Eigen Haard

Oegstgeest

Woningverhuur en woningverkoop in Oegstgeest en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

EEN HUIS VERHUREN
Eigen Haard heeft jarenlange ervaring in het verhuren en beheren van woonhuizen en appartementen. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de verhuur van woningen voor een kortere periode, meestal vanaf één jaar.

WAAROM EIGEN HAARD?
Uw huis is een kostbaar bezit, zowel economisch als emotioneel. U staat dat niet zomaar af aan iedereen, daar moet een goede huurder in komen, iemand die het huis waardeert en er goed voor zorgt. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . maar waar vind u die? In de krant? Op internet? Op het prikbord? Misschien wel, maar dan loopt u wel grote risico's. Beter kunt u Eigen Haard inschakelen, want Eigen Haard is niet zomaar een makelaarskantoor, Eigen Haard is verhuurspecialist; met de know-how van alles wat met verhuur te maken heeft en met de voor u zo noodzakelijke contacten in de internationale verhuurwereld.

Ons boekje Rental Accommodation, waarin het aanbod van huurwoningen staat, gaat met de maandelijkse mailing naar ruim 200internationale instellingen en bedrijven. Veel van onze huurders komen via deze bedrijven, omdat die uit ervaring weten dat het verhuurteam van Eigen Haard uit specialisten bestaat.
Onze goede contacten met de bedrijven zorgen ervoor, dat wij ook de achtergrond en positie van de kandidaat huurder kennen.

Natuurlijk blijft u de baas, u bent degene die uiteindelijk de beslissing neemt, of de kandidaat voor u acceptabel is. Wij adviseren u en geven u de informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. DAAROM EIGEN HAARD!

VERHUUR/BEHEER WAT IS HET VERSCHIL?

VERHUUR
Als u ons kenbaar maakt te willen verhuren dan maken wij met u een afspraak voor een VERHUURINFO gesprek. Dat wil zeggen dat wij dan kosteloos en vrijblijvend naar de te verhuren woning toe komen. Wij bespreken alles met u dat met het verhuren van de woning te maken heeft. U krijgt daarbij uitgebreide documentatie, tips en adviezen voor een zo groot mogelijke kans van slagen. Bovendien adviseren wij u omtrent de in de huidige huurmarkt te verwachten huuropbrengst.
Na uw schriftelijke verhuuropdracht gaan wij als volgt te werk;
• uw woning wordt aangemeld bij het landelijk computercentrum van de NVM
• wij verzorgen desgewenst de internetplaatsing via onze eigen website en de site van de NVM "www. funda. nl"
• uw woning wordt in onze huur brochure geplaatst die verspreid wordt onder al onze relaties
• ons verhuurteam gaat actief op zoek naar de geschikte huurder, wij hebben vele inter- /nationale relaties
• wij adviseren u exclusief en voeren in overleg met u de onderhandelingen als zich kandidaat huurders aandienen
• wij maken het huurcontract en begeleiden de ondertekening
• wij verzorgen de inspectie van de woning zowel aan het begin als aan het eind van de huurperiode
• wij zorgen voor overschrijving van energie, water en dergelijke

BEHEER
Als u via Eigen Haard verhuurt dan kunt u ook gebruik maken van onze beheerservice. Beheer van een woning bevat twee kanten, het financiële beheer en het technische beheer.
Het financiële beheer houdt onder andere in; de verzorging van de huurincasso, de betalingen van b. v. Gemeentelijke heffingen, het regelen van schadeclaims bij verzekeringszaken, de huurprijswijzigingen, het doorzenden van de post.

Het technische beheer houdt onder andere in; het regelen van het onderhoud en reparaties aan de woning en aan apparatuur in de woning, het onderzoeken van klachten en vragen van de huurder.
Ook betreffende onze beheersactiviteiten beschikken wij over documentatie, zoals bijvoorbeeld een beheerlijst voor alle relevante gegevens die betrekking hebben op de woning, de verhuurder, zaakwaarnemer, enzovoort.

TARIEVEN
Eigen Haard werkt uitsluitend met een schriftelijke verhuur- en/of beheer opdracht waarin de werkwijze en het tarief duidelijk zijn omschreven.
De tarieven en onze brochure kunt u telefonisch, per e-mail of per fax bij ons opvragen.

Wie zijn wij?

Dirk Jan Lancel

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Kroeskarperlaan 7

€ 785.000 k.k.

Sterreschans 429

€ 1.495 per maand

Korevaarstraat 51 A

€ 1.750 per maand

Bijdorpstraat 34

€ 325.000 k.k.

Reigerslaan 40

€ 1.050.000 k.k.

Vendelstraat 3

€ 550.000 k.k.

Gerrit Rietveldlaan 72

€ 550.000 k.k.

Onze vestiging