Kerkvliet Makelaars

Leiden

Woningverhuur en woningverkoop in Leiden en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Op basis van uw woonwensen oriënteren we ons op het huuraanbod in de markt en maken we afspraken bij de objecten. Uiteraard geven we u zorgvuldig informatie en advies over de door u gekozen objecten. Ook bespreken we in alle rust de inhoud van huurovereenkomsten, de rechten, plichten en juridische zaken.

Verhuren

Heeft u plannen uw woning te verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een tijd naar het buitenland gaat? Of omdat u een pand heeft als belegging? Dan kunt u bij Kerkvliet Makelaars rekenen op een professioneel advies en een serieuze aanpak. We nemen uw wensen met u door en gaan op een heldere manier aan de slag. Met de kandidaat huurder(s) bespreken we persoonlijke en inkomstensituaties, baan, huisdieren, motivatie en eventuele referenties. Zodat u altijd zeker bent van een betrouwbare huurder.

Beheren

Laat u het beheer van uw object(en) liever over aan een professional? Dan kan Kerkvliet Makelaars optreden als contactpersoon en zorgdragen voor de inning van de huurpenningen. Ook kunnen we het onderhoud en eventuele reparaties verzorgen. We regelen een zorgvuldige opname van het object bij het aangaan van een huurovereenkomst. En als de huurovereenkomst afloopt voeren we de eindinspectie uit, verzorgen we de overdracht van sleutels en nemen we de meterstanden op. Nog een pluspunt: zodra we weten dat een huurcontract wordt beëindigd, komen we direct in actie om een nieuwe huurder te vinden. Het risico van leegstand is dus minimaal.

Onze nieuwste woningen

Elzenstraat 4

€ 965.000 k.k.

Valdezstraat 8

€ 595.000 k.k.

Maalderijstraat

€ 2.150 per maand

Goeverneurplein 2 2A

€ 275.000 k.k.

Hoge Rijndijk 3

€ 1.195.000 k.k.

Johan de Wittstraat 2

€ 1.500.000 k.k.

Van der Valk Boumanweg 30

€ 495.000 k.k.

De Laat de Kanterstraat 44

€ 875.000 k.k.

J.W. Frisodreef 79

€ 398.000 k.k.

Onze vestiging