Graal Makelaardij

Leiden

Woningverhuur en woningverkoop in Leiden en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Ons specialisme

Wij houden van Leiden, de bollenstreek en ’t Groene Hart. Het is een van de mooiste gebieden van ons land. De monumentale gebouwen, de indrukwekkende geschiedenis, de levendige wijken, de zee zo dichtbij, de vele rivieren en meren; we koesteren het. Als mens. Als makelaars. Wij kennen de unieke locaties en de betere huizen in deze bevoorrechte én dichtbevolkte regio als geen ander. Het is niet toevallig ons specialisme.

Onze passie

Wij houden van dingen die kloppen: goed licht, bijzondere architectuur, duurzame techniek, een mooi uitzicht en authentieke details. Dat hebben we vaak met onze opdrachtgevers gemeen en zien we terug in onze regio. Al sinds 2013 helpen we mensen die de verkoop van hun huis aan ons toevertrouwen. Of we begeleiden hen in hun zoektocht naar dat ene passende huis in die nog steeds overspannen markt. Dat is ons vak. En tegelijkertijd onze passie. Zie Graal Makelaardij als een bijzondere speciaalzaak, waar je toewijding vindt, kennis en kwaliteit.

Onze ambitie

Wij houden van resultaten. We scoren de juiste vraag/aanbod match gebaseerd op grondige big data analyses en slimme inzet van online marketing en social media. Onze persoonlijke betrokkenheid vinden we overigens minstens zo belangrijk. Net zoals het contact met de mensen voor wie we werken. Opdrachtgevers mogen rekenen op een intensieve begeleiding en eerlijk advies in iedere fase van het aan- en verkoopproces. Ons uitgebreide netwerk, ons lidmaatschap van de NVM en Baerz & Co helpen ons daarbij.

Wie zijn wij?

Wim Graal

Makelaar

Colinda Nijgh

Office manager

Michiel de Jong

Kandidaat-makelaar

Onze nieuwste woningen

Rijnzichtweg 3

€ 695.000 k.k.

Eli Heimanshof 7

€ 549.000 k.k.

Frans Halslaan 241

€ 1.375 per maand

Laan van Alkemade 56

€ 950.000 k.k.

Bachstraat 167

€ 1.400 per maand

Prinses Beatrixlaan 61

€ 550.000 k.k.

Johan Evertsenlaan 4

€ 500.000 k.k.

Jan van Houtkade 11

€ 840.000 k.k.

Louise de Colignylaan 3

€ 1.495.000 k.k.

Onze vestiging