Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Utrecht

55 resultaten

  Peek & Pompe Makelaars

  Makelaarskantoor Peek & Pompe Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 34 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Croeselaan 393, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Peek & Pompe Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Beumer Garantiemakelaars Utrecht

  Makelaarskantoor Beumer Garantiemakelaars Utrecht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 24 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Maliebaan 71, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Beumer Garantiemakelaars Utrecht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Waltmann Makelaars

  Waltmann Makelaars combineert maximale kennis van de markt (we zijn al meer dan 120jaar actief in Utrecht) met een persoonlijke benadering van de klant. Ons jonge en gedreven team kenmerkt zich door grote ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit.

  De wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal.

  Waltmann treedt op als vertrouwd intermediair bij het tot elkaar brengen van koper en verkoper. Sleutelwoorden van ons kantoor: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch.

  Of het nu gaat om uw droomhuis of een op maat gesneden kantoor- of bedrijfsruimte, Waltmann is uw ideale partner. Een perfecte mix van traditie en innovatie.

  Meer informatie

  Van Doorn Makelaardij Utrecht

  Dé makelaar in Utrecht: Van Doorn Makelaardij

  Van Doorn Makelaardij is al 70 jaar een begrip als makelaar in Utrecht. Wij zijn een traditioneel makelaarskantoor en ons team bestaat uit betrokken, enthousiaste en creatieve makelaars die u graag helpen met het vinden van een geschikte woning.

  Onze makelaars zijn allen aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en hebben een ruime ervaring binnen de Utrechtse woningmarkt en daarbuiten. Bij ons kunt u terecht voor:

  Het kopen van een woning
  Het verkopen van een woning
  NWWI taxatie van huizen en appartementen

  Waarom Van Doorn Makelaars Utrecht?
  NVM makelaars met een brede kennis en groot netwerk.
  Actief in Utrecht en omgeving sinds 1946
  Flexibel, enthousiast en betrokken team
  Altijd een toppositie op o. a. Funda
  Geopend op zaterdag
  Ook voor taxaties (NWWI)

  Meer informatie

  Van Welzenes Makelaars

  Makelaarskantoor Van Welzenes Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Newtonlaan 115, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Welzenes Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Wij Makelaardij

  Wij Makelaardij is een jong makelaarskantoor dat in april 2008 haar deuren heeft geopend aan de Antonius Matthaeuslaan 19 in Utrecht. Jong wil in dit geval zeggen: enthousiast, flexibel en goed gebruik makend van moderne communicatiemiddelen. De oprichter van Wij, Gerrit-Jan van der Sluijs, is al jarenlang werkzaam als makelaar in Utrecht en omliggende gemeenten. Sinds september 2013 is Kyras Dimitopoulos mede-eigenaar van Wij Makelaardij. Kyras is makelaar-taxateur en vanaf 2005 werkzaam in de makelaardij. Naast ervaring en kennis maken zij beide gebruik van hun uitgebreide netwerk dat zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

  Meer informatie

  Grada Jager Makelaardij

  Grada Jager Makelaardij, het eerste NVM makelaarskantoor dat zich in Utrecht West vestigde en thans een begrip is op de Utrechtse woningmarkt. Een kantoor met als belangrijkste pijlers: Kennis, Service en Kwaliteit. Het lidmaatschap van de NVM geldt hierbij als waarborg voor deskundigheid en objectiviteit.

  Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons inschakelen voor nagenoeg alles wat zich afspeelt op de woningmarkt.

  Overweegt u om uw huidige woning te gaan verkopen? Neemt u gerust eens contact op met ons kantoor om een afspraak te maken zodat wij u, geheel vrijblijvend, kunnen adviseren over de mogelijkheden van een eventuele verkoop.

  Bent u juist op zoek naar een huis maar ziet u door de bomen het bos niet meer, of heeft u uw droomhuis al gevonden en zoekt u nu naar de juiste begeleiding. Onze kennis van de markt en ervaring in het onderhandelen zorgen ervoor dat u een makelaar treft die met een frisse blik en verstand van zaken alles in het werk zal stellen om u te helpen bij het verwezenlijken van uw droom. Ook voor taxaties bent u bij ons op het juiste adres.

  Mocht u vragen hebben over één van onze diensten, loop dan gerust eens binnen bij ons kantoor. De koffie staat voor u klaar.

  Meer informatie

  Beumer Garantiemakelaars De Meern

  Makelaarskantoor Beumer Garantiemakelaars De Meern is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 33 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Meerndijk 7, De Meern.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Beumer Garantiemakelaars De Meern of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Aspekt ERA Makelaars - Utrecht

  Een huis kopen/verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen er bij kijken van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en de uiteindelijke overdracht. U wilt het maximale eruit halen en dat betekent talloze keuzes maken; vaak voor de eerste keer.

  Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt. Maar veel mensen hebben dat pas achteraf, na de (ver)koop. Wij niet, want het is ons dagelijks werk. Dus zijn er geen geheimen voor ons… of het zouden uw woonwensen moeten zijn.

  Als ERA-makelaar kunnen wij u gegarandeerd helpen om op een snellere manier uw woning te kopen of te verkopen tegen de beste prijs. Hiertoe staan ons veertig unieke diensten en extra middelen ter beschikking.

  Onze heldere dienstverlening kent geen geheimen en staat zwart op wit in de ERA Service Waarborg. Daar tekenen wij voor!

  Meer informatie

  Makelaarswinkel B.V.

  Makelaarswinkel is het meest innovatieve makelaarskantoor van dit moment. Makelaarswinkel biedt een verkooptraject wat volledig aansluit bij de behoefte van de verkoper. Makelaarswinkel hanteert voor iedere deeldienst vastgestelde prijzen. De verkoper bepaalt dus zelf hoeveel er wordt bespaard op makelaarskosten.

  Daarnaast onderscheidt Makelaarswinkel zich door de juiste inzet van marketingcampagnes om uiteindelijk het gewenste resultaat te behalen. Makalaarswinkel heeft daarbij een lokale oriëntatie, de filosofie is dat je alleen succesvol kunt opereren in een omgeving waar je ook daadwerkelijk met je voeten in de klei staat. Gevoel met de lokale markt stelt je als makelaar in staat om je opdrachtgever voor 100% te kunnen vertegenwoordigen.

  Meer informatie

  RE/MAX Gildenhof

  RE/MAX Gildenhof

  Het wereldmerk in de makelaardij nu ook voor Utrecht en omstreken.

  Bij ons ligt de rode loper klaar!

  Niet alleen voor iedere klant maar ook voor iedere aangesloten of toekomstige makelaar die van aanpakken houdt!

  Klant altijd centraal

  Sterk netwerk, lokaal, nationaal en internationaal

  Dynamische vlotte marktbenadering

  Deskundig team

  Meer informatie

  Van Bokhorst & Van Erp Makelaars

  Makelaarskantoor Van Bokhorst & Van Erp Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Stadhouderslaan 5, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Bokhorst & Van Erp Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Renkema & Jansen Beëdigd Makelaars

  Welkom bij Renkema & Jansen Beëdigd Makelaars

  Een nieuwe naam maar zeker geen onbekende in de regio Utrecht.

  Na jaren te hebben samengewerkt bij een groot Utrechts makelaarskantoor, zijn wij, Mark Renkema en Ed Jansen, begin 2009 samen verdergegaan. Ondanks de economische dip vonden wij dat er binnen de woningmakelaardij ruimte was voor een nieuw makelaarskantoor én dat we het beter konden.

  Vanuit een kleinschalig, persoonlijk makelaarskantoor onderhouden wij zelf het directe contact met onze klanten. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en andere mogelijkheden om niet alleen kopers en verkopers te bereiken, maar vooral om ze met elkaar in contact te brengen. En of we nu voor u kopen of verkopen, elke klant geniet onze volle aandacht; oog voor u, oog voor uw huis.

  En dat alles op informele wijze vanuit een laagdrempelig kantoor.

  Ook in 2019 staan wij voor u klaar met onze scherpe blik en expertise op het gebied van aankoop, verkoop, taxaties, consultancy, uitponden en nieuwbouw.

  Heeft u vragen bel ons op ************ 710. We horen graag van u.

  Tot snel!

  Meer informatie

  Droste De Vries Makelaars

  Welkom bij Droste de Vries Makelaars - Utrecht

  Droste De Vries Makelaars o. g. is een jong en dynamisch kantoor. We werken met twee gecertificeerde makelaars - taxateurs welke beiden lid zijn van de NVM branche-organisatie.
  Droste De Vries Makelaars o. g. is in 2000 opgericht door Kees Droste en Mieke de Vries.

  Wij vinden betrokkenheid, inlevingsvermogen, snelheid en duidelijkheid zeer belangrijk in de makelaardij.

  “Bij ons krijgt u alle ruimte! ”

  Meer informatie

  Drijvend Wonen

  Makelaarskantoor Drijvend Wonen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vechtdijk 324, Utrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Drijvend Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Derk Makelaardij

  Derk Makelaardij, de actieve NVM makelaar die naar jou toe komt; óók na 17.00 uur en in het weekend.

  Dienstverlening in een modern jasje. Ik ben geinteresseerd in het verhaal achter verkoop of aankoop van de woning. Alleen zo kan ik het optimale resultaat voor je behalen. Mijn dienstverlening stopt niet bij de overdracht. Ik hecht sterk aan een langdurige relatie en dus tot ver na de transactie kan je bij mij terecht met vragen.

  Meer informatie

  WVO Makelaars Utrecht B.V.

  WVO (Walraven van Oest) makelaars bestaat al zo'n 75 jaar en heeft vestigingen in Zeist en Utrecht.
  We zijn één van de oudste NVM makelaars in de regio en kennen de omgeving dus als geen ander!
  Vakkundigheid, enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen u graag op alle terreinen: verkoop, aankoop, taxaties en (ver)huur.

  Uiteraard zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  WVO makelaars actief en betrouwbaar!  Wat mag u van ons verwachten?
  Eerlijke tarieven, de beste prijs voor u!
  Persoonlijk en vakkundig
  Actieve en enthousiaste begeleiding
  Snel en efficiënt
  Regiokennis
  Scherp onderhandelen, met verstand
  NVM gecertificeerd
  NWWI en Taxateurs Unie taxaties

  Meer informatie

  Alliances Makelaardij

  Alliances Makelaardij is al meer dan 10 jaar een van de grootste verhuurkantoren in Utrecht en omgeving. We onderscheiden ons in een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen scherpe prijzen, een degelijk huuraanbod (mooie woningen), met solide betrouwbare verhuurders waar we al jaren mee samenwerken. Naast de verhuurbemiddeling verzorgen wij het beheer van huurwoningen (operationeel management en financieel management) en de aan- en verkoop van woningen. De combinatie beheer, verhuur en koop/verkoop maakt dat we een volledige dienstverlening kunnen bieden. Alliances Makelaardij is door haar ruime ervaring in het ondersteunen van buitenlandse klanten en partner van de Expatdesk Utrecht.

  Ons kantoor bestaat uit: Michiel Elsinga en Jelle van Tricht. Michiel en Jelle werken al meer dan 12 jaar intensief samen op basis van een kostenmaatschap en zorgen samen voor de continuiteit van onze individuele dienstverlening.

  Meer informatie

  Spot Makelaardij

  Spot Makelaardij is sinds 2018 een makelaar gevestigd in de binnenstad van Utrecht.

  Sinds 2018 hebben wij een nieuwe naam, een nieuw team en een nieuwe locatie, maar bieden wij wel nog steeds vertrouwde gezichten, jarenlange ervaring en veel enthousiasme en toewijding.

  Wij helpen u graag bij het zoeken of verkopen van Your Spot! Of dit nu gaat om een woning, een appartement of een belegging! Spot makelaardij kan u op alle vlakke helpen. Onze dienstverlening is uitgebreidt en kan op alle vlakke, zoals aankoop/verkoop of aanhuur/verhuur. Wij zetten uw woning graag in the spotlights! !

  Meer informatie

  Alberts & Muus Wonen

  A&M is gespecialiseerd in de aankoop, verkoope en aanhuur en verhuur van woningen in de betere buurten van Utrecht. Wij begeleiden hierbij zowel expats als meer reguliere woningzoekenden.

  Meer informatie

Bent u van plan om uw woning in Utrecht te verhuren? Zet uw woning te huur op Pararius, dé grootste website voor het verhuren van huizen in Utrecht.

Huis verhuren in Utrecht
Pararius is de grootste aanbieder op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Utrecht. Als u van plan bent uw huis in Utrecht te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Tevens is de website van Pararius zestalig waardoor zij ook specialist zijn op het gebied van expatverhuur. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven voor het verhuren van uw woning. Klik op deze link en schrijf u gratis in: huis verhuren

Aangesloten makelaars in Utrecht
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van huizen in Utrecht. Elke verhuurmakelaar in Utrecht die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van woningen. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij ongeveer 560 woningen in de verhuur in Utrecht. Liever wat minder huizen te huur in Utrecht dan dat we huurwoningen tonen van discutabele makelaarskantoren. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Utrecht.

Verhuren aan expats in Utrecht
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website die beschikbaar is in zes verschillende talen. Daarnaast hebben de meeste makelaars in Utrecht ervaring met het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Utrecht.

Zet uw woning te huur in Utrecht
Als u van plan bent om uw woning te verhuren in Utrecht, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met kwalitatieve makelaars uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar bij u in de buurt en zij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw huis in Utrecht te huur op Pararius.   

+ Toon meer

Huis verhuren per stad