Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Purmerend

17 resultaten

  Hoekstra & van Eck Purmerend

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Alkmaar
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 061 3 18 43 41. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Sopar Makelaars

  Makelaarskantoor Sopar Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 37 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwstraat 74-78, Purmerend.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Sopar Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kocken Makelaars

  Kocken Makelaars, makelaars die transacties omzetten in relaties!

  PROFIEL
  Welkom thuis! ­ Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de regio ­­Purmerend­­ en ­Amsterdam, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaars beseft dat als geen ander en adviseren daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek. U als opdrachtgever bepaalt uiteindelijk het perspectief van waaruit wij u adviseren. ­Wij maken ons sterk voor uw onroerend goed en zijn graag actief voor u bezig. ­Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn.

  PERSOONLIJK
  Vanzelfsprekend geven wij u up-to-date informatie en advies bij al uw vragen aangaande de facetten van ­onroerend goed. Bemiddelen betekent bij ons persoonlijk adviseren. Dit begint met goed naar de behoeften en wensen van de klant te luisteren en daarvoor nemen wij graag de tijd. Nadat wij ons hebben ingeleefd in de wensen, plannen en mogelijkheden van onze klant, voegen wij onze expertise aan de bevindingen toe in een op maat gemaakt marketingplan. ­

  RUIM 85 JAAR KENNIS & ERVARING
  Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full-service makelaarskantoor. In 1932 opgericht is de zaak opgericht door Walther Kocken (1898) en in 1946 kwam zoon Wim (1925) in de zaak. Purmerend werd een overloopgemeente van Amsterdam en er werden veel huizen gekocht, ook in de omringende gemeenten. Daar had Wim profijt van. Naast makelaar werd hij projectontwikkelaar en hij deed zaken vanuit zijn huis in de Zuidoostbeemster. De zaken breidden zich verder uit. Hij bouwde een goede naam op en Makelaarskantoor Kocken werd een begrip in Purmerend en in Noord-Holland. De klantenkring nam toe en om centraler te zitten verhuisde hij in 1975 het kantoor naar Plantsoengracht 1, waar het kantoor nu nog steeds is gevestigd. Zoon Walther (1955) gaf al jong aan dat hij in de voetsporen van Wim wilde treden, maar net als zijn vader deed hij eerst ervaring op buiten het familiebedrijf. Van 1977 tot 1980 werkte hij op een groot assurantiekantoor in Amsterdam. Toen Wim in 1980 aan hem vroeg of hij bij hem kwam werken, wilde hij dat wel als de afdeling assurantiën geautomatiseerd kon worden want er waren andere tijden aangebroken. Wim ging akkoord en in datzelfde jaar werd een volledige automatisering opgezet. De onderneming was daarmee de markt ver vooruit. Wim trok zich in 1990 uit de zaak terug en Walther nam het roer over. De derde generatie trad aan. Wel volgde Wim aan de zijlijn de ontwikkelingen van het bedrijf. Tot 2000 bleef Walther actief in de assurantiën; hij verkocht die portefeuille aan Nationale Nederlanden. Hij is nu uitsluitend makelaar. Wim jr. (1985) wilde ook makelaar worden. Net als zijn vader Walther en opa ging Wim jr. na zijn opleiding elders ervaring opdoen. Eerst stage van één jaar bij Van der Borden Makelaardij in Alkmaar en vervolgens werkte hij zes en een half jaar bij Heule Makelaars in Amsterdam, waar hij veel ervaring opdeed. In die periode oriënteerde hij zich op de woningmarkt in Amsterdam. In november 2011 belde hij zijn vader dat hij graag in het familiebedrijf wilde werken. De vierde generatie trad aan in januari 2012. Vanuit ons kantoor in Purmerend bedienen wij nu ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al meer dan 85 jaar bestaan is het bewijs van continuïteit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

  FULLSERVICE MAKELAAR
  Kocken Makelaars houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de ­­aankoop en verkoop ­­­en de­­ aanhuur en verhuur­ van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over ­­­­projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingen. ­ ­Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de­ verkoop en aankoop­­ van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden. Daar wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, zijn wij u - in overleg - graag ook van dienst tijdens de avonduren en op zaterdagen voor zowel bezichtigingen als bij u thuis voor een persoonlijk gesprek.


  Wie meer wil weten over de actieve en onderscheidende dienstverlening van Kocken Makelaars, is van harte welkom op de Plantsoengracht 1 in Purmerend. ­ Oordeelt u zelf en kom eens langs, wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.


  Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en maken daarnaast deel uit van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA).


  Bij Kocken Makelaars zeggen we:­­­ wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!
  Lid van:­ ­ ­ ­ ­ ­NVM, MVA, NWWI, TaxateursUnie en VastgoedCert

  Diensten:­ ­ ­ ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Beleggingen en Aan- en Verhuur

  Aanbod: ­ ­ ­ ­­Woningen, Appartementen, Bedrijfspanden, Landelijke vastgoed en Beleggingen

  Specialisme: ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Verhuur en Beleggingen
  Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek, dan ervaart u meteen het verschil in onze werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Een afspraak is zo gemaakt!


  Wij zijn 24 uur per dag online bereikbaar via onze website­­ www. kocken. nl (contactformulier) ­of per mail: info@kocken. nl. ­U kunt ons ook dagelijks bellen tussen 08.00 uur en 20.00.

  OPENINGSTIJDEN KANTOOR

  Maandag t/m vrijdag: 08.15 uur tot 17.30 uur.
  Zaterdag kan op afspraak.
  Afspraken buiten kantoortijden zijn altijd bespreekbaar.

  Meer informatie

  Teunisse Makelaars

  De ervaren NVM-makelaars Jan Schrijvers en , Lisanne Roet alsmede Robert Teunisse maken elke dag de inmiddels al meer dan 35-jarige reputatie van Teunisse Makelaars o. g. waar: helder, nuchter en professioneel woningen kopen, verkopen en taxeren. Voor zowel starters, doorstromers als senioren zijn wij in Purmerend en omstreken direct en succesvol inzetbaar, dus ook voor u!

  Meer informatie

  Van Tongeren Makelaardij

  Makelaarskantoor Van Tongeren Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Lamoenstraat 109, Purmerend.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Tongeren Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Arthur de Bock Makelaardij - Purmerend

  Makelaarskantoor Arthur de Bock Makelaardij - Purmerend is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Mastbos 2, Purmerend.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Arthur de Bock Makelaardij - Purmerend of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Next Makelaars

  Een­ succesvol opererend NVM- makelaarskantoor in Purmerend (gevestigd in de Weidevenne) dat op een geheel eigen wijze de makelaardij benadert.
  Een makelaarskantoor dat optimale kwaliteit en service koppelt aan een cliënt vriendelijke prijsstelling. Een no-nonsense aanpak, waarbij geen activiteiten ­worden aangeboden die voor de opdrachtgever geen toegevoegde waarde hebben. Wel gaan wij voor u voor het maximaal haalbare resultaat! ­Next- Makelaars hanteert geen vaste courtagepercentages maar brengt­ een op maat gesneden offerte uit. En, door de efficiënte manier van bedrijfsvoering zal deze offerte u altijd aangenaam verrassen.

  Meer informatie

  Bastiaan Makelaardij

  Makelaarskantoor Bastiaan Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Weerwal 18, Purmerend.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Bastiaan Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Dutch Brickx Real Estate Purmerend - Zaandam e.o.

  Welkom bij Dutch Brickx  Het zoeken naar een geschikte huurder of huurwoning vraagt om tijd en aandacht. De makelaars van Dutch Brickx verhuren al meer dan 7 jaar met veel plezier gestoffeerde en gemeubileerde woningen in de Randstad. Met veel plezier omdat wij er een sport van maken om de juiste woning aan de juiste kandidaat te koppelen.  En: Met verstand van zaken en gevoel voor mensen.  Bij Dutch Brickx kunt u regareren op een woning uit eigen portefeuille door een mail te sturen of telefonisch met ons kantoor contact op te nemen. Indien de woning past bij uw woonwensen plannen wij een afspraak voor een bezichtiging in.  Heeft u weinig tijd om zelf een gedegen zoektocht uit te voeren of kent u de omgeving onvoldoende? Dutch Brickx biedt u ondersteuning bij uw zoektocht naar een passende woning indien u een zoekopdracht bij ons onderbrengt. Na een uitgebreid intakegesprek waarin wij uw woonwensen inventariseren gaan wij speciaal voor u op zoek naar een geschikte woning. Tijdens het gehele aanhuurproces behartigt Dutch Brickx uw belangen als huurder.  Dutch Brickx biedt u  - Kwalitatief aanbod  - Hoog serviceniveau  - Verstand van zaken en gevoel voor mensen  - Transparante werkwijze  - Heldere huurvoorwaarden

  Meer informatie

  Home of Orange

  Het team van Home of Orange verhuurt en beheert woningen voor verhuurders en vindt de ideale huurwoning voor huurders. Wij zijn geen verkoopmakelaar die verhuur ‘erbij doet’. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woonruimtes en dan met name binnen de expat markt.
  We zijn een full-service verhuurmakelaar met jarenlange ervaring in de regio Amsterdam e. o. En hebben daardoor uitgebreide kennis van de regionale huurmarkt én een groot netwerk. Bij ons draait alles om service en persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. En daar worden wij weer blij van!
  Of u nu verhuurder bent of huurder. Of alleen eenmalig een losse dienst bij ons afneemt. Wij zetten altijd dat extra stapje. Zo lang u maar tevreden bent.

  Benieuwd wat klanten van ons vinden? Klanten beoordelen ons op Google met 4,9 uit maximaal 5 sterren. En daar zijn we best een beetje trots op. Door onze persoonlijke werkwijze voelen onze klanten eigenlijk eerder als familie. En zo behandelen wij ze ook.

  Wij bieden niet alleen de beste service tegen gunstige tarieven. We doen dat ook met een glimlach en altijd in het belang van onze klant. Wat uw wensen ook zijn; een woning huren, uw woning(en) verhuren of het beheer van uw woning(en) uit handen geven, wij regelen het voor u! En dat doen we op een persoonlijke, professionele, transparante en vooral servicegerichte manier waarbij klanttevredenheid voorop staat.
  Bij Home of Orange sluiten we met onze klanten dan ook geen ingewikkelde overeenkomsten af, maar leesbare en heldere teksten wat wij van elkaar mogen verwachten. Gewoon duidelijk en transparant. En bent u toch niet tevreden? Dan lossen we het op.

  Meer informatie

  Tromp Garantiemakelaars Middenbeemster

  Makelaarskantoor Tromp Garantiemakelaars Middenbeemster is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 23 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Middenweg 152, Middenbeemster.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tromp Garantiemakelaars Middenbeemster of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Prins van Wijngaarden

  Uw plek voor verhuur van uw woning!

  'Bij Makelaardij Prins van Wijngaarden komt u thuis! ''

  Meer informatie

  Michiel Stolker Real Estate

  Michiel Stolker Real Estate, vindt voor u uw droomhuis in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en de directe omgeving van deze drie steden. Michiel Stolker Real Estate, is een kantoor dat zich specialiseert in het huisvesten van expats voor grote multinationals maar huisvest tevens lokale huurders. In de deze regio’s bieden wij gemeubileerde, gestoffeerde appartementen, huizen en studios aan voor de verhuur. Ook verhuren wij woningen op basis van short-stay.

  Omdat wij de bescherming van uw persoonsgegevens van zeer groot belang vinden, worden de huurcontracten bij ons kantoor gemaakt door onze legal counsel & privacy officer. De legal counsel & privacy officer ziet ook streng toe op de bescherming van uw persoonsgegevens gedurende het gehele aan-huur traject.

  Op afspraak doen wij bezichtigingen op zondag. Alleen als hier uiterlijk vrijdag voor 4pm een afspraak voor is bevestigd.

  Meer informatie

  Makelaardij Van der Linden Amsterdam

  Makelaarskantoor Makelaardij Van der Linden Amsterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 66 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bos en Lommerplein 309, Amsterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Van der Linden Amsterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Volkert Makelaardij

  We helpen u graag in het Nederlands, Engels of Italiaans. We'd love to help you in English, Dutch or Italian.

  De aankoop en verkoop van een huis is een groot moment in een mensenleven. Wat ook de aanleiding is, het gaat om veel geld, gepaard met veel emoties. Dat geldt ook voor het verhuizen bij een huurhuis. Die essentie van het vak snappen wij. Daarom geloven wij als individuen én als kantoor in een klantgerichte aanpak. Wat er ook gezegd wordt over de makelaardij, bij ons staat niet onze courtage voorop. Wij halen plezier uit ons werk omdat we graag van dienst zijn met onze kennis, kunde en ons netwerk. Omdat u mét ons een mooiere prijs krijgt voor uw huis, omdat u mét ons meer kans maakt op de overhitte huizenmarkt; omdat u mét ons simpelweg beter af bent.

  En dan is het heerlijk werken met een team van 6 gedreven en vooral betrokken mensen. In een prachtige en diverse regio. Van de bruisende metropool Amsterdam tot het landelijke leven in Warder. Van stolpboerderij tot eengezinswoning, van woonark tot dubbel benedenhuis. De afwisseling, het contact met onze klanten en de successen die we dag na dag weer boeken maken ons trotse makelaars, taxateurs en binnendienstmedewerkers.

  We hanteren bij elke aan- en verkoop een eigen strategie. Waarbij we moderne middelen zoals social media even makkelijk inzetten als het aloude intappen op ons brede netwerk. Onze klanten beoordelen onze verkoopactiviteiten gemiddeld met een 9,0. Ons aankoopgemiddelde ligt zelfs op 9,6. Daar doen we het voor!

  Meer informatie

  Rotsvast Noord-Holland

  Rotsvast

  Bij onze vestigingen verspreid over heel Nederland doen de gedreven ondernemers en verhuurmakelaars hun uiterste best om u te helpen bij het vinden van nieuwe woonruimte. Als u uw woning wil verhuren of verkopen dan informeren we u graag over de mogelijkheden. Zo hebben we een uitstekend inzicht in de regionale vastgoedmarkt en kunnen we ons uitgebreide netwerk inzetten, waardoor u profiteert van een groot en divers woningaanbod.

  Verhuren

  U heeft een woning die u voor langere tijd wilt verhuren. Of u wilt uw woning aanhouden, omdat u voor langere tijd naar het buitenland gaat, op proef wil gaan samenwonen of u uw woning wil verkopen, maar u heeft nog geen koper gevonden. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Rotsvast is met meer dan 25 jaar ervaring toonaangevend op het gebied van verhuurbemiddeling.

  Verkopen

  Rotsvast kan u ook adviseren over de verkoop of aankoop van uw woning of beleggingsobject. Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke zakelijke en emotionele beslissingen te staan. Rotsvast is betrokken, denkt met u mee, geeft een passend advies en adviseert over de juiste strategie. Kiezen voor Rotsvast betekent kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

  Vastgoedbeheer

  Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Rotsvast aan het juiste adres. Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed . Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is ontzorgen. U hoeft dus geen familie of vrienden in te schakelen en u weet zeker dat uw woning op een professionele wijze wordt beheerd.

  ‘Onze filosofie is dat alleen tevreden klanten leiden tot succes! ’

  Meer informatie

  HR Makelaars

  Makelaarskantoor HR Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Sydneystraat 4, Purmerend.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van HR Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Purmerend