Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Zaandam

9 resultaten

  Hoekstra & van Eck Zaandam

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Alkmaar
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 061 3 18 43 41. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Saen Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Saen Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 27 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zuideinde 51, Koog aan de Zaan.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Saen Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Van der Linden Amsterdam

  Makelaarskantoor Makelaardij Van der Linden Amsterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 101 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bos en Lommerplein 309, Amsterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Van der Linden Amsterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Simone Dijkman Makelaardij

  Makelaarskantoor Simone Dijkman Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Paradijsvogel 9, Westzaan.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Simone Dijkman Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  LDB Makelaardij

  Uw makelaar om uw huis te verkopen of aan te kopen

  LDB Makelaardij is een modern full service makelaarskantoor in hartje Amsterdam, dat goed weet in te spelen op de snel veranderende woningmarkt.

  Voor professionele, persoonlijke bemiddeling en deskundig advies bij de aan- en verkoop van uw onroerend goed bent u bij ons op het juiste adres.

  Wij zijn aangesloten bij de VBO makelaar brancheorganisaties. VBO staat voor:

  kwaliteit en integriteit

  is deskundig en kent de lokale markt als geen ander

  is een betrokken makelaar die net dat metertje extra voor klanten loopt

  is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser

  heeft een hoge servicegraad

  is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten

  staat op vele woningsites waaronder VBO. nl en Funda. nl

  kan bijvoorbeeld ook een plan voor energiebesparing opstellen

  full service of deeldiensten: aan u de keuze.

  Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om hun deskundigheid te vergroten.

  Door onze toegang tot het VBO netwerk hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de VBO erecode en vinden wij het fantastisch om aan uw droom mee te mogen werken.

  Neem contact op

  Meer informatie

  Kocken Makelaars

  Kocken Makelaars, makelaars die transacties omzetten in relaties!

  PROFIEL
  Welkom thuis! ­ Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de regio ­­Purmerend­­ en ­Amsterdam, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaars beseft dat als geen ander en adviseren daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek. U als opdrachtgever bepaalt uiteindelijk het perspectief van waaruit wij u adviseren. ­Wij maken ons sterk voor uw onroerend goed en zijn graag actief voor u bezig. ­Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn.

  PERSOONLIJK
  Vanzelfsprekend geven wij u up-to-date informatie en advies bij al uw vragen aangaande de facetten van ­onroerend goed. Bemiddelen betekent bij ons persoonlijk adviseren. Dit begint met goed naar de behoeften en wensen van de klant te luisteren en daarvoor nemen wij graag de tijd. Nadat wij ons hebben ingeleefd in de wensen, plannen en mogelijkheden van onze klant, voegen wij onze expertise aan de bevindingen toe in een op maat gemaakt marketingplan. ­

  RUIM 85 JAAR KENNIS & ERVARING
  Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full-service makelaarskantoor. In 1932 opgericht is de zaak opgericht door Walther Kocken (1898) en in 1946 kwam zoon Wim (1925) in de zaak. Purmerend werd een overloopgemeente van Amsterdam en er werden veel huizen gekocht, ook in de omringende gemeenten. Daar had Wim profijt van. Naast makelaar werd hij projectontwikkelaar en hij deed zaken vanuit zijn huis in de Zuidoostbeemster. De zaken breidden zich verder uit. Hij bouwde een goede naam op en Makelaarskantoor Kocken werd een begrip in Purmerend en in Noord-Holland. De klantenkring nam toe en om centraler te zitten verhuisde hij in 1975 het kantoor naar Plantsoengracht 1, waar het kantoor nu nog steeds is gevestigd. Zoon Walther (1955) gaf al jong aan dat hij in de voetsporen van Wim wilde treden, maar net als zijn vader deed hij eerst ervaring op buiten het familiebedrijf. Van 1977 tot 1980 werkte hij op een groot assurantiekantoor in Amsterdam. Toen Wim in 1980 aan hem vroeg of hij bij hem kwam werken, wilde hij dat wel als de afdeling assurantiën geautomatiseerd kon worden want er waren andere tijden aangebroken. Wim ging akkoord en in datzelfde jaar werd een volledige automatisering opgezet. De onderneming was daarmee de markt ver vooruit. Wim trok zich in 1990 uit de zaak terug en Walther nam het roer over. De derde generatie trad aan. Wel volgde Wim aan de zijlijn de ontwikkelingen van het bedrijf. Tot 2000 bleef Walther actief in de assurantiën; hij verkocht die portefeuille aan Nationale Nederlanden. Hij is nu uitsluitend makelaar. Wim jr. (1985) wilde ook makelaar worden. Net als zijn vader Walther en opa ging Wim jr. na zijn opleiding elders ervaring opdoen. Eerst stage van één jaar bij Van der Borden Makelaardij in Alkmaar en vervolgens werkte hij zes en een half jaar bij Heule Makelaars in Amsterdam, waar hij veel ervaring opdeed. In die periode oriënteerde hij zich op de woningmarkt in Amsterdam. In november 2011 belde hij zijn vader dat hij graag in het familiebedrijf wilde werken. De vierde generatie trad aan in januari 2012. Vanuit ons kantoor in Purmerend bedienen wij nu ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al meer dan 85 jaar bestaan is het bewijs van continuïteit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

  FULLSERVICE MAKELAAR
  Kocken Makelaars houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de ­­aankoop en verkoop ­­­en de­­ aanhuur en verhuur­ van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over ­­­­projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingen. ­ ­Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de­ verkoop en aankoop­­ van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden. Daar wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, zijn wij u - in overleg - graag ook van dienst tijdens de avonduren en op zaterdagen voor zowel bezichtigingen als bij u thuis voor een persoonlijk gesprek.


  Wie meer wil weten over de actieve en onderscheidende dienstverlening van Kocken Makelaars, is van harte welkom op de Plantsoengracht 1 in Purmerend. ­ Oordeelt u zelf en kom eens langs, wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.


  Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en maken daarnaast deel uit van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA).


  Bij Kocken Makelaars zeggen we:­­­ wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!
  Lid van:­ ­ ­ ­ ­ ­NVM, MVA, NWWI, TaxateursUnie en VastgoedCert

  Diensten:­ ­ ­ ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Beleggingen en Aan- en Verhuur

  Aanbod: ­ ­ ­ ­­Woningen, Appartementen, Bedrijfspanden, Landelijke vastgoed en Beleggingen

  Specialisme: ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Verhuur en Beleggingen
  Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek, dan ervaart u meteen het verschil in onze werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Een afspraak is zo gemaakt!


  Wij zijn 24 uur per dag online bereikbaar via onze website­­ www. kocken. nl (contactformulier) ­of per mail: info@kocken. nl. ­U kunt ons ook dagelijks bellen tussen 08.00 uur en 20.00.

  OPENINGSTIJDEN KANTOOR

  Maandag t/m vrijdag: 08.15 uur tot 17.30 uur.
  Zaterdag kan op afspraak.
  Afspraken buiten kantoortijden zijn altijd bespreekbaar.

  Meer informatie

  XLCASA Makelaars Leeuwarden

  Verkoper voor 995 euro op Funda!

  Steeds vaker krijgen we via onze klanten nieuwe klanten. Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar dat is ook niet zomaar!

  Wij maken een grondige analyse van de woningmarkt in uw omgeving, zodat we voor u een sterke verkoopprijs kunnen adviseren.

  Wij nemen de tijd om uw woning op de beste manier te presenteren zodat er direct meer geïnteresseerden zijn.

  Wij hanteren verschillende verkoopmethoden om een optimale verkoopprijs én goede verkoopcondities voor u te behalen.

  U doet de bezichtigingen of wij, maar wij begeleiden u volledig in het verdere traject.

  Onze dienstverlening tegen een wel heel concurrerend tarief.

  Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk onze beoordelingen, hier op Funda maar ook bij the Feedback Company.

  Bezoek onze website, mail ons via servicedesk@xlcasa. nl of bel ons: ***********.

  Meer informatie

  VLIEG Zaandam

  3 diensten, 1 team

  Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen.

  Teamwork, daar draait het om bij VLIEG. Met 10 vestigingen, verspreid over Noord-Holland en Flevoland, zet ons team zich dagelijks volop in voor particulier en bedrijf.

  Onze kracht: deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Kom ook eens kennismaken!

  VLIEG Makelaars vindt u in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam.

  Graag verwijzen wij u naar onze website WWW. VLIEG. NL

  VLIEG Makelaars Zaandam is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van woningen in de gehele Zaanstreek. Onze NVM makelaars behartigen uw belangen op een persoonlijke en professionele manier. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Zaandam, naast de Bullekerk.

  Meer informatie

  De Kroon ERA Makelaars (Beverwijk)

  Makelaarskantoor De Kroon ERA Makelaars (Beverwijk) is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vondellaan 2, Beverwijk.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Kroon ERA Makelaars (Beverwijk) of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Bent u van plan uw woning in Zaandam te verhuren? Zet uw huis te huur op Pararius, dé grootste website voor het verhuren van huizen en appartementen.

Uw huis verhuren in Zaandam
Pararius is de grootste aanbieder voor het verhuren van woningen en appartementen in Zaandam. Als u van plan bent uw huis in Zaandam te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u in om uw woning in Zaandam te verhuren: huis verhuren.

Verhuurspecialisten die aangesloten zijn bij Pararius
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van woningen in Zaandam. Alle makelaars in Zaandam die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij houden intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Momenteel hebben wij ongeveer 35 woningen in de verhuur in Zaandam. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te eerder woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Zaandam.

Verhuren aan expats
Het verhuren van woningen in Zaandam aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website beschikbaar in zes verschillende talen. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Zaandam.

Woningen verhuren in Zaandam
Als u van plan bent om uw huis te huur te zetten in Zaandam, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan vijf makelaars en één van deze makelaars accepteert uw gegevens. Vervolgens nemen zij dan contact op met u over het verhuren van uw huis. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Zaandam te huur op Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad