Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Schiedam

10 resultaten

  Dupont ERA Makelaars

  Al 100 jaar is de naam Dupont ERA Makelaars een begrip en vertrouwd gezicht in de regio, een gebied dat zij als geen ander kent. Een ervaren team van deskundig opgeleide medewerkers staat voor u klaar om u die zekerheid voor succes te geven die u mag verwachten. Dupont ERA Makelaars staat u ten dienste voor zowel de particuliere huizenmarkt, als voor bedrijfsonroerendgoed, projectontwikkeling, uitpondprojecten (het te koop aanbieden van huurwoningen aan de huurders en huurwoningen die leegkomen op de vrije woningmarkt aanbieden), taxaties, financiële dienstverlening en verzekeringen verzorgd door onze collega`s van De Hypotheekshop. Dupont ERA Makelaars is lid van ERA, een samenwerkingsverband tussen kwaliteitmakelaars, tevens een organisatie die borg staat voor continue kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Meer informatie

  Moerman & De Jong Makelaars

  Makelaardij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van particuliere woningen en VvE beheer.

  Meer informatie

  D&S Makelaardij Schiedam

  Makelaarskantoor D&S Makelaardij Schiedam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Land van Belofte 50, Schiedam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van D&S Makelaardij Schiedam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Santos Makelaardij

  Santos Makelaardij is een onderneming met erkende expertise bij de bemiddeling van onroerende goederen. Naast ruime ervaring beschikken wij over een uitstekende cliëntenportefeuille. Ons doel is perfectie in onze dienstverlening. Dit doel bereiken wij door onze professionele werkwijze, onze ethiek, deskundigheid en ervaring.

  Santos Makelaardij, gevestigd in Schiedam, beschikt over gedegen kennis van alle sectoren van de vastgoedmarkt. De combinatie van deskundigheid, discretie en behaalde successen stelt ons in staat om vastgoedtransacties ook voor de meest veeleisende klanten perfect af te handelen.

  Wij hebben een sterke marktpositie opgebouwd in alle sectoren van de makelaardij in onroerende zaken: taxatie, verkoop, financiering, verhuur en overname van alle typen onroerende zaken. Daardoor kunnen wij uw verlangens nog beter vervullen. Bij voorbaat danken wij u voor uw vertrouwen in ons.

  Meer informatie

  Uw MakelaarSite

  Een specialisme van UwMakelaarSite.

  Vanaf de start van ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de complete begeleiding bij de aankoopprocedure van een woning.

  Onze vastgoedprofessionals zijn tevens bekend met koopconstructies zoals :

  MVE, FairValue, MGE, Voorkeursrecht, Vrije verkoop, KoopGarant etc.

  Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de notariële overdracht en zelfs daarna zijn wij uw eigen makelaar.

  Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij, bent u altijd verzekerd van deskundige begeleiding.

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

  Schneider Advies

  Makelaarskantoor Schneider Advies is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwe Haven 141-A, Schiedam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Schneider Advies of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Brussé Vastgoed

  Brussé Vastgoed Schiedam - Makelaar / Bedrijfsmakelaar

  Brussé Vastgoed is al sinds de jaren '90 actief als makelaar op de Nederlandse vastgoedmarkt. Ons werkgebied strekt zich uit over de regio Rijnmond, Haaglanden en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de bemiddeling bij verhuur, aankoop- en verkoop van bedrijfs onroerend goed en woningen.

  Adri Brussé is eigenaar van Brussé Vastgoed en is dagelijks bezig in de buitendienst. Esther is Makelaar-taxateur onroerende zaken en de rechterhand van Adri. Zij is verantwoordelijk voor de binnendienst en zorgt voor het up-to-date houden van alle ondersteunende werkzaamheden. Brussé Vastgoed is gevestigd in Schiedam.

  Schiedam is de jeneverhoofdstad van Nederland. De historische binnenstad is aangewezen tot een van rijkswege beschermd stadsgezicht met ruim 200 rijksmonumenten. Een tochtje met de fluisterboot door de havens langs prachtige schepen, branderijen, pakhuizen en de grootste molens ter wereld. Schiedam is zeker een bezoekje waard!

  Meer informatie

  Van Der Laan makelaardij

  Makelaarskantoor Van Der Laan makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Korte Singelstraat 14, Schiedam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Der Laan makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Yilmaz Makelaardij

  Makelaarskantoor Yilmaz Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Rotterdamsedijk 266-A, Schiedam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Yilmaz Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie