Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Zaandam

12 resultaten

  Saen Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Saen Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 19 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zuideinde 51, Koog aan de Zaan.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Saen Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hoekstra & van Eck Zaandam

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Alkmaar
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 061 3 18 43 41. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Makelaardij Van der Linden Amsterdam

  Makelaarskantoor Makelaardij Van der Linden Amsterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 72 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bos en Lommerplein 309, Amsterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Van der Linden Amsterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 111 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  VLIEG Zaandam

  3 diensten, 1 team

  Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen.

  Teamwork, daar draait het om bij VLIEG. Met 10 vestigingen, verspreid over Noord-Holland en Flevoland, zet ons team zich dagelijks volop in voor particulier en bedrijf.

  Onze kracht: deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Kom ook eens kennismaken!

  VLIEG Makelaars vindt u in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam.

  Graag verwijzen wij u naar onze website WWW. VLIEG. NL

  VLIEG Makelaars Zaandam is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van woningen in de gehele Zaanstreek. Onze NVM makelaars behartigen uw belangen op een persoonlijke en professionele manier. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Zaandam, naast de Bullekerk.

  Meer informatie

  Makelaardij Prins van Wijngaarden

  Uw plek voor verhuur van uw woning!

  'Bij Makelaardij Prins van Wijngaarden komt u thuis! ''

  Meer informatie

  LDB Makelaardij

  Uw makelaar om uw huis te verkopen of aan te kopen

  LDB Makelaardij is een modern full service makelaarskantoor in hartje Amsterdam, dat goed weet in te spelen op de snel veranderende woningmarkt.

  Voor professionele, persoonlijke bemiddeling en deskundig advies bij de aan- en verkoop van uw onroerend goed bent u bij ons op het juiste adres.

  Wij zijn aangesloten bij de VBO makelaar brancheorganisaties. VBO staat voor:

  kwaliteit en integriteit

  is deskundig en kent de lokale markt als geen ander

  is een betrokken makelaar die net dat metertje extra voor klanten loopt

  is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser

  heeft een hoge servicegraad

  is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten

  staat op vele woningsites waaronder VBO. nl en Funda. nl

  kan bijvoorbeeld ook een plan voor energiebesparing opstellen

  full service of deeldiensten: aan u de keuze.

  Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om hun deskundigheid te vergroten.

  Door onze toegang tot het VBO netwerk hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de VBO erecode en vinden wij het fantastisch om aan uw droom mee te mogen werken.

  Neem contact op

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

  Makelaarsgroep Ameo - Amsterdam West & Centrum

  Zoekt u een woning in Amsterdam en omgeving, of juist een koper of huurder voor uw woning? In al deze gevallen heeft u een makelaar nodig die de lokale huizenmarkt door en door kent én het beste resultaat voor u uit de onderhandelingen haalt.

  Bij Makelaarsgroep AMEO, makelaar voor Amsterdam en omstreken, bent u daarvoor aan het juiste adres. Met vestigingen in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Centrum en Diemen kennen wij de woningmarkt tot op de buurt nauwkeurig. Die expertise op buurtniveau is volgens ons onmisbaar om de marktwaarde van een woning nauwkeurig te kunnen bepalen. AMEO heeft meer dan 15 jaar ervaring met de aankoop, verkoop en taxatie van vastgoed. Inmiddels werken er bij ons acht gecertificeerde Registermakelaars-taxateurs (RMT), van wie er drie beschikken over een certificering voor bedrijfsonroerend goed (B. O. G. ). Een overzicht van al onze medewerkers vindt u hier.

  Consultancy

  Naast het reguliere makelaarswerk is AMEO als consultant actief op specialistische vastgoedgebieden als fiscale taxaties, huurprijsherzieningen van winkelruimten, WOZ-taxaties en lokale Amsterdamse aspecten zoals splitsingen, samenvoegingen van woningen, erfpacht en canonvergoedingen. Wij brengen graag helderheid in dit soort complexe onderwerpen. Vooraf krijgt u van ons altijd een volledig, onderbouwd en realistisch beeld van de opdracht en de wijze waarop wij dat kunnen uitvoeren.

  Uitstekend resultaat

  Wij verrichten al onze werkzaamheden op basis van een passende en goed onderbouwde offerte. Hierbij kan sprake zijn van een reguliere courtage, uurtarief of een vaste prijsafspraak. Vaak is dit ook op basis van ‘no cure, no pay’. Een goede samenwerking én een uitstekend resultaat voor de klant staan bij ons voorop, of het nu gaat om aankoop of erfpachtherziening. Wij proberen te allen tijde uw belang zo goed mogelijk te behartigen, zodat u als opdrachtgever meer dan tevreden bent met Makelaarsgroep AMEO als uw adviseur.

  U bent van harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend vastgoedadvies; ook komen we graag bij u thuis om de verkoop van uw woning te bespreken.

  Meer informatie

  Simone Dijkman Makelaardij

  Makelaarskantoor Simone Dijkman Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Paradijsvogel 9, Westzaan.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Simone Dijkman Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Huispromotie.nl

  Makelaarskantoor Huispromotie.nl is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 52 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoogte Kadijk 117, Amsterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Huispromotie.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Brudetvastgoed

  Makelaarskantoor Brudetvastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Mauvestraat 198, Zaandam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Brudetvastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Zaandam