Makelaarshuis Amsterdam - Zaanstad

Amsterdam

Woningverhuur in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij zijn een ervaren en een op service gericht bemiddelingsbureau. Wij nemen echt de tijd om te luisteren naar de wensen van onze klant. Dit geldt voor zowel huurders als ook voor verhuurders.

Wij willen Uw gids zijn vanaf het moment dat U in Nederland arriveert tot het moment dat wij Uw perfecte woning hebben gevonden. En ook gedurende de lengte van het huurcontract kunt U gebruik maken van onze service en expertise.

Wij hebben toegang tot de woningen van alle makelaars en U kunt daar gebruik van maken. Wat Uw wensen ook zijn, wij zijn er zeker van dat wij U passende woonruimte kunnen bieden. Momenteel bedraagt onze portfolio meer dan 1500beschikbare woningen in Amsterdam, Amstelveen, Zaanstad of Purmerend en hun omgeving. Deze woningen bevinden zich in alle prijsklassen (vanaf € 1200,00) en worden veelal gemeubileerd en/of gestoffeerd aangeboden

Bent U het zat om zelf alle makelaars te bellen, alle website door te zoeken en daardoor kostbare tijd te verliezen? Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek Uw wensen en wij doen het werk voor U.

High level service is ons sleutelwoord. Wij hopen U snel te mogen verwelkomen. . . .

Wie zijn wij?

Ruud Smit

Directeur

Chanel Smit

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Jan van Zutphenstraat 115

€ 1.750 per maand

Amstelkade 178 II

€ 2.600 per maand

Paramaribostraat 35 III

€ 1.950 per maand

Twiskeweg 10

€ 2.100 per maand

Lisstraat 18

€ 3.250 per maand

Bloemgracht 210

€ 1.750 per maand

Onze vestiging

Andere vestigingen