Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Capelle aan den IJssel

11 resultaten

  Kok Makelaars

  Makelaarskantoor Kok Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 36 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hollandsch Diep 57, Capelle aan den IJssel.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Kok Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Santen Makelaars

  Een deskundig en enthousiast makelaarskantoor met 70 jaar ervaring.
  Wij doen graag ons best om uw verwachtingen te overtreffen!

  Meer informatie

  Stapper Vastgoed BV

  Stapper Vastgoed & Hypotheken is een makelaarskantoor in Capelle aan den IJssel. Naast het verkopen van woningen houden wij ons ook bezig met (tijdelijke) verhuur. Voor een deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Ook op financieel gebied kunnen wij u goed adviseren. Wij voorzien u van passend hypotheekadvies, taxaties, verzekeringen én kunnnen uw belastingzaken voor uw uit handen nemen.

  Ervaar het gemak van alles onder één dak!  Stapper Vastgoed & Hypotheken, steengoed in wonen!

  Meer informatie

  't Goeie Huys Vastgoed B.V.

  Makelaarskantoor 't Goeie Huys Vastgoed B.V. is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Fascinatio Boulevard 510, Capelle aan den IJssel.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van 't Goeie Huys Vastgoed B.V. of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  H&W Makelaars Rijnmond

  Het kantoor van H&W Makelaars Rijnmond is gelegen in Winkelcentrum de Koperwiek, het grootste winkelcentrum van Capelle aan den IJssel. H&W Makelaars is in 1989 opgericht en heeft ook nog een vestiging in het centrum van Den Haag.

  H&W Makelaars staat voor een persoonlijke relatie met de opdrachtgever, waarbij de betrokkenheid en deskundigheid centraal staan.

  Door ons enthousiasme en deskundigheid volgen wij de markt op de voet en reageren wij inventief en creatief als het gaat om aan- of verkoop van uw woning. U kunt een hoge servicegraad van ons verwachten, omdat dienstverlening en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel staan. Door onze kleinschaligheid hebben wij korte communicatielijnen, zodat elke medewerker weet wie u bent en wat er speelt.

  Vanuit onze vestiging in Winkelcentrum de Koperwiek verkopen en verhuren wij woningen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam. Wij heten u van harte welkom in ons kantoor aan de Rivierweg 210 te Capelle aan den IJssel.

  Meer informatie

  Vivienda Makelaardij

  Makelaarskantoor Vivienda Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Verdistraat 13, Capelle aan den IJssel.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Vivienda Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  MAARTENMakelaardij

  Makelaarskantoor MAARTENMakelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 59 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Schiedamsedijk 83-B, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van MAARTENMakelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Plek Makelaardij

  Bij Plek kom je binnen voor een goede kop koffie en een ontspannen gesprek. Geen verplichtingen, wel nieuwe inzichten en doordacht advies. Een huis kopen of verkopen is een mijlpaal in je leven en voor iedereen anders. Dus nemen we de tijd om te luisteren naar jouw mening, jouw wensen en verwachtingen. En hebben de jarenlange ervaring om daar het beste voor je uit te halen.

  De deur is open, de koffie staat klaar. Welkom bij Plek.

  Meer informatie

  MC Makelaardij

  MC Makelaardij is een jonge dynamische onderneming. Wij zijn een van de beste verhuur/verkoop en Aankoop Makelaar van Rotterdam.


  Mc biedt woningen in een brede prijsklasse, waardoor we zowel high-level executives, young professionals, gezinnen als iedereen daartussen kunnen huisvesten. Bovendien zullen we niet alleen de woning vinden die aan al uw wensen voldoet, u kunt er dezelfde dag nog intrekken indien gewenst! Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op!

  de goedekoopste taxatie

  Verhuur
  je eigen woning via Mc-makelaardij

  -U wilt een nieuw huis kopen maar het oude is nog niet verkocht

  -U heeft al een nieuwe woning gekocht en betaalt momenteel 2

  hypotheek-aflossingen.

  Tegen
  een Gratis bemiddeling voor verhuurder. - vinden wij een geschikte

  huurder,
  maken wij het huurkontrakt op en zorgen wij ervoor dat de huurpenningen op tijd
  betaald worden.

  Stel
  U bent al verhuist naar een andere woning dan bieden wij als extra service aan
  uw woning - volgens afspraak met u - te gaan bezoeken om er zeker van te zijn
  dat de woning goed bewoond wordt.

  Stopzetten gedwongen verkoop Eigen Woning?

  Wordt U bedreigd met gedwongen verkoop van uw

  eigen woning ?

  Ziet u door de bomen het bos niet meer ?

  In de meeste gevallen kunnen wij een oplossing
  bieden waarbij u niet de dupe van een te lage opbrengst van de verkoop van uw
  woning wordt.

  Tevens is het opstarten van een schuldhulp-traject
  mogelijk.

  Wij werken met 'No cure no pay'

  Laat
  je informeren op ons kantoor !

  Het is een kopersmarkt ! Er zijn veel meer woningen dan kopers ? dus wij ' maken'

  de
  prijs waar u van profiteert.

  Voor
  alle verzekeringen en leningen

  Loop
  gewoon binnen voor informatie of bel even

  Stopzetten gedwongen verkoop
  Eigen Woning?

  Wordt U bedreigd met
  gedwongen verkoop van uw

  eigen woning ?

  Ziet u door de bomen het bos
  niet meer ?

  In de meeste gevallen kunnen
  wij een oplossing bieden waarbij u niet de dupe van een te lage opbrengst van
  de verkoop van uw woning wordt.

  Tevens is het opstarten van
  een schuldhulp-traject mogelijk.

  Wij werken met 'No cure no
  pay'


  Het MC-Team


  voor woning
  Bel James *************

  Meer informatie

  Van Herk Makelaardij

  Makelaarskantoor Van Herk Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Fluiterlaan 421, Capelle aan den IJssel.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Herk Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Maasstad Woningverhuur

  Over maasstad woningverhuur
  maasstad woningverhuur is een jonge en dynamische organisatie met passie voor comfortabel wonen, rotterdam én mensen!
  wij zijn rotterdamse ondernemers met een innovatieve blik op huisvesting; wonen in rotterdam is een ervaring. Daarom gaan we verder dan alleen het tekenen van een overeenkomst.

  inmiddels hebben we, vanwege succes, besloten ook over de rotterdamse stadsgrenzen heen onze diensten aan te bieden. En ook hier geldt natuurlijk: wonen is een ervaring!

  we onderscheiden ons door onze kernwaarden; betrouwbaarheid, innovatie en flexibiliteit.
  daarnaast passen we onze marktkennis, kennis van wet- en regelgeving en maatschappelijke betrokkenheid toe in alle activiteiten die we ondernemen.

  wil je comfortabel en zorgeloos wonen in rotterdam of omstreken? Join us!

  onze diensten

  wil je huren?
  met onze aanzienlijke portefeuille in met name de vrije sector en ons uitgebreide netwerk bieden wij een gevarieerd woonaanbod.
  van (studenten-) kamer, appartement, woning tot villa, in en rondom rotterdam. Turn-key, gemeubileerd of kaal, aan de huurder de keus.
  Voor een tijdelijke of langere periode hebben we een woonoplossing.
  we leveren maatwerk gebaseerd op de individuele wensen.

  maasstad woningverhuur biedt comfortabele woonruimten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding én een persoonlijke benadering.

  corporate housing is een dienst die maasstad woningverhuur aan bedrijven en expats biedt. Bedrijven die hun werknemers of andere belanghebbenden willen huisvesten of expats die zelfstandig woonruimte zoeken, kunnen voor een full-service woonervaring bij ons terecht.
  een full-service woonervaring betekent zorgeloos wonen. Want wij verzorgen namelijk een volledig ingerichte woning met aanvullende diensten (internetverbinding, autohuur) en faciliteiten (schoonmaak, linnenverzorging).
  onze internationale cliënten voelen zich, met de extra’s die wij bieden, welkom en zij ervaren een thuisgevoel!

  wil je je vastgoed (-portefeuille) verhuren?
  wij bieden vastgoed-eigenaren onze beheerdiensten aan. Van verhuurbemiddeling en -beheer tot aan het onderbrengen van het vastgoed in onze portefeuille. Wij huren het vastgoed dan aan waarbij de vastgoed-eigenaar gegarandeerd is van maandelijkse huuropbrengsten.
  het risico van leegstand ligt dus bij maasstad woningverhuur. Dit is slechts één van de vele voordelen.
  ook hierin gaan we dus verder dan de conventionele verhuurbemiddeling!

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Capelle aan den IJssel