KamerRaad

Leiden

Woningverhuur in Leiden en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

KamerRaad Housing Agency is dé huurspecialist in Leiden. Al meer dan 30 jaar bemiddelen wij bij de huur en verhuur van de meest uiteenlopende woonruimte. Voor elke woonwens hebben wij een passende oplossing door ons ruime aanbod van huurwoningen. Wij luisteren naar uw wensen en bieden de woning aan die het beste bij u past. Met ons ruime aanbod weet u zeker dat u de juiste woning huurt in de regio Leiden.

Wilt u woonruimte verhuren? KamerRaad Housing Agency neemt u alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor de optimale conditie van uw woning en selecteren geschikte huurders. Voordat wij een huurwoning in ons woningaanbod opnemen, komen wij eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en de woning te bekijken. Met onze persoonlijk aanpak bent u verzekerd van een optimale verhuur. Wij verzorgen de fotografie, de bezichtigingen, de huurcontracten en de overige administratieve werkzaamheden.

Verhuurt u een woning via KamerRaad Housing Agency dan kunnen wij ook het beheer uit handen nemen. Zo blijft uw woning in de beste staat en heeft u geen omkijken naar zaken als onderhoud, huurbetalingen en onverhoopte ongemakken met huurders.

Bent u op zoek naar een huurwoning of wilt u een woonruimte verhuren? Kom dan langs voor een kennismaking op ons kantoor aan de Steenstraat 35 in Leiden of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Onze nieuwste woningen

Dullebakkersteeg

€ 1.050 per maand

Haarlemmerstraat

€ 1.095 per maand

Debussystraat

€ 1.100 per maand

Onze vestiging