Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Amstelveen

22 resultaten

  Amstelhoven Makelaardij

  Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistent-makelaar, een erkend hypotheekadviseur en vier binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen. Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie daarom vraagt.


  Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zonder negen-tot-vijf-mentaliteit. Overigens: op het terrein van Amstelhoven, op steenworp afstand van het winkelcentrum Stadshart, kunt u gratis parkeren.

  Meer informatie

  Admiraal ERA Makelaardij

  Makelaarskantoor Admiraal ERA Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dolomieten 2, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Admiraal ERA Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  VLIEG Amstelveen

  VLIEG Makelaars en Hypotheken Amstelveen

  Al ruim 40 jaar is VLIEG een begrip in de regio Amstelveen. Groot geworden in het kenmerkende pand aan de Amsterdamseweg, waar wij duizenden piloten en academici van een passende hypotheek hebben voorzien. Sinds kort zijn wij u van dienst op onze nieuwe locatie, aan de Rembrandtweg 164, aangevuld met de makelaardij: voor uw gemak alles onder één dak!

  Regio Amstelveen

  U vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze gedreven makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o. a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

  VLIEG Makelaars Amstelveen

  De makelaars werken onder het motto: ‘Aangenaam persoonlijk’. Wij leveren altijd maatwerk, gericht op de individuele situatie. Onze klantbeoordelingen geven aan dat onze opdrachtgevers onze onderscheidende werkwijze waarderen. Of het nu gaat om aan- of verkoop wij passen onze dienstverlening aan uw wensen aan. Zo hechten wij veel waarde aan een passende dienstverlening voor senioren, onze makelaar is opgeleid als Senior Keur Makelaar. Benieuwd naar wat ons onderscheidend vermogen is? Wij vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

  Meer informatie

  Forte Makelaars

  Forte Makelaars brengt u in contact met degelijke huurders wat zorgt voor een aantrekkelijk rendement op uw woning. Door een professionele presentatie en gebruik van markeringtools met hoge attentiewaarde wordt uw woning het snelst verhuurd.


  De voorsprong van Forte Makelaars:  Rechtstreeks contact met 5000expats in de regio

  Vermelding op Funda. nl (NVM)

  Vermelding op Mva. nl (Makelaars Vereniging Amsterdam)

  Vermelding op Pararius. nl

  Vermelding op Fortemakelaars. nl en diverse andere woningwebsites

  Mailing naar 100internationale bedrijven

  Mailing naar relocationbureau’s

  Hoge kwaliteit fotografie

  Onderzoek naar de identiteit en de kredietwaardigheid van de potentiële huurder

  Opstellen huurcontract

  No Cure No Pay  Expats

  De meeste huurders (expats) zijn afkomstig van internationale bedrijven waarmee Forte Makelaars een relatie heeft. Tevens hebben wij contact met de meeste verhuurkantoren en relocationbureau’s in Amsterdam en omgeving. Naast plaatsing op funda. nl heeft Forte Makelaars een voorsprong op het gebied van marketing via google en social media, waardoor wij doelgroep gericht kunnen adverteren.
  Hierdoor bereikt u 5000expats in de regio.  Vrijblijvende waardeindicatie van uw woning

  De makelaar zal u een nauwkeurig inzicht bieden in de waarde van uw huis. Dit is gebaseerd op jarenlange ervaring in de regio onderbouwt met cijfers van recent verhuurde en te huur staande woningen in de omgeving.


  Vakkennis

  Jeroen Henselijn is geregistreerd en gecertificeerd makelaar/taxateur met tien jaar ervaring in de regio Amsterdam- Amstelland. U treft dus een makelaar met verstand van zaken en alle benodigde diploma’s.


  Controle huurder

  Bij Forte Makelaars bepaalt de eigenaar wie zijn woning huurt. Na een uitgebreid antecedenten onderzoek (NVM Woontoets) wordt de huurder aan u voorgesteld. U geeft aan of u instemt met de door Forte makelaars voorgestelde kandidaat.


  Maximale zekerheid

  Kort of Lang? Wilt u uw woning voor een langere periode verhuren of juist kort. Vind u het fijn dat een huurder zich voor jaren commiteerd aan uw woning of wilt u liever de zekerheid dat de huurder na een jaar de woning weer verlaat. Uw keuze bepaalt welk huurcontract zal worden gebruikt. Een huurcontact voor onbepaalde tijd, één voor bepaalde tijd of wellicht een huurcontract in de zin van de leegstandswet.
  Alle huurcontacten worden bij Forte Makelaars gecontroleerd door een advocaat huurrecht, dit geeft u maximale zekerheid.


  Forte Makelaars werkt op basis van no-cure, no-pay.

  Bel Forte Makelaars voor vrijblijvend advies ************ of klik hier

  Meer informatie

  Mooi Makelaardij

  Uw woning verkopen bij een kantoor met deskundigheid en enthousiasme? Wij zijn gevestigd in Amstelveen, hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningen verkopen, woningen aankopen, ontwikkelingen en taxaties. Taxeren is vaak nodig wanneer u een woning aankoopt of voor erfgenamen, belastingdienst, WOZ e. d. .

  Ons kantoor zit in Amstelveen en wij zijn met name actief in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en van Haarlem/Heemstede tot het Gooi.

  Al jaren mogen wij , in deze plaatsen, onze klanten helpen met het aankopen, verkopen of taxeren van woningen. Veel woningzoekers uit Amsterdam hebben vaak de wens voor een huis met een tuin. Dan kom je al snel uit in Amstelveen! Maar soms, door werk of familie is de wens daar om naar bijvoorbeeld Haarlem en omgeving te kijken of richting het Gooi. Door onze jarenlange ervaring een ook omdat wij weten hoe het is om daar te wonen, zijn wij goed op de hoogte van de prijzen, ontwikkelingen en leefomstandigheden! Wij denken ideaal voor onze klanten!

  De woningmarkt / huizenmarkt is een lastige markt voor particulieren. Als het minder goed gaat met de economie denken veel zoekers dat er geen haast is, fout! Er zijn namelijk meer kapers op de kust voor dat leuke huis! Als de economie aantrekt, stijgt de hoeveelheid woningzoekers! Dus moeten wij sneller in actie voor u komen en daar kan de NVM makelaar Amstelveen goed gebruik maken van zijn interne uitwisselingssysteem!

  Het kopen van een woning is waarschijnlijk één van uw grootste financiële verplichtingen die u aangaat en met een woningmarkt die altijd in beweging is, en elk gebied een eigen onderhandelingssystemen heeft adviseren wij u om een makelaar in de arm te nemen!

  Een goede makelaar bespaart u namelijk geld en neemt een hoop gedoe voor u uithanden. Wij weten wanneer en vooral hoe we moeten ingrijpen als dat nodig is.

  Voor zowel het aankopen als het verkopen van een woning willen wij graag voor u klaar staan.

  Meer informatie

  Westwijk Makelaars

  Makelaarskantoor Westwijk Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Renate Rubinsteinlaan 4, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Westwijk Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  DAM Housing

  Makelaarskantoor DAM Housing is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Startbaan 8, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van DAM Housing of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kitty Blank Makelaars

  Kitty Blank makelaars is reeds 25 jaar actief op de Amsterdamse en Amstelveense verhuurmarkt.

  Met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht begeleiden wij uw verhuur- of aanhuuropdrachten voor expats.

  Goede relaties opgebouwd met velerlei verhuurbureaus zodat de lijnen kort zijn.

  Groot en goed netwerk opgebouwd in de loop der jaren maakt dat wij spoedig verhuren.

  Dus neemt gerust contact met ons op voor een vrijblijvend verhuuradvies van uw huis.

  Meer informatie

  Amstel Housing

  Amstel Housing is opgericht in 2002 en een ervaren en gespecialiseerde woningbemiddelaar met aanbod van gemeubileerde en gestoffeerde appartementen en huizen in grote delen van Nederland, met name Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Wij zijn een ervaren maar dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring in de onroerend goedmarkt.
  Wij zullen onze uiterste best doen om de geschikte huurder voor uw woning voor te vinden, of de geschikte woning voor u als woningzoekende!

  Ons bureau staat bekend om onze klantvriendelijke, pro-actieve en servicegerichte aanpak, wat inhoudt dat ons ervaren team hun uiterste best zal doen om u te helpen bij het vinden van de juiste huurder, of de juiste woonruimte.
  Indien we u geen woning of huurder kunnen bieden uit ons eigen aanbod, dan zullen we gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van collega-bemiddelaars!

  Amstel Housing, de makkelijkste weg naar geschikte woonruimte in Nederland!

  Meer informatie

  Rotax Makelaardij

  Voor veel mensen is het (ver)kopen of (ver)huren van een woning een niet alledaagse bezigheid en kan veel onzekerheden met zich meebrengen. Het is daarom fijn dat Rotax makelaardij u deskundig en zonder zorgen kan begeleiden. De werkwijze van Rotax makelaardij is helder en doeltreffend en waarbij u professioneel wordt begeleidt.

  Rotax makelaardij staat voor kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit en betaalbaarheid. Dit resulteert in een optimaal resultaat bij de verkoop van uw woning of aankoop van uw nieuwe woning.

  Rotax makelaardij begeleidt u graag.

  Wat het waard is.

  Meer informatie

  Karen Lehman Makelaardij

  Enthousiaste makelaar voor Amstelveen en omgeving. Ik ben geboren en getogen in Amstelveen dus ik ken de omgeving. Sinds 2001 werk ik in Amstelveen en de regio met veel plezier als makelaar. Ik kan u begeleiden bij de aan- en verkoop van uw huis en ook voor taxaties kunt u bij mij terecht. Stap eens binnen bij mijn kantoor voor een kopje koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kunnen we zien hoe ik u het beste kan helpen bij het vinden van leuke nieuwe woning!

  Meer informatie

  Amstel Housing Amsterdam

  Makelaarskantoor Amstel Housing Amsterdam is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Startbaan 6, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Amstel Housing Amsterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Anita van Delft Makelaardij

  Makelaarskantoor Anita van Delft Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Heemraadschapslaan 101, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Anita van Delft Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Thomas Makelaardij

  Makelaarskantoor Thomas Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Burgemeester Haspelslaan 29, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Thomas Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Amstel Housing Haarlem

  Makelaarskantoor Amstel Housing Haarlem is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Startbaan 6, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Amstel Housing Haarlem of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Atsma Makelaardij en Assurantiën

  Makelaarskantoor Atsma Makelaardij en Assurantiën is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Mr. Troelstralaan 31, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Atsma Makelaardij en Assurantiën of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Stichthousing

  Makelaarskantoor Stichthousing is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Ouderkerkerlaan 19, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Stichthousing of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rotsvast Amstelveen

  De Rots-Vast Groep is al meer dan 20 jaar DE specialist in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen, met meer dan 30 vestigingen en meer dan 3500 woningen die op korte termijn te huur zijn door heel Nederland.

  Wij bemiddelen bij het huren en verhuren van woningen, appartementen en kamers. U heeft de keuze uit een uitgebreid en divers aanbod aan woningen die u op korte termijn kunt huren. De woningen zijn te huur voor zowel tijdelijke als ook lange termijn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste woning.

  Dus bent u op zoek naar een huurwoning, of wilt u juist een woning verhuren, neemt u dan contact met ons op!

  Meer informatie

  Vision Makelaars

  Makelaarskantoor Vision Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Charlotte van Montpensierlaan 33, Amstelveen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Vision Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Bianca Combee Housing Service

  'Bianca Combee Housing Service' biedt, zoals de naam al zegt, een compleet pakket van housing service aan. Zij richt zich vooral op expats, maar tevens op inwoners van Nederland. Bianca is gespecialiseerd in het huren en verhuren van woningen in regio Amsterdam en Amstelveen.

  'Bianca Combee Housing Service' is een jong en innoverend bedrijf, dat vol enthousiasme bruist. Bianca heeft de service op een hoog vaandel staan en ziet de klant als middelpunt van het geheel. Bianca zal jou als verhuurder maar ook als huurder in het gehele proces begeleiden. Zij begrijpt als geen ander, met haar Amerikaanse achtergrond, dat het voor expats een grote stap is om (tijdelijk) naar Nederland te verhuizen. Zij zal er alles aan doen om het proces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

  'Bianca Combee Housing Service', let me find your home away from home.

  Ik hoop jou binnenkort van dienst te mogen zijn.  Bianca Combee Housing Service
  Amsterdamseweg 181
  1182 GV Amstelveen

  www. biancacombee. nl

  Meer informatie

Bent u van plan uw woning in Amstelveen te verhuren? Zet uw woning te huur op Pararius, dé grootste website voor het verhuren van huizen en huurwoningen.

Uw huis verhuren in Amstelveen
Pararius is de grootste online aanbieder voor het verhuren van huizen, woningen en appartementen in Amstelveen. Als u van plan bent uw huis in Amstelveen te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu gratis in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u in om uw woning in Amstelveen te verhuren: huis verhuren.

Verhuurspecialisten die aangesloten zijn bij Pararius
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van woningen in Amstelveen. Alle makelaars in Amstelveen die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij houden intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Momenteel hebben wij ongeveer 300 woningen in de verhuur in Amstelveen. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te eerder woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van huizen in Amstelveen.

Expat verhuur
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Als enige heeft Pararius zich serieus toegelegd op het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Amstelveen.

Woningen verhuren in Amstelveen
Als u van plan bent om uw huis te huur te zetten in Amstelveen, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan vijf makelaars en één van deze makelaars accepteert uw gegevens. Vervolgens nemen zij dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken voor het verhuren van uw huis. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Amstelveen te huur op Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad