Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Utrecht

56 resultaten

  Peek & Pompe Makelaars

  Makelaarskantoor Peek & Pompe Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 33 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Croeselaan 393, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Peek & Pompe Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Beumer Garantiemakelaars Utrecht

  Makelaarskantoor Beumer Garantiemakelaars Utrecht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 23 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Maliebaan 71, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Beumer Garantiemakelaars Utrecht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Beumer Garantiemakelaars De Meern

  Makelaarskantoor Beumer Garantiemakelaars De Meern is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 39 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Meerndijk 7, De Meern.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Beumer Garantiemakelaars De Meern of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Welzenes Makelaars

  Makelaarskantoor Van Welzenes Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Newtonlaan 115, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Welzenes Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Walton Makelaars

  Missie: Walton makelaars

  Walton makelaars: “Zoveel meer dan alleen verkoop. ”

  Bij Walton willen we verwachtingen overtreffen en met je mee denken. Dit gaat verder dan alleen de aanschaf of verkoop van je woning, als jij dat wilt.

  Wij bieden diensten aan die bij je passen. Of je nu geholpen wilt worden met de verhuizing, een nieuwe vloer wilt hebben voor de bezichtigingen, stylingadvies wilt voor je nieuwe plek, bouwkundig advies wilt voor een aanbouw of een klusjesman voor het verkoop-klaar maken van je woning.

  Bij Walton bieden wij op alle vlakken voor onze klant het beste. Eigenlijk zoals het hoort. Transparant, geen gedoe.

  Doe je het bezichtigen liever zelf? Met Mikkelaar heb je alle ruimte voor eigen inbreng tegen de laagste kosten.

  Meer informatie

  Wij Makelaardij

  Wij Makelaardij is een jong makelaarskantoor dat in april 2008 haar deuren heeft geopend aan de Antonius Matthaeuslaan 19 in Utrecht. Jong wil in dit geval zeggen: enthousiast, flexibel en goed gebruik makend van moderne communicatiemiddelen. De oprichter van Wij, Gerrit-Jan van der Sluijs, is al jarenlang werkzaam als makelaar in Utrecht en omliggende gemeenten. Sinds september 2013 is Kyras Dimitopoulos mede-eigenaar van Wij Makelaardij. Kyras is makelaar-taxateur en vanaf 2005 werkzaam in de makelaardij. Naast ervaring en kennis maken zij beide gebruik van hun uitgebreide netwerk dat zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

  Meer informatie

  Waltmann Makelaars

  Waltmann Makelaars combineert maximale kennis van de markt (we zijn al meer dan 120jaar actief in Utrecht) met een persoonlijke benadering van de klant. Ons jonge en gedreven team kenmerkt zich door grote ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit.

  De wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal.

  Waltmann treedt op als vertrouwd intermediair bij het tot elkaar brengen van koper en verkoper. Sleutelwoorden van ons kantoor: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch.

  Of het nu gaat om uw droomhuis of een op maat gesneden kantoor- of bedrijfsruimte, Waltmann is uw ideale partner. Een perfecte mix van traditie en innovatie.

  Meer informatie

  Aspekt ERA Makelaars - Utrecht

  Een huis kopen/verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen er bij kijken van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en de uiteindelijke overdracht. U wilt het maximale eruit halen en dat betekent talloze keuzes maken; vaak voor de eerste keer.

  Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt. Maar veel mensen hebben dat pas achteraf, na de (ver)koop. Wij niet, want het is ons dagelijks werk. Dus zijn er geen geheimen voor ons… of het zouden uw woonwensen moeten zijn.

  Als ERA-makelaar kunnen wij u gegarandeerd helpen om op een snellere manier uw woning te kopen of te verkopen tegen de beste prijs. Hiertoe staan ons veertig unieke diensten en extra middelen ter beschikking.

  Onze heldere dienstverlening kent geen geheimen en staat zwart op wit in de ERA Service Waarborg. Daar tekenen wij voor!

  Meer informatie

  Van Doorn Makelaardij Utrecht

  Dé makelaar in Utrecht: Van Doorn Makelaardij

  Van Doorn Makelaardij is al 70 jaar een begrip als makelaar in Utrecht. Wij zijn een traditioneel makelaarskantoor en ons team bestaat uit betrokken, enthousiaste en creatieve makelaars die u graag helpen met het vinden van een geschikte woning.

  Onze makelaars zijn allen aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en hebben een ruime ervaring binnen de Utrechtse woningmarkt en daarbuiten. Bij ons kunt u terecht voor:

  Het kopen van een woning
  Het verkopen van een woning
  NWWI taxatie van huizen en appartementen

  Waarom Van Doorn Makelaars Utrecht?
  NVM makelaars met een brede kennis en groot netwerk.
  Actief in Utrecht en omgeving sinds 1946
  Flexibel, enthousiast en betrokken team
  Altijd een toppositie op o. a. Funda
  Geopend op zaterdag
  Ook voor taxaties (NWWI)

  Meer informatie

  Makelaarswinkel B.V.

  Makelaarswinkel is het meest innovatieve makelaarskantoor van dit moment. Makelaarswinkel biedt een verkooptraject wat volledig aansluit bij de behoefte van de verkoper. Makelaarswinkel hanteert voor iedere deeldienst vastgestelde prijzen. De verkoper bepaalt dus zelf hoeveel er wordt bespaard op makelaarskosten.

  Daarnaast onderscheidt Makelaarswinkel zich door de juiste inzet van marketingcampagnes om uiteindelijk het gewenste resultaat te behalen. Makalaarswinkel heeft daarbij een lokale oriëntatie, de filosofie is dat je alleen succesvol kunt opereren in een omgeving waar je ook daadwerkelijk met je voeten in de klei staat. Gevoel met de lokale markt stelt je als makelaar in staat om je opdrachtgever voor 100% te kunnen vertegenwoordigen.

  Meer informatie

  RE/MAX Gildenhof

  RE/MAX Gildenhof

  Het wereldmerk in de makelaardij nu ook voor Utrecht en omstreken.

  Bij ons ligt de rode loper klaar!

  Niet alleen voor iedere klant maar ook voor iedere aangesloten of toekomstige makelaar die van aanpakken houdt!

  Klant altijd centraal

  Sterk netwerk, lokaal, nationaal en internationaal

  Dynamische vlotte marktbenadering

  Deskundig team

  Meer informatie

  Grada Jager Makelaardij

  Grada Jager Makelaardij, het eerste NVM makelaarskantoor dat zich in Utrecht West vestigde en thans een begrip is op de Utrechtse woningmarkt. Een kantoor met als belangrijkste pijlers: Kennis, Service en Kwaliteit. Het lidmaatschap van de NVM geldt hierbij als waarborg voor deskundigheid en objectiviteit.

  Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons inschakelen voor nagenoeg alles wat zich afspeelt op de woningmarkt.

  Overweegt u om uw huidige woning te gaan verkopen? Neemt u gerust eens contact op met ons kantoor om een afspraak te maken zodat wij u, geheel vrijblijvend, kunnen adviseren over de mogelijkheden van een eventuele verkoop.

  Bent u juist op zoek naar een huis maar ziet u door de bomen het bos niet meer, of heeft u uw droomhuis al gevonden en zoekt u nu naar de juiste begeleiding. Onze kennis van de markt en ervaring in het onderhandelen zorgen ervoor dat u een makelaar treft die met een frisse blik en verstand van zaken alles in het werk zal stellen om u te helpen bij het verwezenlijken van uw droom. Ook voor taxaties bent u bij ons op het juiste adres.

  Mocht u vragen hebben over één van onze diensten, loop dan gerust eens binnen bij ons kantoor. De koffie staat voor u klaar.

  Meer informatie

  Covers & Jonker Makelaars BV

  Wij, Bastiaan Jonker en Arthur Covers, hebben als goede vrienden en collega’s besloten, 25 jaar aan ervaring en opgebouwd netwerk te bundelen binnen één kantoor.

  Arthur heeft zich met zijn bedrijf ¨Covers Housing¨ sinds 2001 vooral gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woningen in het luxere segment. Bastiaan heeft in de afgelopen 10 jaar bij diverse makelaarskantoren vele opdrachtgevers begeleid, bij zowel de aan- als verkoop van woningen in…de Utrechtse binnenstad en omliggende plaatsen zoals De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, Zeist enz. .

  Covers & Jonker Makelaars is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van het Utrechtse Museumkwartier. Met een enthousiast en ervaren team staan wij voor je klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij de verkoop of verhuur van een woning, of juist het vinden daarvan.

  Ook voor het beheren van jouw woning of voor een taxatie ben je bij ons aan het juiste adres. Dit alles regelen wij op een informele maar professionele wijze. Daarbij staat aandacht voor jou als opdrachtgever bij ons hoog in het vaandel.

  Meer informatie

  ERA De Bree Makelaars

  De Bree Verhuur en Beheer

  Snel jouw woning, bedrijf of winkel verhuren? Wij verhuren en beheren vastgoed voor particulieren en bedrijven.

  -Huurders selecteren / screening;
  -Afspraken maken met kandidaat-huurders;
  -Huurcontract opstellen;
  -Financieel- en technisch beheer;
  -Incasso bewaking;
  -Inspectierapportage.

  Vrijblijvend verhuuradvies? We bepalen dan samen de huurwaarde en informeren je wat wij voor jou kunnen betekenen in het verhuurproces.

  Meer informatie

  Van Bokhorst & Van Erp Makelaars

  Makelaarskantoor Van Bokhorst & Van Erp Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Stadhouderslaan 5, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Bokhorst & Van Erp Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Droste De Vries Makelaars

  Welkom bij Droste de Vries Makelaars - Utrecht

  Droste De Vries Makelaars o. g. is een jong en dynamisch kantoor. We werken met twee gecertificeerde makelaars - taxateurs welke beiden lid zijn van de NVM branche-organisatie.
  Droste De Vries Makelaars o. g. is in 2000 opgericht door Kees Droste en Mieke de Vries.

  Wij vinden betrokkenheid, inlevingsvermogen, snelheid en duidelijkheid zeer belangrijk in de makelaardij.

  “Bij ons krijgt u alle ruimte! ”

  Meer informatie

  Drijvend Wonen

  Makelaarskantoor Drijvend Wonen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vechtdijk 324, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Drijvend Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Derk Makelaardij

  Derk Makelaardij, de actieve NVM makelaar die naar jou toe komt; óók na 17.00 uur en in het weekend.

  Dienstverlening in een modern jasje. Ik ben geinteresseerd in het verhaal achter verkoop of aankoop van de woning. Alleen zo kan ik het optimale resultaat voor je behalen. Mijn dienstverlening stopt niet bij de overdracht. Ik hecht sterk aan een langdurige relatie en dus tot ver na de transactie kan je bij mij terecht met vragen.

  Meer informatie

  Domvast

  DomVast is gespecialiseerd op het gebied van huur en verhuur van woonruimte in provincie Utrecht.
  Met onze ervaring en ruim bestand vinden we samen met u gemakkelijk de huurwoning die u zoekt!

  Wij zijn:

  * ook buiten kantoortijden bereikbaar
  * DomVast zijn full-servicemakelaars Wij richten ons op uw wensen en komen op voor uw belangen!

  Nog enkele redenen waarom u DomVast als uw makelaar inschakelt
  * Persoonlijke aandacht
  * Uitgebreide PR-mogelijkheden
  * Flexibel in alle opzichten


  Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met DomVast.

  Meer informatie

  Alliances Makelaardij

  Alliances Makelaardij is al meer dan 10 jaar een van de grootste verhuurkantoren in Utrecht en omgeving. We onderscheiden ons in een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen scherpe prijzen, een degelijk huuraanbod (mooie woningen), met solide betrouwbare verhuurders waar we al jaren mee samenwerken. Naast de verhuurbemiddeling verzorgen wij het beheer van huurwoningen (operationeel management en financieel management) en de aan- en verkoop van woningen. De combinatie beheer, verhuur en koop/verkoop maakt dat we een volledige dienstverlening kunnen bieden. Alliances Makelaardij is door haar ruime ervaring in het ondersteunen van buitenlandse klanten en partner van de Expatdesk Utrecht.

  Ons kantoor bestaat uit: Michiel Elsinga en Jelle van Tricht. Michiel en Jelle werken al meer dan 12 jaar intensief samen op basis van een kostenmaatschap en zorgen samen voor de continuiteit van onze individuele dienstverlening.

  Meer informatie