Pararius Huurwoningen

Woning verhuren in Leiden

  Tweelwonen.nl Leiden

  Tweelwonen is het meest gerenommeerde bemiddelingskantoor in Leiden en omstreken sinds 2003 op alle gebieden van huur en verhuur van woonruimte.

  Tweelwonen heeft kantoren in Leiden, Noordwijk, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

  Sinds jaar en dag is Tweelwonen marktleider in de regio Leiden, Wassenaar en Noordwijk en Duin –en Bollenstreek. Landelijke staan wij reeds jaren lang in de top 5!

  Met ons vaste en vertrouwde team van 20 medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar !

  Ook op het gebied van vastgoed beheer / management, verhuur van bedrijfsonroerend goed (BOG) en aan- en verkoop van beleggingspanden bent u bij ons op het juiste adres.

  Meer informatie

  EasyMakelaars

  EasyMakelaars is de plek voor iedereen die op zoek is naar woon en of bedrijfsruimte, maar ook voor iedereen die woonruimte of bedrijfsruimte wil verhuren of laten beheren. EasyMakelaars is opgericht door deskundigen talenten uit de branche die het verschil willen maken en die doorzetten.

  Wij staan dan ook voor de legendarisch quote: "Resultaat = Kwaliteit x Betrokkenheid".

  Met onze dienstverlening willen we voldoen aan de behoefte van huurders, zakelijke huurders (EXPATS) , verhuurders en vastgoedbellegers. EasyMakelaars zoekt, vindt en begeleidt.

  Hiermee helpen wij woningzoekende aan de juiste woonruimte die past bij hun leef en woonwensen. En leveren wij onze opdrachtgevende verhuurders goede huurders op het juiste moment. Zo voegen wij unieke waarde toe aan mensen en organisaties. Met onze excellente dienstverlening en persoonlijke benadering overtreffen wij de verwachtingen van onze kandidaten en opdrachtgevers.

  Meer informatie

  Xpat Xpert

  Xpat Xpert is onlangs ontstaan uit twee makelaarskantoren die al vele jaren in de Leidse markt actief zijn. Door onze krachten te bundelen (die van Robert Peeters en Niels Veldt) kunnen wij de woningzoekenden in en rond Leiden nog beter helpen met het vinden van de juiste huurwoning. Onze servicegerichte aanpak is alleen maar gericht op het zo goed mogelijk assisteren van de woningzoekende.

  Xpat Xpert is niet alleen een makelaar die de bemiddeling tot stand brengt maar wij zullen ten alle tijden het aanspreekpunt blijven voor alle geplaatste huurders.
  Zoekt u een woning heeft u vragen over de Leidse woningmarkt kom dan bij ons langs bel ons of stuur een e-mail.

  Meer informatie

  Koops Makelaardij Leiden

  Koops Makelaardij is een dynamisch makelaarskantoor dat is gespecialiseerd in het huren en verhuren van woonruimte in regio Leiden, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen en Amsterdam.
  Voor de verhuurder nemen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren medewerkers waarvan u dan ook een optimaal advies mag verwachten. Kernwoorden van Koops Makelaardij zijn: bewust, betrokken, bewogen en betrouwbaar. Persoonlijk contact stellen wij daarom ook erg op prijs.

  Koops Makelaardij werkt zonder wachtlijsten en u kunt zich als huurder gratis inschrijven als woningzoekende! Een van de medewerkers van Koops Makelaardij zal aanwezig zijn bij de bezichtiging om u te begeleiden. U kunt op uw gemak de woning bekijken en u krijgt antwoord wanneer er vragen zijn. Bij Koops Makelaardij is het via een zoekopdracht mogelijk om verschillende woningen in een dagdeel te bezichtigen. Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

  Indien u de juiste woning heeft gevonden, stellen wij u voor aan de eigenaar of beheerder van de woning. Wanneer de eigenaar akkoord is met u als nieuwe huurder, stellen wij de huurovereenkomst op. Deze wordt uitgebreid besproken met huurder en verhuurder.

  Koops Makelaardij heeft zich gevestigd in een krakterestiek pand in de binnenstad van Leiden op Gangtje 4, 2311ER.

  Meer informatie

  Rent2day Real Estate

  Rent2day is een jong, dynamisch kantoor die de Leidse verhuurmarkt als geen ander kent. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van kamers, studio’s en appartementen. Doordat ons woningaanbod verspreid is door heel Leiden, vinden wij altijd een geschikte woning die past bij de wensen van onze huurders.

  Het maken van de perfecte match tussen huurder en verhuurder staat bij ons voorop. Wij stellen voor onze huurders alles in het werk om op basis van persoonlijke zoekcriteria en het inschrijfformulier een passend aanbod te vinden. Daarnaast kunnen onze klanten altijd rekenen op geschikte huurders, die passen bij de woning.

  Bent u op zoek naar een huurwoning? Wij helpen u graag verder.

  Meer informatie

  JM verhuur

  JM verhuur is een jonge onderneming, die heel flexibel en zeer klantvriendelijk is. JM verhuur is verhuurmakelaar en bemiddelt in woonruimtes in regio Leiden tussen huurders en verhuurders. Heeft u interesse in een woonruimte of wilt u uw woonruimte aanbieden via ons? Neem dan contact op.

  Meer informatie

  Domica Leiden

  Welkom bij Domica Leiden, uw (ver)huurspecialist!

  Leiden Sleutelstad; studeren aan de oudste universiteit, hutspot en haring en wittebrood, Jewelste bij de Koornbrug, Rembrandt, lid worden van Minerva, picknicken in de Hortus Botanicus, ronddwalen in de 35 hofjes en natuurlijk borrelen aan de Nieuwe Rijn maken onze stad; Leiden.

  Bij ons kantoor aan de Langebrug 85 werken mensen met kennis van de stad. Een lekker kopje koffie, een fantastisch vakantiehuis in Noordwijk, een studentenkamer in het centrum of de weg kwijt? Wij helpen je graag verder!

  Liever wat meer rust? Domica Leiden heeft ook fantastische woningen in de aangrenzende gemeenten zoals, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Oud Ade, Oude Wetering, Ter Aar, Rijnwoude, Boskoop, Nieuwkoop, Alkemade, Lisse, Lisserbroek, Warmond, Noordwijk, Katwijk, Voorhout en Voorschoten.

  Deze actieve verhuurmakelaars van Domica Leiden zijn continu op zoek naar meer… Heeft u een woning te huur of zoekt u een betrouwbare, professionele partner voor verhuur en beheer van uw portefeuille?

  Meer informatie over het huren van een woning of wilt u er juist een verhuren in de regio Leiden? Loop eens binnen op ons kantoor, bellen of e-mailen kan uiteraard ook.

  Meer informatie

  VERRA Real Estate

  Missie: Expats en woningeigenaren in het expatsegment bij uiteenlopende vastgoedvraagstukken te helpen en te ontzorgen

  Visie: Onze visie is om te bouwen aan langdurige klantrelaties op alle mogelijke gebieden van residentieel vastgoed. Wij willen dit voor elkaar krijgen door de organisatie te uniformeren en professionaliseren met hoog opgeleide en zelfsturende teams. Door de juiste toepassing van nieuwe technologie willen we zoveel mogelijk expats en woningeigenaren een ultieme klantbeleving laten ervaren.


  Verra Real Estate als uw makelaar: een bedrijf, expat of particulier kan veel van de serviceverlening van Verra Real Estate verwachten. Door hoogwaardige dienstverlening toe te passen geniet Verra Real Estate de voorkeur bij grote internationale bedrijven in Den Haag die hun expats uit het buitenland door ons team laten begeleiden. Zij ervaren de luxe en rust van de dienstverlening van ons team door de huisvesting van buitenlandse werknemers volledig toe te vertrouwen. Ons team vervult hierbij de niche in deze exclusieve markt om u of uw expats te voorzien van een ongestoord verblijf in Nederland. Hierbij behoeft de woningzoekende zich geen zorgen te maken over het vinden van woonruimte en problemen die ontstaan tijdens de periode dat zij hier verblijven.

  Altijd succes Verra Real Estate is in alle gevallen in staat om passende woonruimte te vinden volgens de door u aangegeven wijze. Dit is mogelijk doordat ons team beschikt over een zeer ruim netwerk van verhuurders en makelaars in Den Haag en omstreken. Verra Real Estate zorgt ervoor dat uw bedrijf of uzelf geen zorgen hoeft te maken over huisvesting en alle facetten die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Alle denkbare wensen van bedrijven zijn voor Verra Real Estate realiseerbaar. Indien u op dezelfde dag tientallen werknemers tijdelijk wilt huisvesten of u de meest specifieke wensen heeft met betrekking tot het interieur van de woning, Verra Real Estate zal altijd maatwerk leveren zonder dat dit ten koste gaat van onze hoogwaardige service en kwaliteitsniveau. Dit komt ook terug in de flexibele bezichtigingsmogelijkheden. Indien u in het weekend of in de avonduren zou willen bezichtigen is dit altijd mogelijk. U kunt daarbij ook denken aan begeleiding van het gehele huisvestingstraject van uw buitenlandse werknemer in Nederland. Verra Real Estate is gespecialiseerd en beschikt over de relevante ervaring en kennis om tijdelijke werknemers in Nederland te huisvesten. Naast het vinden van woonruimte, biedt Verra Real Estate ook mogelijkheden voor diverse andere ‘expatservices’.

  Meer informatie

  Living Today

  Welkom bij Living Today

  Living Today is een professioneel bemiddelingsbureau in woonruimte. Wij helpen verhuurders aan de juiste huurders en woningzoekenden aan passende woonruimte. Ons werkgebied beslaat de Randstad, met een sterke focus op de Leidse regio, Regio Den Haag, Rijnland en de Duin en Bollenstreek.

  Bent u op zoek naar woonruimte?
  Schrijf u dan in bij Living Today! Living Today heeft voor ieder wat wils; van studentenkamers tot luxe appartementen in diverse prijsklassen. Kijk op onze website voor meer informatie.

  Meer informatie

  Rotsvast Den Haag

  Aanvankelijk vanuit het kantoor aan de Groot Hertoginnelaan en nu vanuit het kantoor aan de Anna Paulownastraat 73 Den Haag richt de vestiging zich op de woningmarkt in de regio Haaglanden. Behalve de stad Den Haag, vallen ook omliggende plaatsen als Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Kijkduin, Naaldwijk, Monster, Poeldijk, ‘s Gravenzande en Wateringen binnen ons rayon. Sinds begin 2014 valt ook de regio Leiden met de hele Bollenstreek onder ons kantoor in Den Haag.  Als specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van uw woning(en) en/of bedrijfspand. Daarnaast bieden wij u tevens de mogelijkheid tot het beheren van uw woning(en) en/of panden.  Aan-en verkoop makelaardij;
  Om aan de behoefte van onze klanten te kunnen voldoen en deze nog beter van dienst te kunnen zijn, is de dienstverlening uitgebreid met aankoop en verkoop van woningen en beleggingspanden. Rotsvast Den Haag is als gecertificeerd makelaar aangesloten bij de brancheorganisatie VBO makelaars en heeft daarmee ook toegang tot Funda. Door de verbreding van de dienstverlening kan Rotsvast Den Haag aankoop, verkoop, huur en vastgoed beheer optimaal op elkaar afstemmen.

  Meer informatie

  RE/MAX Makelaarsgilde Leiden

  RE/MAX doet het ANDERS, RE/MAX doet het BETER!

  In 2005 opende RE/MAX Makelaarsgilde haar deuren middenin het centrum van Leiden, om in 2013 de grootste van de sleutelstad en omstreken te worden. Dankzij de kracht van het individu en de servicegerichtheid is Makelaarsgilde geworden wat het nu is. Uw belang staat bij ons centraal. Daarom werken wij op basis van 'No Cure, No Pay'. Als wij uw woning niet verhuren, betaalt u geen courtage! Dit motiveert ons om iedere dag weer scherp te zijn en een stapje harder te lopen dan de traditionele makelaar.
  Individuele makelaars

  Het belangrijkste verschil is eigenlijk heel simpel. Anders dan bestaande kantoren met makelaars in loondienst bestaat een RE/MAX kantoor uit een groep makelaars die ieder als zelfstandig ondernemer aan het kantoor verbonden zijn. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben deze makelaars zich aangesloten bij de grootste makelaarsorganisatie ter wereld: RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor en zij bieden ondersteuning aan de makelaars. Zo kunnen de makelaars zich toeleggen op datgene waar zij in uitblinken: het bemiddelen in onroerende goederen.


  De voordelen van een RE/MAX makelaar
  - Brede inhoudelijke kennis van de markt in onder andere; Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Warmond, Voorschoten en Zoeterwoude.
  - Zelfstandig ondernemer
  - Een wereldwijd netwerk (90.000 makelaars)
  - Ook afspraken buiten kantooruren
  - Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
  - Optimaal bereik van uw woning via alle nederlandse woningsites o. a. Pararius maar ook internationale woningsites

  Diensten
  - Gratis waardebepaling
  - Verhuren van uw woning
  ​- Huren van een kamer of appartement
  ​- Begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning
  - Taxatie(s)
  - Begeleiding bij de verkoop van uw woning
  - Hypotheken en verzekeringen

  Meer informatie

  Eigen Haard

  EEN HUIS VERHUREN
  Eigen Haard heeft jarenlange ervaring in het verhuren en beheren van woonhuizen en appartementen. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de verhuur van woningen voor een kortere periode, meestal vanaf één jaar.

  WAAROM EIGEN HAARD?
  Uw huis is een kostbaar bezit, zowel economisch als emotioneel. U staat dat niet zomaar af aan iedereen, daar moet een goede huurder in komen, iemand die het huis waardeert en er goed voor zorgt. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . maar waar vind u die? In de krant? Op internet? Op het prikbord? Misschien wel, maar dan loopt u wel grote risico's. Beter kunt u Eigen Haard inschakelen, want Eigen Haard is niet zomaar een makelaarskantoor, Eigen Haard is verhuurspecialist; met de know-how van alles wat met verhuur te maken heeft en met de voor u zo noodzakelijke contacten in de internationale verhuurwereld.

  Ons boekje Rental Accommodation, waarin het aanbod van huurwoningen staat, gaat met de maandelijkse mailing naar ruim 200internationale instellingen en bedrijven. Veel van onze huurders komen via deze bedrijven, omdat die uit ervaring weten dat het verhuurteam van Eigen Haard uit specialisten bestaat.
  Onze goede contacten met de bedrijven zorgen ervoor, dat wij ook de achtergrond en positie van de kandidaat huurder kennen.

  Natuurlijk blijft u de baas, u bent degene die uiteindelijk de beslissing neemt, of de kandidaat voor u acceptabel is. Wij adviseren u en geven u de informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. DAAROM EIGEN HAARD!

  VERHUUR/BEHEER WAT IS HET VERSCHIL?

  VERHUUR
  Als u ons kenbaar maakt te willen verhuren dan maken wij met u een afspraak voor een VERHUURINFO gesprek. Dat wil zeggen dat wij dan kosteloos en vrijblijvend naar de te verhuren woning toe komen. Wij bespreken alles met u dat met het verhuren van de woning te maken heeft. U krijgt daarbij uitgebreide documentatie, tips en adviezen voor een zo groot mogelijke kans van slagen. Bovendien adviseren wij u omtrent de in de huidige huurmarkt te verwachten huuropbrengst.
  Na uw schriftelijke verhuuropdracht gaan wij als volgt te werk;
  • uw woning wordt aangemeld bij het landelijk computercentrum van de NVM
  • wij verzorgen desgewenst de internetplaatsing via onze eigen website en de site van de NVM "www. funda. nl"
  • uw woning wordt in onze huur brochure geplaatst die verspreid wordt onder al onze relaties
  • ons verhuurteam gaat actief op zoek naar de geschikte huurder, wij hebben vele inter- /nationale relaties
  • wij adviseren u exclusief en voeren in overleg met u de onderhandelingen als zich kandidaat huurders aandienen
  • wij maken het huurcontract en begeleiden de ondertekening
  • wij verzorgen de inspectie van de woning zowel aan het begin als aan het eind van de huurperiode
  • wij zorgen voor overschrijving van energie, water en dergelijke

  BEHEER
  Als u via Eigen Haard verhuurt dan kunt u ook gebruik maken van onze beheerservice. Beheer van een woning bevat twee kanten, het financiële beheer en het technische beheer.
  Het financiële beheer houdt onder andere in; de verzorging van de huurincasso, de betalingen van b. v. Gemeentelijke heffingen, het regelen van schadeclaims bij verzekeringszaken, de huurprijswijzigingen, het doorzenden van de post.

  Het technische beheer houdt onder andere in; het regelen van het onderhoud en reparaties aan de woning en aan apparatuur in de woning, het onderzoeken van klachten en vragen van de huurder.
  Ook betreffende onze beheersactiviteiten beschikken wij over documentatie, zoals bijvoorbeeld een beheerlijst voor alle relevante gegevens die betrekking hebben op de woning, de verhuurder, zaakwaarnemer, enzovoort.

  TARIEVEN
  Eigen Haard werkt uitsluitend met een schriftelijke verhuur- en/of beheer opdracht waarin de werkwijze en het tarief duidelijk zijn omschreven.
  De tarieven en onze brochure kunt u telefonisch, per e-mail of per fax bij ons opvragen.

  BELASTING BIJ VERHUUR
  Sinds de invoering van de nieuwe belastingwetgeving per 1 januari 2001 valt een verhuurde woonruimte in "Box 3". Dat wil zeggen dat over de economische waarde van de woonruimte (waarde per 1 januari + waarde per 31 december daaropvolgend, gedeeld door twee) een belastingtarief moet worden betaald van 1,2% (30% belasting over 4% geacht rendement). Van de economische waarde mag de hypotheekschuld die daarop rust worden afgetrokken (schuldrest per 1 januari + schuldrest per 31 december daarop volgend, gedeeld door twee).

  Huurinkomsten zijn belastingvrij maar daar staat tegenover dat er geen kosten meer mogen worden afgetrokken, evenmin de hypotheekrente. Het criterium daarbij is dat de verhuurde woonruimte niet als hoofdverblijf van de verhuurder wordt aangemerkt.

  VOORBEELD
  De waarde van de woonruimte per 1 januari is € 300. **************************************************. **************************************************. ************************,-- hypotheekrente)

  Te betalen belasting in Box 3:
  Waarde: (€ 300. **************. ******************* 000,--
  Schuld: (€ 100.000,-- + € 95.000,--) : 2 = € 97.500,--
  € 207,500,-- x 4% = € 8.300,-- x 30% = € 2.490,--

  Huurinkomsten: € 23,000,--
  af: kosten: € 18,000,--
  € 5,000,-- netto (belastingvrij)

  UITZONDERINGEN:
  Degenen die belastingtechnisch worden aangemerkt als "tijdelijke" verhuurder. Te denken valt aan verhuurders die slechts voor korte tijd verhuren, (b. v. overwinteren) en waarbij de te verhuren woonruimte wel het hoofdverblijf van de verhuurder blijft. Bij de belastingdienst of uw belastingadviseur kunt u over dit onderwerp uitgebreidere informatie inwinnen.

  Denkt u bij verhuren ook even aan de volgende punten:
  • in uw hypotheekakte staat een "huurbeding", daarin staat dat u voor verhuur van de woning toestemming nodig heeft van de hypotheekbank.
  • sommige gemeenten of verenigingen van eigenaren (appartementen) kunnen bepaalde eisen stellen ten aanzien van verhuur.
  * Bovenstaande is informatief bedoeld en genoemde regelingen kunnen wijzigen, exacte informatie dient u in te winnen bij de daarvoor bestemde overheidsinstellingen. Aan het bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend.

  EEN HUIS HUREN, DE MOGELIJKHEDEN BIJ EIGEN HAARD
  Eigen Haard is gespecialiseerd in het verhuren van woningen en appartementen voor een bepaalde periode. Wij maken daarbij onderscheid tussen gestoffeerde en gemeubileerde woningen.

  VOOR WIE IS ONZE VERHUURSPECIALISATIE BESTEMD
  De woningen die wij verhuren zijn eigendom van mensen die, meestal tijdelijk, van werkomgeving veranderen, of om andere redenen tijdelijk willen verhuren. Het gaat vaak om eigenaren die werkzaam zijn bij multinationals, universiteiten, internationale scholen, internationale projecten, enzovoorts. Over het algemeen keert de verhuurder na een periode van afwezigheid weer terug naar zijn eigen woning.

  De huurders verkeren in omgekeerde richting vaak in dezelfde positie maar bestaan ook uit mensen die bijvoorbeeld een woning in aanbouw hebben en daardoor tijdelijk een onderkomen behoeven. De huurders die in aanmerking komen dienen in ieder geval met een aantoonbare reden voor een vastgestelde periode een woning nodig te hebben.

  WAT HOUDT "GESTOFFEERD" IN

  In een gestoffeerde woning bevindt zich:
  • vaste vloerbedekking, parket of laminaatvloeren, eventueel plavuizen
  • gordijnen of rolgordijnen, eventueel zonwering
  • utiliteitsverlichting
  • een keuken met over het algemeen: een koelkast, vaak een vaatwasser, een fornuis, een afzuigkap en een oven/magnetron
  • een wasmachine

  Het uitgangspunt is dat men zelf meubels, serviesgoed, pannen en linnengoed dient mee te brengen.

  WAT HOUDT "GEMEUBILEERD" IN

  Een gemeubileerde woning bevat minimaal:
  • vaste vloerbedekking
  • raamdecoratie
  • utiliteitsverlichting
  • een goed uitgeruste keuken met: een koelkast, vaak een vaatwasser, een fornuis, een afzuigkap, een oven/magnetron, serviesgoed, bestek, pannen, keukengarnituur en een mixer
  • een wasmachine, eventueel een droger
  • meubels zoals, een zithoek, een televisie, een eethoek, bedden, eventueel linnengoed, kasten, eventueel wat meer lampen

  Het uitgangspunt is dat men alleen zijn koffers behoeft uit te pakken om te kunnen wonen.

  DE HUURPERIODE
  De woningen worden voor minimaal één jaar verhuurd, vaak is een langere periode mogelijk.

  EEN HUURWONING ZOEKEN, HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK
  Eigen Haard beschikt over verschillende zoekmogelijkheden. Allereerst is er deze website met ons actuele woningaanbod, daarnaast is er aanbod te vinden op www. funda. nl, de site van de NVM. Als u onze beheerafdeling opbelt ( ************dat kunt U onze huurbrochure aanvragen per post, fax of e-mail.
  Voor het meest actuele aanbod kunt u het beste niet meer dan twee maanden voordat u wilt wonen starten met zoeken.

  DE BESTE KANS VAN SLAGEN
  U kunt zoeken op verschillende manieren: u zou enkele makelaars kunnen opbellen in de omgeving van waar u wilt wonen, of afreizen naar het gebied van u keuze en hopen ter plaatse iets te vinden, websits uitkammen, lukraak folders aanvragen enz. . Erg onoverzichtelijk en onzeker allemaal.

  Het allerbeste dat u kunt doen is Eigen Haard inschakelen! Als u ons inschakelt om voor u en met u te zoeken dan bestrijkt u direct onze gehele regio. Voordat u naar ons toe komt zetten wij een route in elkaar om als u over komt, direct een aantal woningen te bezichtigen die aan uw wensen tegemoet komen. Het enige dat u vooraf hoeft te doen is aan Eigen Haard kenbaar maken wat u expliciet zoekt, in welke omgeving en per wanneer.

  WAT MAG U VAN EIGEN HAARD VERWACHTEN
  Bij uw zoekopdracht selecteert Eigen Haard de woningen die het meest aan uw wensen tegemoet komen. Behalve om de indeling van de woning gaat het daarbij bijvoorbeeld ook om: de door U gewenste huurperiode, de meest ideale regio in verband met uw werk, de scholen voor de kinderen, schoolbussen of openbaar vervoer, uitvalswegen, Schiphol, recreatie, enzovoorts.

  Wij nemen u mee naar de beschikbare woningen en adviseren u over de woonomgeving en over de redelijkheid van de gevraagde huurprijs. Wij onderhandelen na overleg met U over de huurprijs en de faciliteiten van de door u gekozen woning. Punten van onderhandeling kunnen bijvoorbeeld zijn: is de woning voldoende gemeubileerd, is de woning schoon, de kwaliteit van de aanwezige apparatuur, worden desgewenst huisdieren toegelaten, enz. Samen met u bepalen wij de meest ideale woonomgeving.
  Verder zijn wij u behulpzaam met het aanvragen/regelen van bij voorbeeld: telefoon, energie, kabel TV, bewoners belasting (OZB). Ook met vragen over onderhoud en reparaties kunt U bij ons terecht.

  WAT KOSTEN DE DIENSTEN VAN EIGEN HAARD
  Als u exclusief via Eigen Haard op zoek gaat naar een geschikte woonruimte dan bereken wij u als u geslaagt bent een percentage van de jaarhuur, eventueel vermeerderd met de servicekosten over een jaar (alleen bij een appartement). Neemt U gerust contact met ons op voor onze tarieven. In sommige gevallen vergoedt uw werkgever u onze kosten. Wij nemen U voor een luttel bedrag veel tijdrovend gedoe uit handen.
  UW PERSOONLIJKE GEGEVENS ZIJN VAN BELANG
  Het is voor ons van belang om kennis te hebben van: het aantal personen waarmee u wilt huren en de samenstelling (aantal volwassenen, aantal kinderen), brengt u huisdieren mee, de reden van uw verblijf in Nederland en/of uw werkgever. Zoekt u een woonhuis of een appartement, gestoffeerd of gemeubileerd, heeft u parkeerruimte nodig.

  WAT WORDT ER VAN EEN HUURDER VERWACHT
  Van een huurder en de zijnen wordt verwacht dat hij de huur op tijd betaalt, woning netjes bewoont en na de huurperiode schoon en onbeschadigd achterlaat. Bij aanvang van de huur heeft er een incheck plaats. Alvorens de sleutel te overhandigen wordt samen met u bekeken of de woning compleet is en aan de vooraf gemaakte afspraken voldoet. Na afloop van de huurperiode heeft een uitcheck plaats. Voor het accepteren van de sleutels, wordt samen met u in de woning bekeken of u deze correct oplevert. Er wordt onder andere gewerkt met inventarislijsten die vooraf en na afloop van de huur met u worden doorgenomen.

  DE OPZEG TERMIJN
  Als u de huurovereenkomst afloop dan dient u twee maanden van te voren de huur schriftelijk op te zeggen. De verhuurder heeft dan het recht om zo nodig, na overleg met u, met nieuwe gegadigden de woning te bezichtigen.

  Meer informatie

  What's Next

  What’s Next Real Estate is hét makelaarskantoor in de regio Leiden en omstreken, gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Of het nu gaat om kopen of verkopen van een woning of het huren/verhuren ervan, wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

  Onze makelaar Lisette van der Mark heeft meer dan 25 jaar ervaring in het makelaars vak. Zij beschikt over uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in onder andere de regio’s Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp en de Bollenstreek. Dus zoekt u een makelaarskantoor in een van deze regio’s, dan is What’s Next een serieuze en betrouwbare keuze.

  Onze drive en dagelijkse inzet voor de belangen van onze particuliere-en zakelijke opdrachtgevers, maken het verschil. Komt u gerust langs of maak een afspraak om kennis te maken. U bent welkom op ons kantoor op de Oude Singel 4b in Leiden.

  Wij leggen u graag uit hoe wij werken en wat onze full-service dienstverlening inhoudt.

  Meer informatie

  Rotsvast Leiden

  Makelaarskantoor Rotsvast Leiden is een verhuurmakelaar met een actueel aanbod van 5 huurwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hooglandse Kerksteeg 11, Leiden.

  Ben je op zoek naar een huurwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rotsvast Leiden of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  KamerRaad

  KamerRaad Housing Agency is dé huurspecialist in Leiden. Al meer dan 30 jaar bemiddelen wij bij de huur en verhuur van de meest uiteenlopende woonruimte. Voor elke woonwens hebben wij een passende oplossing door ons ruime aanbod van huurwoningen. Wij luisteren naar uw wensen en bieden de woning aan die het beste bij u past. Met ons ruime aanbod weet u zeker dat u de juiste woning huurt in de regio Leiden.

  Wilt u woonruimte verhuren? KamerRaad Housing Agency neemt u alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor de optimale conditie van uw woning en selecteren geschikte huurders. Voordat wij een huurwoning in ons woningaanbod opnemen, komen wij eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en de woning te bekijken. Met onze persoonlijk aanpak bent u verzekerd van een optimale verhuur. Wij verzorgen de fotografie, de bezichtigingen, de huurcontracten en de overige administratieve werkzaamheden.

  Verhuurt u een woning via KamerRaad Housing Agency dan kunnen wij ook het beheer uit handen nemen. Zo blijft uw woning in de beste staat en heeft u geen omkijken naar zaken als onderhoud, huurbetalingen en onverhoopte ongemakken met huurders.

  Bent u op zoek naar een huurwoning of wilt u een woonruimte verhuren? Kom dan langs voor een kennismaking op ons kantoor aan de Steenstraat 35 in Leiden of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

  Meer informatie

  Hogeland verhuurderservice

  Welkom op de website van Hogeland Verhuurderservice.

  Wanneer je op zoek bent naar een woning kijk dan gerust even rond in ons aanbod.

  Onze website biedt ook de mogelijkheid om per e-mail op de hoogte gehouden te worden wanneer er een nieuwe woning op de markt komt. Om hier aan mee te doen hoef je alleen even je e-mail adres rechts onder het kopje "Nieuw in de verhuur" in te vullen. Wanneer je geen prijs meer stelt op deze e-mails kun je je daar ook weer uitschrijven.

  Wanneer je meer informatie wilt hebben neem dan even contact met ons op.

  Meer informatie

  NederWoon Verhuurmakelaars Utrecht

  Makelaar - Verhuurmakelaar Utrecht: NederWoon

  Als je op zoek bent naar woonruimte, maak dan gebruik van de snelheid van NederWoon verhuurmakelaars in Utrecht. Wij verhuren namens particuliere en institutionele beleggers, makelaars en vastgoedbeheerders woonruimte in heel Nederland. De afgelopen jaren hebben wij vele duizenden bemiddelingen gerealiseerd.

  Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod in elke prijsklasse. Van kamer tot appartement, van eengezinswoning tot woonboerderij, wij vinden snel de (gemeubileerde) woonruimte die aan je wensen voldoet.

  De voordelen op een rijtje:
  • geen wachtlijsten
  • onbeperkt bezichtigen
  • groot aanbod
  • betrouwbaar
  • snel resultaat
  • online inschrijven
  • actueel woonruimte aanbod bekijken
  • nieuw woonruimte aanbod per e-mail
  • bezichtigingen plannen
  • altijd bereikbaar

  Meer informatie

  123Wonen Leiden

  Vanuit inmiddels 25 vestigingen bemiddelen wij bij de huur en verhuur van woningen. Voor zowel beleggers als woningcorporaties maar ook voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Door onze landelijke dekking kan 123Wonen u van dienst zijn bij het huren of verhuren van een of meerdere woningen in geheel Nederland.

  Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van woningen als verhuur van woningen voor onbepaalde tijd. U kunt kiezen voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Als verhuurder van een woning krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend middels een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en een identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Voor huurders is het belangrijk dat wij hun begeleiden bij het vinden van hun droomwoning. Neem gerust vrijblijvendcontact op met onze vestiging.

  Meer informatie

  Forest Real Estate

  Forest Real Estate is een professionele vastgoedspecialist gevestigd in Leiden. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van kamers, appartementen en woningen in de regio Leiden en al jaren actief in de markt. Forest Real Estate staat voor persoonlijke service en een professionele aanpak waarbij de belangen van onze klanten centraal staan.

  Meer informatie

  InLeidenHuren.nl

  Jij kunt bij ons terecht voor een groot aantal kamers, studio's en appartementen in en rondom het centrum van Leiden.

  De lijntjes zijn kort en het contact is laagdrempelig. Wij helpen je graag bij het vinden van de woning die je zoekt.

  Wij werken aan de hand van het 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt' principe. Dat betekent geen ingewikkelde puntensystemen of selectie op basis van het hoogste inkomen

  Meer informatie over hoe wij werken, kun je vinden op https://www. inleidenhuren. nl/onze-services

  Meer informatie

Bent u van plan uw woning in Leiden te verhuren? Schrijf u dan gratis in op Pararius en bereik meer dan 1,1 miljoen woningzoekenden en expats per maand.

Uw woning in Leiden te huur op Pararius
Pararius is de specialist op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Leiden. Als u van plan bent uw huis in Leiden direct te huur te zetten, kijk dan op deze pagina: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 bezoekers per maand. Tevens is de website van Pararius zestalig waardoor zij ook specialist zijn op het gebied van expatverhuur. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Schrijf u nu in via deze pagina en verhuur uw woning in Leiden: huis verhuren.

Woning verhuren in Leiden, strenge selectie!
Op deze pagina vindt u alle makelaarskantoren die zijn aangesloten bij Pararius voor het verhuren van huizen en appartementen in Leiden. Elke makelaar in Leiden die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een woning. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij ongeveer 300 woningen in de verhuur in Leiden. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Leiden.

Verhuren aan expats in Leiden
Het verhuren van een woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website die beschikbaar is in zes verschillende talen. Daarnaast hebben de meeste makelaars in Leiden ervaring met het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Leiden.

Zet uw woning te huur in Leiden
Als u interesse heeft om uw huis te verhuren in Leiden, dan doet u dit natuurlijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar in Leiden en zij nemen dan contact op met u over het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning te huur op Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad