Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Breda

39 resultaten

  Van Liessum Makelaars

  Makelaarskantoor Van Liessum Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 45 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Sophiastraat 36, Breda.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Liessum Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Storimans & Partners

  Makelaarskantoor Storimans & Partners is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 51 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Ginnekenweg 161, Breda.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Storimans & Partners of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rotsvast Breda

  Rotsvast Breda
  Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels zijn we een Cooperatie. Rotsvast Coopertief is een organisatie met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien!

  Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt Rotsvast u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

  Huren
  Rotsvast verhuurt in principe aan iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen.

  Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rotsvast registreert, is succesvol.

  Verhuren
  Als dé specialist op het gebied van verhuur & vastgoedbeheer adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening. Ook op gebied van aankoopbegeleiding kunnen we u op dezelfde kwalitatieve en betrouwbare wijze van dienst zijn.

  Meer informatie

  GB Makelaars

  Wanneer u een exclusieve woning wilt kopen, of een woning in het hogere marktsegment wilt verkopen, heeft u behoefte aan een makelaarskantoor dat begrijpt wat uw wensen en behoeften zijn. GB Makelaars is zo’n kantoor. Met ruim vijftien jaar ervaring in de aankoop, verkoop en taxatie van exclusieve woningen in Breda en omgeving hebben we veel expertise in de begeleiding van kopers en verkopers van deze woningen.

  Discreet en betrouwbaar
  Bij het kopen of verkopen van exclusieve woningen is discretie vaak gewenst. GB Makelaars biedt u deze discretie, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om uw woning via discrete verkoop aan te bieden. Uw woning wordt dan niet getoond op het open toegankelijke gedeelte van de website, maar slechts aangeboden aan mensen die aan hebben gegeven geïnteresseerd te zijn in woningen zoals de uwe. Hiermee bieden wij uniek maatwerk en persoonlijke service. Met dit soort dienstverlening onderscheidt GB Makelaars zich van de andere partijen op de markt en bent u verzekerd van een betrouwbare, discrete aan- of verkoop.

  Expert exclusieve woningen Breda
  Omdat GB Makelaars zich specifiek richt op exclusieve woningen, en alleen op Breda en omliggende plaatsen als Ulvenhout, Prinsenbeek en Bavel, hebben we in de loop der jaren een ongekende expertise opgebouwd. We kennen de woningen in deze omgeving, de markt én de specifieke wensen van mensen die een woning zoeken in deze regio als geen ander. Daardoor kunnen we u met een persoonlijke aanpak van dienst zijn. Daarnaast geeft onze expertise op het gebied van unieke, exclusieve woningen ons de kennis die nodig is om een betrouwbare taxatie van uw woning te maken wanneer dat bijvoorbeeld nodig is voor bijvoorbeeld de vermogensbelasting of het aanvragen van een financiering. Met deze expertise bieden wij veel meerwaarde.

  Neem contact op
  Ons team van ervaren en toegewijde medewerkers staat klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u op zoek te gaan naar uw nieuwe luxe appartement, stadsvilla, woonboerderij of andere exclusieve woning in Breda of directe omgeving – of om u te ondersteunen bij het volledige verkoopproces daarvan. Neem gerust eens contact met ons op voor een gesprek.

  Meer informatie

  MB Makelaars

  Ik wil mijn woning verhuren

  Hebt u woonruimte beschikbaar welke u tijdelijk of permanent wilt verhuren? MB Makelaars helpt u graag bij een snelle en veilige verhuur van uw woning. Uw woonruimte in ons bestand laten opnemen is geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen ons bestand van woningzoekenden gaan wij vervolgens op zoek naar de meest ideale huurder. Ook wordt uw woning aangeboden op alle relevante websites zoals Pararius, Funda en huurwoningen. nl. Hierna selecteren wij voor u de meest geschikte kandidaten op basis van zowel persoonlijke als financiële omstandigheden. U beslist daarna zelf wie de nieuwe huurder wordt.

  Wij garanderen u een snelle en zorgeloze verhuur van uw onroerend goed. Indien u ook tijdens de huurperiode van alle rompslomp af wilt zijn, dan verzorgen wij graag het volledige beheer van uw onroerend goed.

  Wist u dat wij al ruim 10 jaar actief zijn in de verhuur van onroerend goed in geheel Brabant ? En wist u dat wij in deze 10 jaar nog nooit enig wangedrag van een huurder hebben meegemaakt ? Met een goede screening kunnen wij u garanderen dat uw onroerend goed in goede handen komt. Liever een paar weken wachten op die ene juiste huurder, dan de woning te snel verhuurd willen hebben met alle risico's van dien.

  Onze bemiddelingskosten bedragen een halve maand huur (exclusief btw), berekend over de bruto huur.
  Deze kosten zijn eenmalig en worden bij verhuurder in rekening gebracht.

  Werkwijze
  Stap 1
  Opname
  Wij zullen met u een afspraak maken om de woning op te nemen. Tijdens deze opname worden de foto’s genomen, de woonruimte wordt opgemeten en alle gegevens relevant voor een succesvolle verhuur worden genoteerd. Deze gegevens vormen de basis voor onze brochure en uitgebreide internetmarketing. Uiteraard wordt in nauw overleg met u besproken tegen welke huurprijs wij het object gaan aanbieden.

  Stap 2
  Zoeken
  Binnen ons bestand gaan wij op zoek naar de ideale huurder voor uw woonruimte. Tevens wordt uw woonruimte op alle relevante woningsites aangeboden.
  U kunt hierbij onder andere denken aan; Funda, Pararius en Huurwoningen. nl. Voldoet uw woonruimte aan de zoekcriteria van een kandidaat-huurder en zien wij op basis van persoonlijke en financiële omstandigheden geen belemmeringen, dan wordt uw woonruimte per e-mail voorgesteld aan de potentiële huurder. Zodra één of meerdere kandidaat-huurders geïnteresseerd zijn, maken wij een afspraak voor bezichtiging.

  Stap 3
  Bezichtiging
  De bezichtiging vindt plaats met één of meerdere geïnteresseerden. Indien gewenst, kunt u hierbij aanwezig zijn. Voorafgaand aan de bezichtigingen ontvangen wij graag een sleutel van het object. Mocht uw woonruimte nog bewoond zijn, dan nemen wij contact op met de huidige bewoner om een afspraak te maken voor de bezichtiging.

  Stap 4
  Match
  Een goede match vormt de basis voor een succesvolle verhuur van uw onroerend goed. Alle in ons bestand aanwezige kandidaat-huurders zijn uitvoerig gescreend op basis van overlegde stukken met betrekking tot de persoonlijke en financiële situatie. Indien wij een kandidaat-huurder hebben gevonden die aan alle eisen voldoet, dan zullen wij deze kandidaat met u bespreken en uitnodigen om persoonlijk kennis te komen maken. Uiteraard is het niet aan ons, maar aan u als huiseigenaar, om te beslissen wie de nieuwe huurder wordt.

  Stap 5
  Huurovereenkomst
  MB Makelaars stelt vervolgens de huurovereenkomst op. De door ons gehanteerde standaard huurovereenkomst, is gebaseerd op de in Nederland veel gebruikte Raad Onroerende Zaken (ROZ-) overeenkomst. Deze overeenkomst wordt voorafgaand aan de ondertekening met beide partijen doorgenomen. Tevens wordt voor de ondertekening aan huurder gevraagd de waarborgsom en de eerste maand huur te voldoen.

  Stap 6
  Sleuteloverdracht
  Na ondertekening van de huurovereenkomst en na betaling van de verschuldigde bedragen door de huurder, ontvangt deze de sleutels van de woning. Voorafgaand aan deze sleuteloverdracht wordt er een uitgebreid inspectierapport gemaakt van de staat van de woning en worden de meterstanden genoteerd.

  Uw woning zorgeloos verhuren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via tel nr. ***********of per e-mail: info@mbmakelaars. nl

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Breda

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Breda
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Zagers Makelaars-Taxateurs

  Zoekt u een ervaren makelaar die luistert naar uw wensen en zijn advies daarop afstemt?

  Dat zijn wij! Een jong maar toch ervaren makelaarskantoor, dat is Zagers makelaars. Met inmiddels samen al 40 jaar ervaring in de makelaardij in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen, Ulvenhout en Bavel.

  Als makelaar is het ons doel om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarbij stellen wij uw wensen en situatie voorop. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de aankoop van uw droomhuis: op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons voor u in.

  Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen.

  Dat is voor ons geen reden om stil te staan. Integendeel: wij blijven ons ontwikkelen om voor u het beste te kunnen bieden op het gebied van onze dienstverlening en daarmee onze resultaten te waarborgen.

  Gratis waardebepaling

  Overweegt u uw appartement of huis te verkopen? Graag geven wij u een advies dat past bij uw situatie. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen samen met u een plan van aanpak. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets.

  Meer informatie

  HouseHunting Breda

  .

  Meer informatie

  ROGA Makelaars

  Wij zijn ROGA. Een full service makelaarskantoor dat houdt van persoonlijke aandacht. Niet alleen tussen onze makelaars, maar ook met jou, omdat elke aanvraag hetzelfde enthousiasme verdient. Zo zorgen we ervoor dat we je aan- en verkoopwensen op de best mogelijke manier waarmaken. En dat zonder gedoe: we staan namelijk altijd voor je klaar, óók ’s avonds en in het weekend.

  Elke aanvraag verdient al onze zorg en inspanning, en omdat we weten dat geen woning hetzelfde is, behandelen we ze ook niet zo. Sterker nog: elk huis krijgt bij ons een eigen website om het állerbest uit de verf te komen. Wil je het liever zelf proberen? We bieden een online ‘Doe-het-gewoon-zelf-pakket’ aan waarmee jij de verkoop in de hand houdt, vanuit je eigen woonkamer. Wel zo makkelijk.

  Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Kom vooral even langs bij ons kantoor in op de Ginnekenweg in Breda, te herkennen aan de groene luifels.

  Meer informatie

  Select-a-House.nl

  Woongeluk wordt bepaald door woning èn ligging
  Op basis van deze filosofie en de gedrevenheid van een betrokken team bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een fijne huurwoning. Door ervaring weten wij hoe wij flexibel op uw woonwensen kunnen inspelen. Uw persoonlijke situatie is hierbij een belangrijk onderdeel, elke situatie is weer anders.

  De meeste informatie kunt u op onze website vinden. In veel gevallen beschikken wij echter over meer achtergrondinformatie. Neem daarom gerust contact met ons op.

  Géén inschrijfkosten
  In tegenstelling tot wat bij veel andere woonbemiddelaars gebruikelijk is, betaalt u bij ons geen inschrijfgeld.

  Uw verhuurmakelaar in de buurt
  - Wij 'verhuren' geen praatjes, maar woningen
  - Geen administratieve rompslomp
  - Ervaren, gedreven en betrokken team
  - Snelle verhuur door betrouwbaar groot netwerk
  - Geen franchiseformule, daardoor sneller schakelen

  Bij iedere woning op onze website vindt u:
  - Veel foto’s over de huurwoning èn over de woonbuurt
  - Beschrijving van de woning, buurt en buurtbewoners
  - Een kaart met de ligging van de woning en van de buurt

  Meer informatie

  Brick's Makelaardij

  Makelaarskantoor Brick's Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat 35, Breda.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Brick's Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Schonck, Schul & Compagnie

  Schonck, Schul & Compagnie is een brede, dynamische en servicegerichte organisatie op het gebied van makelaardij en vastgoedontwikkeling, welke zich onderscheidt door een originele en proactieve aanpak met een topsportmentaliteit en is al meer dan 80jaar actief in de Bredase vastgoedmarkt en heeft zich met een team van ca.14 medewerkers gespecialiseerd in het product Wonen en bijzonder bedrijfsmatig onroerend goed. Wij zijn creatief, deskundig en vastberaden.  Wanneer we onszelf vergelijken met collega’s, krijgen we de indruk dat we creatiever zijn en in ieder geval veelal ook meer gedreven. Niet voor niets prijkt in onze ontvangsthal de spreuk: “Nil volentibus arduum” (Niets is onmogelijk voor hen die willen). De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat we niet stilzitten en afwachten, maar proactief te werk gaan. Ook dat is overigens iets wat niet bij iedereen gebruikelijk is in de branche.  Al onze mensen zijn gedreven ‘vakidioten’ met passie voor ons werk. Met bezieling willen we scoren voor onze cliënten. Ons pand weerspiegelt de persoonlijkheid van onze onderneming. Op een locatie midden in de samenleving, op een kruispunt van twee levensaders van de stad, biedt de spectaculair verbouwde Fatimakerk ons de gelegenheid om uit te pakken met ons werk. Direct vanuit ons kantoor loopt u zo de compleet ingerichte modelwoningen binnen die op ware grootte (in meer dan drie bouwlagen) voor u klaarstaan om u alvast uw nieuwe woonbeleving te laten ervaren.  We zien het als onze missie om onze relaties op een professionele en prettige manier van dienst te zijn met onroerend goed. Daarbij streven we naar een goede samenwerking voor de lange termijn. We voelen ons verantwoordelijk voor de maatschappelijke ontwikkelingen in onze omgeving en willen daarom graag een positieve bijdrage leveren aan de totstandkoming van aangename woonomgevingen waar ook vele generaties na ons van genieten.

  Meer informatie

  Charles Nagelkerke Makelaardij

  Makelaarskantoor Charles Nagelkerke Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Mauritsstraat 3, Breda.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Charles Nagelkerke Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mechel Makelaardij

  Makelaarskantoor Mechel Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dreef 3, Breda.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mechel Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van de Water Groep Breda

  Van de Water Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar, deskundig en professioneel makelaarskantoor. Wij streven continu naar een optimale dienstverlening binnen ons vakgebied; de verkoop, aankoop en taxaties van alle typen woningen. Bij Van de Water Makelaars is een enthousiast team van medewerkers zes dagen per week intensief bezig om u een optimale dienstverlening te garanderen. Met meerdere kantoren in ons werkgebied zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale marktomstandigheden.

  Verkoop
  Als u uw woning wilt verkopen, kan een van onze deskundige makelaars vrijblijvend bij u langskomen om een juiste en betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tevens leggen wij u uit hoe Van de Water Makelaars u kan begeleiden bij het volledige verkooptraject. Onze dienstverlening is gedegen en deskundig met natuurlijk een optimale koopsom als resultaat. Voor een heldere en vrijblijvende waardebepaling van uw woning en een uitleg over het volledige verkooptraject, neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Aankoop
  De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Taxaties
  De waarde van uw woning die voor u van belang is, kan alleen realistisch beoordeeld worden door een deskundige. Onze brede praktijkervaring en onze uitgebreide informatiebronnen vormen de garantie voor een realistisch en deskundig waarde-oordeel. Onze taxatie-rapporten zijn zeer uitgebreid en houden op weloverwogen wijze rekening met alle relevante gegevens. Voor een realistische en deskundige taxatie van uw woning neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Meer informatie

  Crielaers Makelaardij & Taxaties

  Waarom kiezen voor Crielaers Makelaardij & Taxaties? Omdat wij het anders doen dan onze collega's! Wij bieden een doordacht verkoopplan. Niet zomaar een plaatsing op Funda, een 'te koop' bord plaatsen en afwachten. Een doordachte strategie gesterkt met traditionele waarden. Wij ontzorgen!


  Roderick en Femke Crielaers, woonachtig in Princenhage Breda, hebben samen in 2015 Crielaers Makelaardij & Taxaties opgericht.

  Roderick heeft een jarenlange ervaring in de woningmakelaardij en is sinds 1999 actief als makelaar in de regio Breda. Daardoor weet hij als geen ander hoe de woningmarkt in elkaar zit. Kenmerkend voor Roderick zijn zijn enthousiasme, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en de grote passie voor vastgoed. Roderick oefent geen vak uit, Roderick ís makelaar!
  De bevlogenheid van Roderick, het enorme netwerk dat hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd en zijn inhoudelijke kennis maken dat hij dé makelaar is die u nodig heeft om u optimaal te begeleiden.

  Femke is actief als Adviseur Makelaardij. Doordat zij doorgaans bij iedere woning gaat kijken voordat deze actief de markt op gaat kent zij zowel verkoper als de woning goed. Met deze kennis kan zij een potentiële koper informeren en de verkoper goed begeleiden in het proces. Daarnaast is Femke verantwoordelijk voor de Marketing van de te verkopen woning.
  Samen adviseren Roderick en Femke de verkoper bij het verkoopklaar maken van de woning. Waar Roderick vooral kijkt naar de bouwkundige en technische aspecten neemt Femke de styling voor haar rekening. Met wat eenvoudige aanpassingen zorgt zij samen met de verkoper voor een optimaal resultaat. Daarnaast kan zij een koper bijstaan in een aankoopbeslissing indien deze zelf onvoldoende inzicht heeft in het inrichten en vormgeven van de nieuwe woning.

  Kortom, met al deze bouwstenen staat Crielaers Makelaardij als een huis!

  U kunt ons inschakelen voor:

  - Verkoopbemiddeling
  - Aankoopbegeleiding
  - Taxaties voor aankoop, verkoop en financieringen
  - Vastgoedadvies

  Wilt u weten hoe wij uw woning goed en snel gaan verkopen? Neemt contact op voor een vrijblijvende kennismaking via ***********.

  Crielaers Makelaardij & Taxaties is ook erg actief op Social Media. Volgt ons op ******** en Instagram en ben altijd en overal op de hoogte van het woningaanbod en de laatste nieuwtjes.

  Meer informatie

  ERA Content+ Breda

  ERA vb&t makelaars werkt uitsluitend met makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan onze makelaardij verbinden. Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

  Uw woonwens staat centraal en daar begint alles mee. Groter wonen, kleiner wonen, ergens anders gaan wonen. Wat ook de reden is, gevolg is het verkopen en / of kopen van een huis. Wat wij doen is uw wens vertalen een concrete en succesvolle actie. Het verkopen van uw huis en het helpen bij het kopen van een nieuw huis. Maar ook het meedenken over tijdelijke huisvesting of een huurwoning.

  Meer informatie

  Steverink & Partners

  Makelaarskantoor Steverink & Partners is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat 47, Breda.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Steverink & Partners of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  EHP Makelaardij

  EHP makelaardij word vertegenwoordigd door de drie beëdigd makelaars/taxateurs, Jack Egan, Bas 't Hoen en Robbert Poell met een jaren lange ervaring.

  EHP makelaardij is vanuit Breda al 15 jaar actief met veel succes. Dit succes willen we tevens voortzetten op onze nieuwe tweede en derde locatie in Breda en Oosterhout.

  De makelaardij is de afgelopen periode aan veranderingen onderhevig geweest, gewijzigde marktomstandigheden en vernieuwingen volgden elkaar in hoog tempo op. In deze turbulente woningmarkt heeft EHP Makelaardij de afgelopen jaren een duidelijke positie ingenomen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij de marktontwikkelingen op de voet gevolgd en zijn daar met diverse nieuwe ontwikkelingen op in gesprongen.

  Daarom hebben we een nieuw kantoor geopend in Breda en Oosterhout om onze regionale functie te versterken.

  Onze professionele dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze actuele website, www. ehp-makelaardij. nl sluiten wij aan op de huidige en toekomstige mogelijkheden die het internet ons biedt. Het kunnen plaatsen van diverse "marketingtools” behoord onder andere tot mogelijkheden. De presentatie van de woningen komen hiermee op een nog hoger plan. Ook de sociale media zoals *******, ******** en Youtube worden door ons gebruikt om de verkoop van woningen te promoten. Gecombineerd met een flexibele mate van dienstverlening die kan worden afgepast op uw individuele wensen, zijn wij weer voorbereid op de toekomst!

  Bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij maken graag met u een – geheel vrijblijvende – afspraak om ons kantoor aan u voor te stellen en na te gaan wat we voor u kunnen betekenen. Een bezoek brengen aan ons kantoor, gevestigd op Winkelcentrum Heksenwiel, kan natuurlijk ook!

  Meer informatie

  Hypodomus makelaar Breda

  Heeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u dit met een deskundige NVM-makelaar doen? Bel dan­ Joost van der Zwalm of Jolanda Kustermans, register makelaar-taxateurs bij Hypodomus­ Makelaars Breda. Wij werken met maximale dienstverlening en persoonlijke aandacht. Vanaf de waardebepaling van uw woning, de presentatie op Funda tot aan de prijsonderhandelingen en de juridische afhandeling staan wij 7 dagen per week voor u klaar. De tijden zijn veranderd! De makelaar van vroeger is niet meer de makelaar van nu. Als u uw huis wilt verkopen kunt u er voor kiezen dit met of zonder makelaar te doen. Een huis verkopen doet u echter niet zomaar, het is een vak! Iets waar wij bij Hypodomus Makelaars Breda ervaring in hebben. Een goede strategie uitstippelen en een goede verkoopcampagne maken dat uw woning opvalt tussen het andere (concurrerende) aanbod. Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling en laat u voorlichten wat het verkopen van een woning inhoudt.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Breda