Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Dordrecht

22 resultaten

  Nouwen Makelaardij o.g. b.v.

  Makelaarskantoor Nouwen Makelaardij o.g. b.v. is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 37 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Noordhoevelaan 52, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Nouwen Makelaardij o.g. b.v. of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Stad & Land NVM Makelaars Dordrecht

  Makelaarskantoor Stad & Land NVM Makelaars Dordrecht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 32 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Prinsenstraat 5, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Stad & Land NVM Makelaars Dordrecht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Merwe Makelaars

  Merwe Makelaars is het makelaarskantoor van René Attasio. Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring in de makelaardij. Wij leveren onze diensten aan particulieren en professionals. Onze diensten bestaan uit verkoop, aankoop en verhuur. Daarnaast werken wij regelmatig voor beleggers, handelaren en projectpartijen.

  Merwe Makelaars is aangesloten bij de branche vereniging Vastgoed Pro, één van de erkende branche-verenigingen naast VBO en NVM.

  Voor onze diensten maken we gebruik van verschillende ondersteunende bedrijven. Zo maken wij voor ons aanbod gebruik van Funda en Huislijn, maar daarnaast zijn er nog enkele woningwebsites waar ons aanbod op te vinden is waaronder onze eigen website. Tevens zijn wij zeer actief op social media en krijgt uw woning alle aandacht die het verdient.

  Meer informatie

  Advema Makelaardij

  Makelaarskantoor Advema Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Jan Valsterweg 10, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Advema Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  2M Makelaars Dordrecht

  Makelaarskantoor 2M Makelaars Dordrecht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Singel 348, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van 2M Makelaars Dordrecht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Home 4 You Makelaars

  Home 4 You Makelaars is het aangewezen kantoor voor de aan- en verkoopbegeleiding en taxaties van woningen in de regio Drechtsteden en Groot-Rijnmond.

  Fijn dat u de gelegenheid neemt onze website te bezoeken. Het makelaarskantoor is door vader en zoon in 2010 opgericht en breekt de standaard aanpak in de makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid krijgen bij ons de vrije loop. Wij combineren passie met een gedegen vakkennis en maken de makelaardij weer persoonlijk. Zo komen wij voor een afspraak graag naar een door uw gewenste locatie toe op het moment dat het úw schikt. Kortom: het kan anders. Beter, creatiever en meer betrokken. Gebaseerd op onze ervaring in de makelaardij hebben wij een doordacht tariefstelsel, waar klant en makelaar samen profijt van hebben. Juist die ervaring drijft ons om te kiezen voor een nieuwe stijl.

  Wij zijn van mening dat een woning of appartement verkopen tegen de beste prijs méér inhoudt, dan alleen uw woning op Funda te plaatsen. Uiteindelijk zullen nieuwe kanalen, een uitgebreid netwerk, betere presentatie, professionele fotografie, ruime werktijden, slim tariefstelsel en niet te vergeten het verhaal tijdens onze bezichtigingen zorgen voor de beste prijs.

  De sterke punten van Home 4 You Makelaars:

  LOKALE KENNIS

  Wij werken vanuit Dordrecht, maar opereren regionaal. Daardoor kennen wij de sterke en zwakke kanten van verschillende buurten.

  KLEIN KANTOOR

  Wij zijn een klein kantoor, waardoor we dichtbij de klant staan. Dit werkt efficiënt en scheelt tijd en geld.

  BUITEN KANTOORTIJD

  Wij zijn beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. Kortom: geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit.

  AANTREKKELIJK TARIEF

  Wij hanteren het ‘100% no cure, no pay’ principe en een lage courtage. Dit stimuleert ons om nét dat stapje extra te zetten.

  Meer informatie

  PAM Makelaardij & Financieel Advies

  Makelaarskantoor PAM Makelaardij & Financieel Advies is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Prunushof 2, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van PAM Makelaardij & Financieel Advies of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  RE/MAX Wittstaete

  Makelaarskantoor RE/MAX Wittstaete is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Johan de Wittstraat 29, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van RE/MAX Wittstaete of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Aarnoutse Makelaardij

  Makelaarskantoor Aarnoutse Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Steegoversloot 39, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Aarnoutse Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Vakantiehuistekoop.nl

  Vakantiehuistekoop. nl is dé specialist in aan en verkoop van recreatief roerend en onroerend goed. Wij werken voor particulieren, makelaars en grote Nederlandse opdrachtgevers waaronder Roompot Projects. Onze expertise maakt ons tot één van de meest gespecialiseerde recreatiemakelaars van Nederland.

  Als u een recreatiewoning of een project heeft en u wens is om ook in Duitsland of België kopers te werven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Momenteel worden 3 van de 5 recreatiewoningen verkocht aan klanten uit Duitsland en België.

  Meer informatie

  Uw MakelaarSite

  Een specialisme van UwMakelaarSite.

  Vanaf de start van ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de complete begeleiding bij de aankoopprocedure van een woning.

  Onze vastgoedprofessionals zijn tevens bekend met koopconstructies zoals :

  MVE, FairValue, MGE, Voorkeursrecht, Vrije verkoop, KoopGarant etc.

  Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de notariële overdracht en zelfs daarna zijn wij uw eigen makelaar.

  Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij, bent u altijd verzekerd van deskundige begeleiding.

  Meer informatie

  Merwelanden Makelaardij

  Makelaarskantoor Merwelanden Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vest 179, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Merwelanden Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Schipper Makelaardij

  Makelaarskantoor Schipper Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bankastraat 84, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Schipper Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Henny Bos Housing BV

  Makelaarskantoor Henny Bos Housing BV is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Reeweg Oost 15, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Henny Bos Housing BV of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lamper & van Vliet Woningmakelaars Hardinxveld-Giessendam

  Met kantoren in Ridderkerk en Hardinxveld Giessendam is Lamper en Van Vliet Woningmakelaars dé makelaar langs de A15. Van Alblasserdam tot Groot Ammers en van Ridderkerk tot Hardinxveld Giessendam…. in deze regio werken wij al tientallen jaren in de woningmakelaardij. Heeft u plannen om uw woning te verkopen, of wilt u juist meer informatie over de aankoop van een nieuwe woning? Lamper & Van Vliet Woningmakelaars is een makelaar die volledig op serviceverlening is gericht!  Ieder persoon heeft verschillende wensen en eisen. Lamper en Van Vliet Woningmakelaars beseft dat als geen ander en adviseren daarom elke klant zeer persoonlijk vanuit een eigen specifieke invalshoek. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van uw woning, huur of verhuur in de vrije sector of taxaties. In alle gevallen zijn wij graag actief voor u bezig. Door de op jarenlange ervaring gebaseerde deskundigheid, het feit dat wij jaarlijks honderden woningen verkopen en het NVM lidmaatschap, zijn wij voor u de ideale adviseur. U kunt bij ons rekenen op de expertise en kennis van een deskundig team van doelgerichte mensen. Wij communiceren helder en duidelijk, in woord en geschrift. Wij hebben persoonlijke aandacht voor u als klant, bij al uw woningvraagstukken. Wij luisteren naar uw wensen en hanteren die als uitgangspunt voor onze service. Wij begeleiden u in het gehele traject en nemen pas weer afscheid van u als u een tevreden klant bent.

  Meer informatie

  Hoi Makelaars

  Makelaarskantoor Hoi Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Eindhovenseweg 34, Waalre.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hoi Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  XLCASA Makelaars Leeuwarden

  Verkoper voor 995 euro op Funda!

  Steeds vaker krijgen we via onze klanten nieuwe klanten. Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar dat is ook niet zomaar!

  Wij maken een grondige analyse van de woningmarkt in uw omgeving, zodat we voor u een sterke verkoopprijs kunnen adviseren.

  Wij nemen de tijd om uw woning op de beste manier te presenteren zodat er direct meer geïnteresseerden zijn.

  Wij hanteren verschillende verkoopmethoden om een optimale verkoopprijs én goede verkoopcondities voor u te behalen.

  U doet de bezichtigingen of wij, maar wij begeleiden u volledig in het verdere traject.

  Onze dienstverlening tegen een wel heel concurrerend tarief.

  Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk onze beoordelingen, hier op Funda maar ook bij the Feedback Company.

  Bezoek onze website, mail ons via servicedesk@xlcasa. nl of bel ons: ***********.

  Meer informatie

  Vestingh Makelaars

  Makelaarskantoor Vestingh Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Langedaal 158, Dordrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Vestingh Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Housing Well

  HousingWell is een jong en dynamisch bedrijf met de juiste kennis en ervaring gespecialiseerd op het gebied van (tijdelijke) huur, verhuur en beheer van onroerend goed. Het uiteindelijke doel van HousingWell is effectiviteit voor alle betrokken partijen. Hierbij stellen wij als doelstelling invulling te geven aan de behoefte van vastgoed ondernemingen en particuliere verhuurders bij het verhuren van woonruimten aan zakenlieden, expats en andere betrouwbare woningzoekenden. HousingWell kan worden omschreven als is een innovatieve en allround vastgoedbeheerder.

  Meer informatie

  HUIZ

  HUIZ

  Gemakkelijk en eenvoudig uw woning verkopen en/of verhuren? Hoe zet u uw woning online, wat is de beste promotie en hoe benaderd u potentiele kopers of vind u de juiste huurder? Bij ons is uw huis in goede handen. Niet de lasten maar wel de lusten.

  HUIZ is het vastgoedcentrum waar u tercht kunt voor het verkopen of verhuren van uw woning.

  Verhuur

  Als uw huis al lang te koop staat, u gaat een tijdje in het buitenland wonen of u heeft een woning uit een erfenis gekregen dan heeft u waarschijnlijk wel eens gedacht aan (tijdelijke) verhuren van uw woning.

  Maar welke weg gaat u bewandelen en in welke richting? Waar vind u zo efficiënt mogelijk de juiste huurder en hoe weet u dat uw woning in goede handen is?

  Uw huis is een kostbaar bezit. Daar wilt u de juiste huurders in hebben met de juiste zorg en beheer.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Dordrecht