Pararius Huurwoningen

Graal Makelaardij, woningverhuur en woningverkoop in Leiden en omgeving

Rapenburg 4, 2311 EV Leiden

Toon alle huurwoningen aangeboden door Graal Makelaardij

Toon alle koopwoningen aangeboden door Graal Makelaardij

Over ons

Graal Makelaardij… dé specialist in het hogere segment!

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de makelaardij. Om wat te noemen: de bescherming van de titel ‘makelaar’ is opgeheven, de tarieven zijn vrijgegeven, Funda is opengesteld voor niet-NVM leden en de ‘doe-het-zelf’ formule heeft zijn intrede gedaan. Kortom, er valt wat te kiezen voor de consument, en zo hoort dat ook!

Graal Makelaardij heeft zich vanaf haar begin in 2003 gericht op de verkoop van woningen in het hogere segment. Liever dan kwantiteit richten wij op ons kwaliteit; en liever dan generalist zijn wij de specialist, . . . in het hogere segment.

Deze specialisatie heeft vele voordelen voor ú. Wij kennen 'onze' markt als geen ander. Vrijwel dagelijks zien en spreken wij kopers en verkopers in dit marktsegment. Wij luisteren naar hun wensen en eisen en zijn daardoor als geen ander in staat om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. En dat is al eeuwen lang de rol van de makelaar !

Wat is "het hogere segment"?

Graal Makelaardij heeft al enkele jaren achtereen de hoogste gemiddelde verkoopprijs van de Leidse regio. De gemiddelde verkoopprijs van alle (door NVM makelaars) verkochte woningen in 2010 was € 247.500,- (bron NVM statistieken). De gemiddelde verkoopprijs van Graal Makelaardij was € 690.000,- (bron NVM statistieken). De meeste woningen in onze portefeuille hebben vraagprijzen vanaf ca. € 300.000,-.

Dát maakt ons dé specialist in het hogere segment.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Camilla Kerkhof
  Camilla Kerkhof
  Assistent makelaar
 • Colinda Nijgh
  Colinda Nijgh
  Office manager
 • Wim Graal
  Wim Graal
  Makelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Graal Makelaardij