Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Zaandam

13 resultaten

  Saen Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Saen Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zuideinde 51, Koog aan de Zaan.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Saen Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hoekstra & van Eck Zaandam

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Alkmaar
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 061 3 18 43 41. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Simone Dijkman Makelaardij

  Makelaarskantoor Simone Dijkman Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Paradijsvogel 9, Westzaan.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Simone Dijkman Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Prins van Wijngaarden

  Uw plek voor verhuur van uw woning!

  'Bij Makelaardij Prins van Wijngaarden komt u thuis! ''

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

  Makelaardij Van der Linden Amsterdam

  Makelaarskantoor Makelaardij Van der Linden Amsterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 58 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bos en Lommerplein 309, Amsterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Van der Linden Amsterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kocken Makelaars

  Kocken Makelaars, makelaars die transacties omzetten in relaties!

  PROFIEL
  Welkom thuis! ­ Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de regio ­­Purmerend­­ en ­Amsterdam, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaars beseft dat als geen ander en adviseren daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek. U als opdrachtgever bepaalt uiteindelijk het perspectief van waaruit wij u adviseren. ­Wij maken ons sterk voor uw onroerend goed en zijn graag actief voor u bezig. ­Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn.

  PERSOONLIJK
  Vanzelfsprekend geven wij u up-to-date informatie en advies bij al uw vragen aangaande de facetten van ­onroerend goed. Bemiddelen betekent bij ons persoonlijk adviseren. Dit begint met goed naar de behoeften en wensen van de klant te luisteren en daarvoor nemen wij graag de tijd. Nadat wij ons hebben ingeleefd in de wensen, plannen en mogelijkheden van onze klant, voegen wij onze expertise aan de bevindingen toe in een op maat gemaakt marketingplan. ­

  RUIM 85 JAAR KENNIS & ERVARING
  Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full-service makelaarskantoor. In 1932 opgericht is de zaak opgericht door Walther Kocken (1898) en in 1946 kwam zoon Wim (1925) in de zaak. Purmerend werd een overloopgemeente van Amsterdam en er werden veel huizen gekocht, ook in de omringende gemeenten. Daar had Wim profijt van. Naast makelaar werd hij projectontwikkelaar en hij deed zaken vanuit zijn huis in de Zuidoostbeemster. De zaken breidden zich verder uit. Hij bouwde een goede naam op en Makelaarskantoor Kocken werd een begrip in Purmerend en in Noord-Holland. De klantenkring nam toe en om centraler te zitten verhuisde hij in 1975 het kantoor naar Plantsoengracht 1, waar het kantoor nu nog steeds is gevestigd. Zoon Walther (1955) gaf al jong aan dat hij in de voetsporen van Wim wilde treden, maar net als zijn vader deed hij eerst ervaring op buiten het familiebedrijf. Van 1977 tot 1980 werkte hij op een groot assurantiekantoor in Amsterdam. Toen Wim in 1980 aan hem vroeg of hij bij hem kwam werken, wilde hij dat wel als de afdeling assurantiën geautomatiseerd kon worden want er waren andere tijden aangebroken. Wim ging akkoord en in datzelfde jaar werd een volledige automatisering opgezet. De onderneming was daarmee de markt ver vooruit. Wim trok zich in 1990 uit de zaak terug en Walther nam het roer over. De derde generatie trad aan. Wel volgde Wim aan de zijlijn de ontwikkelingen van het bedrijf. Tot 2000 bleef Walther actief in de assurantiën; hij verkocht die portefeuille aan Nationale Nederlanden. Hij is nu uitsluitend makelaar. Wim jr. (1985) wilde ook makelaar worden. Net als zijn vader Walther en opa ging Wim jr. na zijn opleiding elders ervaring opdoen. Eerst stage van één jaar bij Van der Borden Makelaardij in Alkmaar en vervolgens werkte hij zes en een half jaar bij Heule Makelaars in Amsterdam, waar hij veel ervaring opdeed. In die periode oriënteerde hij zich op de woningmarkt in Amsterdam. In november 2011 belde hij zijn vader dat hij graag in het familiebedrijf wilde werken. De vierde generatie trad aan in januari 2012. Vanuit ons kantoor in Purmerend bedienen wij nu ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al meer dan 85 jaar bestaan is het bewijs van continuïteit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

  FULLSERVICE MAKELAAR
  Kocken Makelaars houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de ­­aankoop en verkoop ­­­en de­­ aanhuur en verhuur­ van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over ­­­­projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingen. ­ ­Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de­ verkoop en aankoop­­ van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden. Daar wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, zijn wij u - in overleg - graag ook van dienst tijdens de avonduren en op zaterdagen voor zowel bezichtigingen als bij u thuis voor een persoonlijk gesprek.


  Wie meer wil weten over de actieve en onderscheidende dienstverlening van Kocken Makelaars, is van harte welkom op de Plantsoengracht 1 in Purmerend. ­ Oordeelt u zelf en kom eens langs, wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.


  Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en maken daarnaast deel uit van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA).


  Bij Kocken Makelaars zeggen we:­­­ wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!
  Lid van:­ ­ ­ ­ ­ ­NVM, MVA, NWWI, TaxateursUnie en VastgoedCert

  Diensten:­ ­ ­ ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Beleggingen en Aan- en Verhuur

  Aanbod: ­ ­ ­ ­­Woningen, Appartementen, Bedrijfspanden, Landelijke vastgoed en Beleggingen

  Specialisme: ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Verhuur en Beleggingen
  Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek, dan ervaart u meteen het verschil in onze werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Een afspraak is zo gemaakt!


  Wij zijn 24 uur per dag online bereikbaar via onze website­­ www. kocken. nl (contactformulier) ­of per mail: info@kocken. nl. ­U kunt ons ook dagelijks bellen tussen 08.00 uur en 20.00.

  OPENINGSTIJDEN KANTOOR

  Maandag t/m vrijdag: 08.15 uur tot 17.30 uur.
  Zaterdag kan op afspraak.
  Afspraken buiten kantoortijden zijn altijd bespreekbaar.

  Meer informatie

  Homecrew

  Homecrew verhuren € 350 all-in, verkopen € 750 all-in, geen commissie, geen extra kosten! Bekijk onze revies op YouTube of Funda accounts.

  Bij Homecrew als internetmakelaardij verzogen eigenaren zelf de bezichtigingen. Jij kent je huis als geen ander en kan goede tips geven over de buurt. Ondertussen richten we ons volledig op de markt, die altijd in beweging is en per gemeente anders werkt.

  Meer informatie

  LDB Makelaardij

  Uw makelaar om uw huis te verkopen of aan te kopen

  LDB Makelaardij is een modern full service makelaarskantoor in hartje Amsterdam, dat goed weet in te spelen op de snel veranderende woningmarkt.

  Voor professionele, persoonlijke bemiddeling en deskundig advies bij de aan- en verkoop van uw onroerend goed bent u bij ons op het juiste adres.

  Wij zijn aangesloten bij de VBO makelaar brancheorganisaties. VBO staat voor:

  kwaliteit en integriteit

  is deskundig en kent de lokale markt als geen ander

  is een betrokken makelaar die net dat metertje extra voor klanten loopt

  is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser

  heeft een hoge servicegraad

  is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten

  staat op vele woningsites waaronder VBO. nl en Funda. nl

  kan bijvoorbeeld ook een plan voor energiebesparing opstellen

  full service of deeldiensten: aan u de keuze.

  Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om hun deskundigheid te vergroten.

  Door onze toegang tot het VBO netwerk hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de VBO erecode en vinden wij het fantastisch om aan uw droom mee te mogen werken.

  Neem contact op

  Meer informatie

  Home of Orange

  Het team van Home of Orange verhuurt en beheert woningen voor verhuurders en vindt de ideale huurwoning voor huurders. Wij zijn geen verkoopmakelaar die verhuur ‘erbij doet’. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woonruimtes en dan met name binnen de expat markt.
  We zijn een full-service verhuurmakelaar met jarenlange ervaring in de regio Amsterdam e. o. En hebben daardoor uitgebreide kennis van de regionale huurmarkt én een groot netwerk. Bij ons draait alles om service en persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. En daar worden wij weer blij van!
  Of u nu verhuurder bent of huurder. Of alleen eenmalig een losse dienst bij ons afneemt. Wij zetten altijd dat extra stapje. Zo lang u maar tevreden bent.

  Benieuwd wat klanten van ons vinden? Klanten beoordelen ons op Google met 4,9 uit maximaal 5 sterren. En daar zijn we best een beetje trots op. Door onze persoonlijke werkwijze voelen onze klanten eigenlijk eerder als familie. En zo behandelen wij ze ook.

  Wij bieden niet alleen de beste service tegen gunstige tarieven. We doen dat ook met een glimlach en altijd in het belang van onze klant. Wat uw wensen ook zijn; een woning huren, uw woning(en) verhuren of het beheer van uw woning(en) uit handen geven, wij regelen het voor u! En dat doen we op een persoonlijke, professionele, transparante en vooral servicegerichte manier waarbij klanttevredenheid voorop staat.
  Bij Home of Orange sluiten we met onze klanten dan ook geen ingewikkelde overeenkomsten af, maar leesbare en heldere teksten wat wij van elkaar mogen verwachten. Gewoon duidelijk en transparant. En bent u toch niet tevreden? Dan lossen we het op.

  Meer informatie

  Hamilton Vastgoed

  De huizenmarkt is een dynamische markt met een groot emotioneel aspect. Koopt of verkoopt u een huis, dan spelen verschillende factoren mee: de huidige woningmarkt, regels en wetten, maar ook uw gevoel en uw wensen. Een woning is uw thuis. En dat begrijpen we als geen ander bij Hamilton.

  Hamilton heeft een landelijk netwerk én we geloven in persoonlijk contact. Bij Hamilton gaat dat prima samen. Door samen met ons netwerk van makelaars – die er exact zo over denken – in de huizenmarkt te duiken, hebben we een groot bereik. Daar profiteert u van als u uw huis wilt verkopen of een nieuw huis wilt aanschaffen. Door de landelijke dekking bent u als een van de eerste op de hoogte. De huidige markt vraagt volgens Hamilton om deze verregaande samenwerking tussen makelaarskantoren voor een optimaal effect.

  En dat doen we allemaal met uw eigen contactpersoon. Iemand die u kent, die uw wensen kent en snapt. En dat werkt een stuk prettiger. Het maakt een toch spannende periode van het kopen van een huis een stuk aangenamer. Want we beseffen als geen ander – ook al is het voor ons gesneden koek – dat de aanschaf van een huis een groot moment is.

  Als u ons inschakelt voor de aankoop of verkoop van uw woning dan profiteert u van ons netwerk. Wij nemen het hele traject op ons, op de achtergrond werkt ons netwerk mee. Dat merkt u niet, maar u profiteert er wel van. Want we weten wat er speelt.

  Met andere woorden, wij geloven in betrokkenheid van begin tot eind. Door succesvolle samenwerkingen is er veel meer mogelijk. Door een brede aanpak en een groot netwerk slaagt bij ons iedereen op de huizenmarkt.

  Meer informatie

  VLIEG Zaandam

  3 diensten, 1 team

  Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen.

  Teamwork, daar draait het om bij VLIEG. Met 10 vestigingen, verspreid over Noord-Holland en Flevoland, zet ons team zich dagelijks volop in voor particulier en bedrijf.

  Onze kracht: deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Kom ook eens kennismaken!

  VLIEG Makelaars vindt u in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam.

  Graag verwijzen wij u naar onze website WWW. VLIEG. NL

  VLIEG Makelaars Zaandam is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van woningen in de gehele Zaanstreek. Onze NVM makelaars behartigen uw belangen op een persoonlijke en professionele manier. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Zaandam, naast de Bullekerk.

  Meer informatie

  Brudetvastgoed

  Makelaarskantoor Brudetvastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Mauvestraat 198, Zaandam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Brudetvastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Zaandam