe Nederland.

  Voor al uw vragen of wensen kunt U ons uiteraard altijd bellen of mailen.

  Meer informatie

  Kompas Makelaars & Taxateurs

  Makelaarskantoor Kompas Makelaars & Taxateurs is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Maresingel 76, Leiden.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Kompas Makelaars & Taxateurs of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  INTO Real Estate

  Welkom bij the INTO Real Estate - the Rental Manager!

  Wij zijn een jonge en persoonlijke Vastgoedintermediair, voornamelijk actief in de regio Leiden en Den Haag. Wij houden ons bezig met het bemiddelen in verkoop- en verhuurwoningen en alles wat hiermee verband houdt.

  INTO Real Estate - the Rental Manager staat garant voor heldere communicatie, maatwerk en een optimale snelle service. Wij nodigen u uit om uw wensen aan ons kenbaar te maken middels onze website: www. intorealestate. nl. Wij nemen dan z. s. m. contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Een prettige dag nog.

  Met vriendelijke groet,

  Koen Reijnierse
  INTO Real Estate - the Rental Manager
  www. intorealestate. nl

  Modern Real Estate & Old-fashioned service!

  Meer informatie

  123Wonen Leiden

  Vanuit inmiddels 25 vestigingen bemiddelen wij bij de huur en verhuur van woningen. Voor zowel beleggers als woningcorporaties maar ook voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Door onze landelijke dekking kan 123Wonen u van dienst zijn bij het huren of verhuren van een of meerdere woningen in geheel Nederland.

  Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van woningen als verhuur van woningen voor onbepaalde tijd. U kunt kiezen voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Als verhuurder van een woning krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend middels een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en een identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Voor huurders is het belangrijk dat wij hun begeleiden bij het vinden van hun droomwoning. Neem gerust vrijblijvendcontact op met onze vestiging.

  Meer informatie

  Stip Makelaardij

  Naast een uitstekende kennis van de woningmarkt in Leiden en omgeving onderscheiden wij ons op tal van terreinen. Betrokken, vasthoudend en probleemoplossend zijn enkele kenmerkende eigenschappen die zorgen voor een optimaal eindresultaat. Stip Makelaardij is dé makelaar in Leiden.

  Meer informatie

  De Leidsche Makelaar

  De Leidsche Makelaar is als geen ander gespecialiseerd in het professioneel begeleiden van en adviseren bij zowel particuliere als bedrijfsmatige vastgoedtransacties in de regio Leiden en omstreken.

  Tevens zijn wij goed bekend met internationale cliënten die tijdelijk in Leiden verblijven en hier een passend onderkomen willen huren.

  Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies op maat over onder meer hypotheken en verzekeringen. Hierbij werken wij nauw samen met verzekering- en hypotheekadviseurs.

  Meer informatie